În urină de pisică în cauzele de sânge, tratament

Sânge în urină (hematurie), o pisică sau o pisica - încălcarea este severă, îngrijirea animalelor este cel mai adesea nevoie urgentă. Poti ghici ce a cauzat starea dureroasă, pentru că atunci când o pisica piși sânge, se întâmplă - nu este norma. Abilitatea de a diagnostica boala în mod corespunzător veterinar după o inspecție.În plus, este necesar și analize. Diagnosticele sunt diferite, multe dintre ele, care dintre ele sunt autentice - acest lucru se poate doar ghici mirean.

Sânge în urină de pisici: cauze si tratament

 1. probleme renale. Procesul inflamator de orice etiologie posibila afectarea tesutului renal, este capabil de a da astfel de simptome. infecție progresivă care afectează pelvisului sau o ceașcă de autoritate, incalca in munca sa, uneori, provoacă simptome - sânge în urină de pisici, este nevoie urgentă de tratament. Ușor de a suferi de un prejudiciu de rinichi, deoarece animalele sensibile la leziuni. Consecințele în acest caz, sunt la fel ca pisica urinat nu este un lichid limpede, și sânge.
 2. Inflamația afectează adesea uretere, întrucât toate părțile sistemului urogenital nu este protejat împotriva acestei, sunt situate în apropiere.
 3. procese neoplazice. Neoplasme, de asemenea, poate provoca sângerări. Simptom indică ori și de funcționare în oncologie pentru animale de companie, tratamentul nu ar trebui să fie amânată.
 4. Leziuni ale vezicii urinare. Dintr-un prejudiciu este posibil, în timp ce animalul se găsește în urină, uneori sângeroase impuritate.
 5. hematurie cauzează adesea la formarea de pietre staghorn (urolitiază). le LOCALIZATION diferite: diferite departamente ale rinichilor (pelvisului renal, caliciu), vezică urinară. Ei au înfășurat margini ascuțite de țesut în timpul mișcării (mers pe jos, se transformă), prin urmare, motivele pentru apariția impurităților roz sau întunecate în urină a unei pisici care suferă de ICD (urolitiază), expert în animale netratate nu pot face aici. pietre ureter interior nu sunt formate, dar de multe ori vin înapoi din secțiunile superioare ale urinei cu șoc. Ele sunt foarte înguste chiar și pentru un om cu o mică gospodărie cu patru picioare - mult mai subțire. Sare sau schim formarea de var, uneori, se deplasează pe tractul urinar. blocuri de piatră Jam fluxul de urina este parțial sau complet, corp străin vatămă peretele ureterului. În urină de pisică secretată în sânge atunci când acesta este afișat.
 6. Unele medicamente pentru pisici au un efect toxic, o parte din efectul este paradoxal, mai ales în cazul în care acestea nu sunt animale, ci oameni. Drogurile pot provoca sângerări la pisica, există o culoare închisă sau roz, sânge în urină. Nu lasa aspirina sau paracetamol, animalele de companie. Gentamicină este, de asemenea, periculos pentru pisici, deoarece afectează parenchimul cauzează boala nefrologice.
 7. Chiar si boli comune organism (insuficienta cardiaca, boli de ficat și alte organe) pot provoca simptome similare.

urină roz sau întunecată a unei pisici: hematurie sau nu

Decolorarea de urină de o pisică pe un roz inchis sau infricoseaza gazda încurajează clarificarea diagnosticului. Acest lucru nu este neapărat un simptom dureros. Chiar și banal Ward supraîncălzire provoca cu ușurință similare.

Uneori, selecțiile de culoare variază de la medicamente sau alimente. Dacă sunteți sigur că această încălcare nu este prezent, atunci simptomele pot fi abatere gravă de sănătate. Uita-te pentru cauza, locul de sange - sange, fluide reziduale trebuie să fie afișate fără ea. Este posibil ca această boală (poate fi dificil). Perseverenta, răbdarea este, de asemenea, rezerve - are nevoie de ajutor pentru animale de companie, să aibă grijă de el.Hematuria nu este periculos în sine. Pierderea de sânge este de obicei mici (excepție - trauma sângerare), dar acest semnal este probleme interne. sănătate pentru animale de companie este rupt, doare, uneori este o boală în pericol viața.

Patologie la pisici, care sunt însoțite de hematurie

Pisicile gasit brusc sânge în urină - aceasta simptomele bolii (acute sau cronice), tratamentul lor este necesar. Acestea sunt parțial menționate mai sus, secțiunile anterioare în comun cu ea. Adăugați informații despre unele.

 1. boala rinichiului polichistic. boală gravă pentru o lungă perioadă de timp nu se manifesta simptome. chisturi renale multiple, organe care funcționează în mod corespunzător. Hematuria apare în cazul în care caz este complicată - boala a început, o situație periculoasă. Mortalitatea este un tratament de mare, de susținere, fără măsuri radicale de vindecare.
 2. Boli ale sistemului de reproducere. modificări inflamatorii sau neoplazice în sistemul de reproducere a animalelor este adesea însoțită de sânge intrând în urină. De obicei, masculii sunt patologia prostatei, femeile sufera de „femei“ probleme de la leziunile uterine ale ovarelor.
 3. Motivul este destul de servi si cistita, mai ales sub formă acută ea. selecție a picăturilor Caracteristic cărămizie la urinarea finală.

Procesul inflamator este însoțit de intoxicare, proprietarul trebuie să înțeleagă acest lucru. Pisicile înșiși sunt doar în măsură să exprime problema „în limba pisicii.“ Dar asta nu face animalele suferă în tăcere. Intoxicație cu - aceeași otrăvirea cauzate de factori interni. Produse de microorganisme, descompunere, necroză tisulară - toxinele reziduale și aceste procese se încadrează în sistemul circulator și tot mediul din corpul pacientului.

Tratamentul de hematurie la pisici

Tactica de tratament depinde în întregime de diagnostic. Principalul lucru - este de a identifica cauza patologiei. Diagnosticul bolii, prescriptiilor, meniul de ajustare - prerogativa specialistului. Chiar și el va stabili cauza totalitatea simptomelor și de examinare, nu numai în aparență. Constatând etiologia, medicul va alege strategia de tratament în conformitate cu caracteristicile dvs. preferate:

 1. Sistemul urinar Bolnav - o va trata.
 2. Probleme cu sexul - le va elimina.
 3. Atunci când cauza de bază a unei încălcări - un traumatism, medicul veterinar va inversa consecințele. chirurgie posibil cu leziuni ale organelor, încălcarea integrității lor, nu doar o vânătaie.
 4. Găsirea polichistic (diagnostic frecvent pentru pisici pursânge) - prescrie tratament de susținere. Apoi, va fi nevoie de răbdare și grijă deosebită. Atenuarea starea episcopie este foarte posibil să se vindece complet - nr.

În urină de pisică în cauzele de sânge, tratament

Sânge în urină a unei pisici sau o pisica - încălcarea este severă, îngrijirea animalelor este cel mai adesea nevoie urgentă. Sursa: Flickr (debeli_zec)

Sânge în urină a unei pisici-eunuc: tratament

Castrarea salveaza pisica din multe necazuri, facilitează coexistența oamenilor și animalelor, este chiar si prevenirea bolilor. Nu toate, totuși. Deseori animalele castrate ambele sexe apare ICD. După procedura, făcând secțiile canalului dvs. steril pentru eliminarea de urină redus treptat. Pe dificilă din chiar și cele mai mici pietre și săruri ( „nisip“ din trecut este de obicei numit). Urolithiază pentru acest motiv, care are loc în fameni apare adesea hematurie, urina se închide la culoare. Pisica este urinat sânge - aveți nevoie de tratament.

Nu numai ingustare a canalului care duce la boala. Dacă nu alegeți o masă specială, formarea de piatră este aproape inevitabilă.

Prevenirea hematurie la pisici

Analizând factorii care declanseaza boala, vom încerca să le elimine. Sau cel puțin reduse la minimum.

În cazul în care pisica este predispus genetic la obezitate, aceasta înseamnă, de asemenea, un risc situat într-un grup de ICD.

De altfel, fără a provoca sânge în urină de pisica nu apare, dar tratamentul la domiciliu riscant. Amintiți-vă că este necesar recomandarea unui medic, proceduri de diagnosticare (teste cu ultrasunete).

- un factor principal. Întârzierea nu, contactați imediat medicul veterinar desemnat instrucțiunile dumneavoastră urmați cu atenție. Viața și starea pacientului mic depinde de tine, așa că ai grijă de ea.