Instrucțiuni privind modul de a modifica numele de utilizator Windows 8

Ce este? Unele programe și jocuri Metro (stabilite de la magazin) nu funcționează în cazul în care directorul C: / Users / utilizator scrise în alfabetul chirilic, mai degrabă decât latină (de exemplu, „Ioan“ în loc de „Ivan“). Alții sunt de lucru, dar nu sunt salvate, care irita într-adevăr proprietarii de Windows 8. Ei bine, cei care le hacked, și cei care l-au cumparat?1. În primul rând, este necesar să se creeze un nou cont cu privilegii de administrator și. Pentru a face acest lucru, mergeți la „Setări PC Change“ (role mouse-ul peste oricare din colțul din dreapta - „Opțiuni“ - „Modificare setări PC“).
2. Du-te la „Utilizatori“ - „Add User“ - „Conectarea fără cont Microsoft“ - „Creați un cont local“ - introduceți numele - „Next“.
3. Du-te la "Control Panel" ( "Explorare" - "Computer" - "Control Panel") - "Conturi de utilizator" și alocați contului de administrator creat.
4. Acum, apăsați "Windows" + "R" și de tip "msconfig". Deschideți configurația sistemului.
5. Mergeți la fila „Descărcări“
6. Puneți o bifă „m Safe Regis“


7. Faceți clic pe "OK"
8. Repornește sistemul la cererea și du-te cu un cont nou pe care tocmai ați creat-o.
9. Suntem acum în modul de siguranță. Din nou, apăsați "Windows" + "R" și de tip "regedit". Vom edita registry.
10. Cautam un dosar HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWi-ndows NTCurrentVersionProfileList. Trebuie să găsiți folderul în care parametrul ProfileImagePath va conține numele de utilizator.
11. Faceți dublu clic pe acest parametru - deschide valori schimbare. Există o modalitate de a vedea dosarul nostru ca C: UsersIvan (sau alt utilizator) pentru a schimba C: UsersIvan (sau alte similare). Salvare.
12. Du-te la folderul C: Utilizatorii și faceți clic pe utilizator clic dreapta pe folderul - „Redenumiți“. Redenumiți-l exact așa cum prescris în registru.
13. Reboot.
14. Efectuat. cont de administrator create pot fi șterse.

Vă mulțumesc, vă rugăm, pentru munca grea! Faceți clic pe „mulțumesc“!

Multumesc pentru articol. Cred că nu este util pentru mine, deoarece am par să fie bine și nu am nevoie ca utilizatorul să schimbe numele. Deși sunt sigur că o parte din ea va ajuta.

Instrucțiuni privind modul de a modifica numele de utilizator Windows 8

belodrol

V-așa cum ați spus, dar odată ce a intrat din nou în care utilizatorul a fost inițial apare în dosarul c: utilizatorii / I, deși asta e doar ea și am redenumit