Interfață nouă și caracteristici OneNote 2018

Interfață nouă utilizator

Personalizați panglica

Figura 2. Particularizarea Panglicã

Modul Microsoft Office Backstage

Modul Microsoft Office Backstage - este cea mai recentă inovație în funcția de interfață de utilizator Microsoft Office Fluent la panglica. Acest mod vă permite să gestionați fișierele și personaliza programele și notebook-uri (Fig. 3).Figura 3. Microsoft Office Mode Backstage

setările de limbă simplificate

Figura 4. simplificată setările de limbă

Accesul universal la toate datele

Sincronizarea cu nor (Windows Live)

Notebook-uri sunt disponibile de la orice locație și de la orice calculator (Fig. 5). Această caracteristică completează celelalte metode de sincronizare notebook-uri (foldere partajate, SharePoint, USB-drive-uri, etc.).

Figura 5. Sincronizarea cu nor (Windows Live)

OneNote Web App

OneNote Mobile

Noile caracteristici de partajare și colaborare

Suport pentru controlul versiunilor

Figura 8. Suport pentru controlul versiunilor

sincronizare mai rapidă a paginilor

Organizarea și de a găsi note

Îmbunătățirile rapide de secțiuni și pagini

căutare rapidă și navigare ușoară, care

Acesta a realizat o modalitate rapidă de a merge la cele mai frecvent utilizate pagini într-un caiet. Rezultatele căutării apar pe măsură ce tastați (fig. 9). În plus față de conținutul paginilor funcție de căutare rapidă poate căuta titluri de notebook-uri, secțiuni, etichete și titluri de pagină. În plus, puteți găsi acum rapid conținutul adăugat recent (în ultima zi, saptamana, luna, etc), sau pentru a vedea ce modificări au fost făcute în orice zi specială (Figura 8).

Figura 9. căutare rapidă și navigare ușoară

Link-uri Wiki

Acum puteți crea cu ușurință un link către orice notebook pagini existente (sau chiar într-o pagină nouă). Pentru a face acest lucru, pur și simplu introduceți link-ul wiki cu sintaxa corespunzătoare, de exemplu [[numele paginii dorite]] (fig. 10), sau de a folosi noile pagini ale funcției de căutare în caseta de dialog „Insert Link“. Acesta vă permite să creați notebook-uri, similar cu o bibliotecă wiki cu o mulțime de referințe încrucișate la paginile.Figura 10. Link-uri Wiki

salvați rapid

Figura 11. Salvare rapidă

Mijloace de analiză a datelor și crearea de note conexe

Andocat OneNote fereastră

Acum puteți muta fereastra aplicației OneNote la marginea desktop-ul Windows, în cazul în care acesta este fixat aproape de celelalte ferestre (cum ar fi o fereastră de browser web, și alte aplicații Microsoft Office, etc). OneNote minimizează interfața de utilizator și afișează numai pagina curentă alături de alte ferestre (fig. 12).

Figura 12. Fixarea fereastra OneNote din zona de notificare: a) în pictogramele ascunse, b) pe „Taskbar“

Creați linked notes

Figura 13. Crearea legat Note

folie automată a textului

Acum, în linii de text OneNote sunt aliniate automat la lățimea ferestrei, atunci când pagina se afișează numai o singură cale (de exemplu, în cazul în care fereastra aplicației OneNote este atașat într-o fereastră relativ îngustă la marginea desktop).

Print protejate de Rights Information Management al IRM

editare nouă

Colectia de stiluri de bază

Figura 14. Colectia de stiluri de bază

Liste cu marcatori îmbunătățite

Pe „acasă“ a apărut simplu, dar indentare schimbare binevenită a marcat elemente ale primului nivel din listă acum se potrivește exact cu indentarea textului anterior (Figura 15.).

Figura 15. Liste cu

Mini Traducător

Figura 16. Mini Translator

formule matematice

Figura 17. Formulele matematice

Suport pentru intrare tactil

Deoarece aplicația OneNote a câștigat popularitate în utilizatorii de Tablet PC-uri, asigurând compatibilitatea cu sistemele de operare, cu suport pentru intrare atingere, cum ar fi Windows 7, acesta este cursul firesc al lucrurilor.

Panning și auto-comutare deget

compresie scalare

Acesta este un gest multitouch standard de pe dispozitive cum ar fi un PC cu un sistem de operare care acceptă tactil sau de intrare multitouch, cum ar fi Windows 7. Efectuarea degetele de compresie gest, puteți mări sau pagina de notebook-uri OneNote, pentru a obține creșterea dorită în pagina.

Comenzi de navigare îmbunătățite

concluzie