Interpretare vis cuțit rupt ce vise cuțit rupt în somn

Este imposibil să dea o explicație exactă, ce vise cuțit rupt, fără a cunoaște detaliile visele. Dacă ați văzut într-o poveste de vis, asigurați-vă că vă amintiți evenimentele care au fost însoțite de spargere, recomanda Downers. Și tocmai ce a mers exact greșit: lama, mânerul sau întregul cuțit întreg.profeția lui Miller

Prin condamnarea lui Miller vis, vis cuțit rupt a însemnat prăbușirea toate speranțele și visele. Chiar mai rău, dacă visezi că ești rănit cu un cuțit, lama este rupt scurt. Acesta promite o boală sau de percepție a situației.

Interpretare vis cuțit rupt ce vise cuțit rupt în somn

Dar, dacă vedeți într-un vis pe care le-ați reparat un cuțit rupt, nu poți supraviețui. Această poveste este restaurarea relațiilor de prietenie cu cineva jignit.

Ce anume căzut în stare proastă

Interpretariat, ce vise cuțit rupt, să acorde o atenție la ce fel de cuțit este rupt, se recomandă Downers. Aici, de exemplu, mai multe tratamente oferite de interpreți populare de vise:

  • tabel - certat cu rudele;
  • pumnalul - promite probleme la locul de muncă;
  • bisturiu - nu sunt tratate în răceli timp poate da complicații grave;
  • față-verso lama - prezice un sentiment sporit de dreptate;
  • vânătoare - la experiențele și de așteptare anxios.


Spoilt cadou - un semn de agresiune și ostilitate

Interpretare vis cuțit rupt ce vise cuțit rupt în somn

Situația este diferită în cazul în care visul pe care îl efectuează un donator. Potrivit aceluiași interpret, da cuiva un pumnal rupt - un semn că nu-ți place atitudinea cuiva. Ai rănit lipsă de respect, așa că sunt gata să intre într-o confruntare cu arme piercing cei care sunt într-un vis, ai prezentat.

„Insula“ o mană cerească, ca un simbol al colapsului speranțe

De ce vis a parcelei, în care ați găsit un cuțit rupt, spune interpretare vis Vanga. Pentru a visa ca ai gasit o sabie rupt - un simbol al înșelăciune și trădare. Ai înșelat brutal, provocând astfel un prejudiciu mentale.

Interpretare vis cuțit rupt ce vise cuțit rupt în somn

Tanara a avut un vis pe care ea a găsit un cuțit cu zimți pe lama? Ea ar trebui să fie mai ușor de citit în relații, pentru că această viziune prevestește dezonoare ei și despărțire cu visul de o căsnicie fericită, sugerează o colectare vise Medea.

cumpărare Defect sau Controleaza-te

A fost posibil să cumpere un cuțit rupt de vis? Amintiți-vă cum și unde sa întâmplat, spune cartea de vis Tsvetkov. De exemplu, dacă ați avut un vis pe care le-ați vândut arma nepotrivită la o piață de vechituri, atunci sugerează că sunt stabilite în mod corespunzător prioritățile care pot avea un impact pozitiv asupra soarta în continuare.

Interpretare vis cuțit rupt ce vise cuțit rupt în somn

Și dacă vrei să știi, ce este un vis un vis, în cazul în care ați cumpărat prejudiciul vechi de pumnalul de timp într-un magazin de antichități, Aveți grijă la propriul lor comportament. Este posibil să vă permite ceva în plus, atât în ​​comportament și în declarațiile, emisiunile sonnik ra Hasse.