Interpretare vis de nunta proprii trei cai

Nunta - înmormântare. Du-te căsătorit - să moară.

Nunta de vis și de promenadă - în familie va fi mort.

Fii la o nunta - mare durere, să se căsătorească cu soțul ei - moartea.Ia parte la o nunta: pentru necăsătorit - va intra în curând în căsătorie; pentru casatoriti - copii.

Dans la nunta - Feriți-vă de persoane care se opun articol; vezi propria nunta - fericirea familiei.

Fii la o nuntă bărbați sau femei - în confuzia vieții.

A se vedea trenul de nunta - zazhzhesh dragoste cineva va înșela inima unei femei, sau un om.

La petrecerea de nunta - o întâlnire cu prietenii.

Aboneaza-te la canalul de vis!

Vorbind despre nunta într-un vis de a auzi sau de a lua parte la ea - la durere și dezamăgire. Fii într-o nunta de vis sau nunta în biserică - un semn al bolii de tristețe și dezamăgire. nunta secret într-un vis înseamnă că ar trebui să se comporte mai atent pentru a nu deteriora reputația.

Căsătorindu-un vis prezice moartea iminentă.

Dacă visezi vei asista la o ceartă la o nuntă, veți afla în curând de moartea unei persoane iubite. Dacă visezi sunteți căsătorită cu un soț (soție), visul prevestește mori.

Oaspeții de la nunta de vis - un semn de mare fericire de familie. Dar dacă în visele tale vor fi îmbrăcați în negru, atunci va fi trist, sau un mesaj despre moartea unei rude. Dacă acest lucru se întâmplă într-un vis pe cont propriu nunta, visul înainte de a vă spun că viața de familie nefericită. Dacă la masa de nunta este gol, atunci va fi prăbușirea de speranțe și ghinion. Felicitări nunta de vis prevestesc primi știri de succes în afaceri.

Dacă visezi că cineva cere într-un vis, este adevărat că te-ai căsătorit (căsătorit), apoi așteptați pentru o mare schimbare în viața mea. De multe ori un astfel de vis prevestește că aveți un nou iubit (iubitor) va apărea.

Fiind nunta unui prieten într-un vis - un vestitor timpurie a vestea morții sale.

Vorbeste cu cineva la o nuntă sau să aibă pe ea înseamnă boala sau de probleme.

Pentru a vis de un cal sau o turma de cai - pentru relația de dragoste obositoare, plictisitoare, care va duce la o oboseală fizică puternică și sațietate.

Fier, curat sau se spală un cal - aveți nevoie pentru a partenerul sexual a văzut în tine, nu numai obiectul dorinței, dar mai presus de toate umane. Pentru o femeie tânără ca un vis prevestește iubitor de trădare.

Există o mulțime de expresie populară, dedicată acestui eveniment minunat în viața unei persoane: „zăpadă și ploaie pe tren nunta - bogat viu“, „ziua nuntii Red - vii roșu atât de săracă,“, „Viscol pe tren de nunta - toate furtuna va sufla“, „Sub bani de nunta-picior arunca - tineri vor bogat „“ Podvenchalnuyu lumânare Cherish, și aprinse pentru ajutor la prima naștere «» nunta fara Divas nu sunt «(fără miracole),» la o întâlnire a tinerilor la porțile dispuse foc (de la corupție) " . Nunta ar fi în visul tău, pentru că în viața reală cu tine există modificări.Fii intr-o mireasa nunta de vis sau de mire - un semn că într-un timp scurt, vă va lua o decizie foarte importantă care va afecta întreaga viață viitoare. Poate că va ajuta să schimbe viața în bine.

Dacă participa la o nunta ca invitat, atunci acest vis înseamnă că schimbările în curs de desfășurare în nici un fel afectează viața. Vei căuta să fie în gros de lucruri, dar că dvs. de gând să fie în zadar.

Dacă visezi te vezi la nunta ca martor, unul dintre cei tineri, atunci vă așteptați schimbări rapide în viața sa personală, iar aceste schimbări vor fi în bine.

Dacă ai visat că Toastmaster, care conduce nunta, apoi, în realitate, va trebui să așteptați până în acel cu divertisment și să termin munca lor grea, altfel esti o lungă perioadă de timp nu va fi capabil să realizeze obiectivul.

Pentru a vis de o procesiune de nunta - o profeție care orice modificări în viața ta, în viitorul apropiat este prevăzută.

Interveni în trecerea de nunta un vis - un semn rău. Acest vis înseamnă că cineva din jur ostil la tine si iti ureaza rău.

„Am pus pe cal greșit“ pentru a face o greșeală.

intuiție „instinctul calului“, comunicarea cu destinul.

"Dark Horse" secretos.

„Cal de lucru“ munca grea.

„Din caii de lucru mor“ de respingere în orice activitate.

"Prostii" (nonsens), "ca un Trooper" (minciuna).

„Pentru a fi pe un cal“ un succes complet.

„Față de cai“. "Corvoadă" (puternic și peretruzhennaya). Cm. Ext. clemă călăreț.

Văzându-te la o nuntă, știi că se va găsi în curând o cale de ieșire din situații neplăcute.

Tânăra care a visat la o nunta secreta, cel mai probabil, nu temperament foarte bun.

Daca visezi fata a acceptat oferta, realitatea va câștiga respectul universal. În plus, toate promisiunile făcute la iubitul ei, va deveni realitate.

Dacă într-un vis, ea crede că părinții nu au fost de acord cu căsătoria ei, că în viața reală ar reacționa la logodna rău.

Un vis în care unul iubit căsătorește altul, prevestește primejdie nerezonabil și temerile goale.

Dacă un burlac visează că el este căsătorit - este un semn trist.

Tânăra, care a văzut pe cineva nunta ei în doliu, viața de familie nu va fi foarte bun.

proorocita bulgar Vanga interpreta vise despre nunta urmează.

Pentru a vis de nunta - o veste plăcută, care, deși și nu va fi asociat cu tine direct, dar încă te afectează prea.

Dacă ați avut o nuntă privată, iar în curând va fi o surpriză, și vi se va cere să-l trateze cu cea mai mare înțelegere și ghici ce înseamnă.

Ne-am plimbat în somn, la nunta - va fi o petrecere distractiv cu prietenii lui vechi. Poate că, la această petrecere, veți face cunoștință cu omul care va deveni pentru tine sensul vieții.

Am fost într-un vis pe nunta lor - în curând va trebui să ia o decizie dificilă. Cel mai probabil, din această decizie va depinde de viața viitoare.

Dacă ai visat că ești prezent la nunta ca invitat de onoare, în viața reală, unul dintre cei mai apropiați oameni vor foarte mult nevoie de ajutorul tau. Nu neagă această persoană, pentru că în curând ai prea avea nevoie de serviciile sale.

Fii la nunta - să treacă prin necazuri, durere, probabil, pierderea unui prieten sau boală.

Fii mire la nunta - un pericol.

În cazul în care căsătoria a devenit realitate, acest lucru este un semn foarte rău.

Pacientul a fost un vis de o nunta prezice moartea.

Pentru o femeie viseaza o nunta nu are un astfel de sens sumbru.

Dar, totuși, înseamnă anxietate și tristețe, mai ales în cazul în care visul de o nunta secreta sau o nuntă fără consimțământul părinților.

Dacă nunta de vis pe cineva în doliu, în realitate căsătoria umană, care a văzut visul, acesta va eșua.

Uneori, visul de căsătorie pentru bărbați - predicția apariției unei femei în viața lui, spiritual aproape de el, cât și pentru femei - apariția unui om, căruia ea va experimenta o dragoste pasională.

Pentru a merge un cal - pentru a avea o afacere profitabilă.

cal negru simbolizează un partener de afaceri periculos.

Este el - se ascunde ceva.