Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează

întâlnire gratuită
în Clubul Femeilor!

Dreams, desigur, uneori, aduce nu mai puțin, și chiar emoții mai plăcute decât evenimentele reale în realitate.

Desigur, există, de asemenea, vise teribile, urât, înfricoșător, dar de multe ori încă mai au de a experimenta o senzație plăcută. Ce ar putea fi mai vesel decât să se topească în brațele bărbatul pe care îl iubea, sau tipul care place foarte mult, toate acestea gând!Din păcate, se întâmplă ca tânărul care vă place în secret o face în realitate pași înainte. Și apoi se ghemui cu el în vise chiar mai dulce și mai plăcută.

Dar, în plus față de emoțiile, somnul are, de asemenea, o semnificație ascunsă. Și poate o îmbrățișare cu un tip, iubit, și, poate, chiar și un străin, promit ceva foarte important, unele schimbări semnificative.

Deci, amintindu visele, este util pentru a afla ce visele îmbrățișează -, probabil, nu este un vis pentru un motiv. Nu este necesar să se grăbească, pentru că, în funcție de în ale cărui brațe ești prins în vise, și au fost, interpretarea viselor depinde.

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
În plus, tonul emoțional al viselor este, de asemenea, crucială. În cazul în care, giugiuleală cu cineva, te simți bucurie și fericire, calm, pace plăcută - să fie sigur de a dormi doar promite cele mai bune de tot. Senzație ca anxietatea sau de tristețe, merită să ne amintim că există posibilitatea unor pierderi sau separații în realitate, sau poate doar necazuri mici.

Mai mult, ce vise îmbrățișări, spune interpretul. Opțiunile sunt vise:

 • Îmbrățișarea în visele cu propria lor soț (soție).
 • Fii în mâinile unui străin într-un vis.
 • Gentle, îmbrățișare afectuos în vis.
 • Vise, ca o foarte mare îmbrățișare.
 • îmbrățișare pasională, cu cineva într-un vis.
 • Prietena îmbrățișarea, sora.
 • Îmbrățișarea copilului.
 • Iubitor, partener.
 • Flirtați cu cei dragi, senzație de tristețe.
 • Să fie îmbrățișat de tipul care place realitatea.
 • Cei cărora le place brusc în somn îmbrățișat.

O astfel de viziune de multe ori lasă un gust dulce, plăcut după trezire. Uneori vrei să visezi a durat, și nu sa sfârșit! Dar nu fi trist, poate, interpretare de vis vă prezice evenimente care vor fi nu mai rău decât cele care au avut loc în vis!

Ce să ne așteptăm în realitate?

După cum sa spus, amintindu-vis înainte de interpretare, este util să ne amintim, de asemenea, acele sentimente și emoții pe care l-au copleșit. Deși toată visul despre îmbrățișarea nu poate promite nici un rău, pentru că este un semn bun.

Dimpotrivă, îmbrățișarea - un simbol al prieteniei, afecțiune, căldură și dragoste. Deci, să fie sigur, nimic în neregulă cu tine nu vă așteptați la realitate. Dar ceea ce se așteaptă să-mi spui cartea de vis.

1. carte de vis spune îmbrățișarea soțului ei în vise (sau soția) - este un semn bun, luminos. El vă promite fericire în viața de familie și dragoste. Poate că noua perioadă. sentimente puternice - înfloriți, mature și conștiente. În familie, va fi armonie și liniște de încredere.

2. Un astfel de vis în cazul în care ați avut o șansă de a simți îmbrățișarea unui străin, portends întotdeauna o mare surpriză, de cele mai multe ori - oaspeții neașteptate. Și aici este necesar să ne amintim cu atenție ceea ce ai simțit.

În cazul în care bucuria de a minții, sau cel puțin, realitatea va fi o surpriză neașteptată plăcută pentru tine, sau chiar se bucură. Dar, dacă ați fost foarte neplăcut într-un vis și ați avut nici un fel de sentimente negative - cu greu o surpriză vă va aduce multă bucurie.

3. blând, afectuos și discret în îmbrățișarea viselor - un simbol al mare fericire în dragoste. Dacă sunteți încă liber, știi, e doar temporar - va intra în curând în viața ta acel sentiment, și vă va schimba!

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
4. În cazul în care visul, dacă sunteți pe cineva care este foarte pasionat ghemui, feriți-vă de a se trezi sentimente incontrolabile! S-ar putea fi copleșiți de o furtună de bucurie și emoții plăcute, dar încă încerca să le țină sub un anumit control - la toate nu strica.

5. Flirtați în vise - un simbol de fiabilitate a oamenilor tăi. Nu-ți face griji, dumneavoastră preferat este credincios, și cu siguranță vă puteți baza pe el - motivele de gelozie sau de neîncredere, nu!6. Daca visezi ca te lipești cu prietena lui, o soră, un prieten - este, de asemenea, un semn bun. Aștept cu nerăbdare să o întâlnire veselă, care va aduce o mulțime de momente placute!

7. Îmbrățișând copilul într-un vis - un semn minunat. În realitate, vă așteptați fericire fără nori, senin. Totul va incanta, problemele vor dispărea ca prin farmec, și va veni o dungă albă lungă.

8. Dacă îmbrățișeze un iubit-o - știți că unirea voastră va fi puternică și armonioasă. Fii în această credință fermă, și nu se tem de nimic. Că relația ta are o șansă de a deveni perfect, daca vei crede cu partenerul și aprecia!

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
9. îmbrățișarea, senzație de tristețe în același timp, tema preferată - este un avertisment. Poate că unele probleme pot să apară în curând în liga ta. Dar nu te teme - totul este doar până la tine.

Și dacă vă puteți arăta răbdare și înțelepciune, dacă vă va aminti cât de important este de a menține o uniune puternică și să nu-și piardă încrederea unii în alții, dacă respecți întotdeauna un partener - că nu probleme nu se tem. Veți fi capabil de a transfera în mod adecvat dificultățile, nimic nu se pierde - ei vor face doar relația mai puternică!

10. Un vis plăcut în care se îmbrățișează un tip care, în realitate, în secret (sau deschis) Artist - înseamnă orice dată iminent cu această persoană, sau cel puțin o veste bună cu el. Nu așteptați pentru această alegere mâine doar pentru a face o ofertă, dar fiți siguri că acest lucru este un semn bun.

11. În cazul în care acest lucru este cel ales în vise neașteptate semne puternice tine în brațe, probabil, în realitate, el face un pas înainte. Sau poate el doar crede despre asta, dar toate nu este rezolvată. Poate că primul pas ar trebui să faci?

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
Cum de a schimba viața ta?
Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
Cum de a deveni un antrenor?
Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
Work-un vis pentru femei
Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
Îmi place să dea sfaturi?

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
Care sunt vise de sâmbătă până duminică?
Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
Care sunt vise despre foile?
Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează
Ce documentele într-un vis? Care sunt mirosurile din somn?

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează

3 luni 13 zile în urmă

Am avut un tip care îmi place, am visat că merg acasă, și a venit în spatele ei și a pus brațul în jurul meu, nu lăsa să merg mai departe, iar apoi a pus capul pe umerii mei, și a stat acolo, apoi am început să vorbesc ca el mi-a plăcut și că el vrea să meargă, am fost de acord, dar el nu a dat drumul, a spus în timp ce eu nu sărut pe obraz, nu da drumul, a trebuit să-i sărute, iar apoi el mi-a făcut-o să reziste, și tocmai am stat sub cerul liber, a stat în tăcere. Se pare că acesta este un semn foarte bun, și un vis foarte plăcut, în care au existat atât de multe emoții plăcute

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează

7 luni, 28 zile în urmă

El mi-a visat. Sunt la școală. Ca de obicei, dar dacă mă duc la clasă, așa cum o văd. El nu studiază în școala mea, dar într-un fel a fost chiar în clasa mea. El nu minte mi-a vorbit cu vnimaniya- A. Nu știu unde a început, dar suntem pe cale de vârf în reciproc lucrările. El acordă atenție numai pentru mine. * Flash * Suntem în curtea școlii. Am alerga până la el și apuca brațul lui. El nu rezistă. Ajungem la mașina lui. O să plece. Oferirea ușor „încă“. El, de asemenea. * Flash * El a uitat sora lui. Mai multe persoane, sora lui și conduc până la mașina lui. El nu a fost încă plecat. El îmi spune „totuși doriți să ia o plimbare?“ Și eu spun că el a uitat sora lui. Ea râde. În cele din urmă, ne spunem la revedere. Hug. El mă apasă. Eu o fac chiar mai mult. A spus în ureche, „Tu ești un week-end în oraș?“ Răspunsul este „da“. El pleacă. Eu spun acest lucru tuturor prietenilor ei. Sfârșitul de vis. De vineri până sâmbătă. Faptul că nu-L cunosc, și el mă, probabil. Dar el foarte mult mă place. Ce ar putea însemna?

Interpretare vis imbratisa ceea ce brațele unui bărbat visează

1 an în urmă 2 luni