Interpretare vis ochii visate în somn ce vise cu ochii

Cu un ochi noi percepem lumea din jurul nostru. Informațiile vizuale primite de mintea subconștientă, trezește emoții și sentimente. Prin urmare, vise în care oamenii pot vedea în mod clar așa-numita „oglinda sufletului“, acordă o mare importanță comentatorilor. Poate că, după astfel de vise visătorul va trebui să se, dorințele și aspirațiile lor să înțeleagă. Uită-te adânc în sufletul tău doresc o mulțime de oameni, într-un fel ne ajută să facem visele noastre.Interpretare vis ochii visate în somn ce vise cu ochii

De la cel mai mic detaliu aceste vise depinde de acuratețea interpretărilor, astfel încât visătorul trebuie să fie readus în memoria tuturor circumstanțelor și detalii. Culoarea ochilor - este principala caracteristică a, care merită atenție persoanei. Dacă nu ai reușit să-l văd, în viața reală, nu este necesar să se aștepte pentru răspunsuri la întrebările în viitorul apropiat. În plus, visătorul va fi într-o poziție dificilă, după o conversație importantă care a avut loc în realitate.

Culoare ochi și nuanțe

Interpretare vis ochii visate în somn ce vise cu ochii

Ochii pe mărimea și starea

Interpretare vis ochii visate în somn ce vise cu ochii

 • Uitat în ochii cuiva în vis - în realitate un real interes în acest om, pentru a încerca să înțeleagă intențiile sale. Pentru această persoană se poate deteriora de fapt, în relația viitorul apropiat și a înțelegerii reciproce va fi complet pierdut. Atunci când interesul în vis face ca ochii unei femei necunoscute, realitatea trebuie să ne așteptăm apariția unui rival serios.
 • Dificultăți la locul de muncă și în probleme cu managementul promite un vis în cazul în care un ochi de dormit brusc începe să sângereze. În acest caz, cartea de vis îndeamnă să se concentreze asupra sănătății sale și să păstreze nervii.
 • Ceea ce face aluzie ochii închiși într-un vis? Visul cărți interpretează povestea, după cum urmează: pe de o parte ca un vis promite o veste bună om și de scurtă durată poveste de dragoste. Pe de altă parte, smezhennye pleoapelor poate indica o afecțiune puternică pentru visătorul pentru oricine. Uita-te într-un vis al unei persoane dragi, ai cărei ochi erau închise, aceasta înseamnă apariția realității pentru el conflicte. Poate, satelitul are propriul mister și nu vrea să împartă cu ei.
 • Ochii Visat copil larg deschise sunt un vestitor de știri neașteptate, impresii vii, cunoașterea profundă a vieții. Dacă ochii copilului erau albastre, apoi, în realitate, somnul este în așteptare mare de tandrețe, afecțiune și dragoste, va da ca răspuns la cei dragi.
 • Ce vise cu ochii dimensiuni uriașe - vă puteți aștepta la prosperitate și noroc. Potrivit cărții de vis, de visătorul în viața reală, vor exista noi prieteni inteligente și talentați.

vopsea ochii

Interpretare vis ochii visate în somn ce vise cu ochii

 • În cazul în care o femeie necasatorita visat că ea sugerează machiaj și cu atenție pictat cu genele, apoi, în realitate, ea sa întâlnit cu un fan obsesiv, ale cărui intenții față de ea sunt grave. Este posibil ca, în realitate, admirator perseverență dreamwalker duce la altar cu el. Când ea vede în umbra unui vis pentru un secol, atunci aceasta trebuie să fie atenți în alegerea prietenilor lui, ca un mincinos poate apărea lângă acesta.
 • De ce vis atunci când ea cineva sugerează umbre pe ochi - în realitate este pregătită să încalce legea. Un alt sens al acestui vis este că visătorul treaz încercând să înțeleagă mai bine intenția de prietenii lor.
 • Reducerea săgeată și vopsea genelor la un vis considerate ca interpreți caracteristică a somnului, în mod constant înclinați să-și ascundă gândurile lor de la oameni închiși în această încredere. Și mai luminos și care provoacă machiaj arată, cu atât mai mult dorința omului în viața reală să se conformeze lor de ceva ideal. Comentatorii recomanda ca oamenii observat de multe ori poveste similară în visele tale, a scăpa de obsesii și să fie ei înșiși.


 • Dacă o fată visează pleoapele pe care ea a pictat cu atenție, folosind dermatograf, printre anturajul ei au un om gata pentru dragoste cu ea pe orice feat. Astfel de scene promit o căsnicie fericită, o viață de familie liniștită. În cazul în care visătorul de vis înainte de machiaj începe să ascuți creionul, apoi, în realitate, este necesar să fie pregătite pentru o surpriză plăcută sau o călătorie interesantă.
 • Paint ochii în somn o altă persoană prevestește un eveniment magic, în realitate, somnul este pasionat de unele fenomene sau vor primi o veste bună de la un prieten. Pentru fete, a căror activitate este legată de make-up, aceste vise doar proiecție reflectare a activităților lor de zi cu zi.

Ochiul deteriorat

 • Uită-te în ochii dim și inflamat într-un vis - este un avertisment. Va trebui să se confrunte cu probleme în afacerile de diferite tipuri de neliniște și de deteriorarea sănătății. După un astfel de vis este necesar să se exercite cea mai mare vigilență și prudență!
 • Prin vis umilire și insulte un ochi negru. Vis carte recomandă să limiteze furia lui, în realitate, nu sunt efectuate pe provocare. De asemenea, aceste imagini sunt într-un vis pentru oamenii beckon plăceri interzise. În unele cazuri, Fingal de vis la profituri și bogăție materială.
 • Când visul visătorului apare în al treilea ochi, aceasta înseamnă că intuiția sa intensificat. După aceste vise o persoană poate dedica cu încredere viața pentru dezvoltarea spirituală și de auto-îmbunătățire. Pentru o femeie, trei ochi in timpul somnului sunt un semn al primei sarcini.
 • poveste Neplăcut și ochii scoși afară. Astfel de vise sunt prezic o pierdere de un iubit. Când visătorul însuși le pokes cuiva într-un vis, în realitate, este necesar să se limiteze temperamentul său, care împinge în mod constant de oameni. Vis carte încurajează astfel de oameni să se comporte în realitate mult mai modeste.
 • O viață lungă și prosperă promit un vis în care un om vede un ochi frumoși și buni. Pentru visătorul, ele sunt un simbol al iubirii sincere și fericit.
 • Bunăstarea materială îi așteaptă pe cei care viseaza la orz sub ochi. Astfel de vise asigură bogăție și prosperitate.
 • Când visul în ochii de insecte sau viermi, ne putem aștepta la probleme din cauza problemelor nerezolvate. Oamenii ar trebui să fie atent în relațiile cu inamicul, astfel încât să nu fi prins în plasele lor. În plus, o persoană care a văzut în groaza lui de vis, este necesar să se tempereze ardoarea realității și să uitați despre obiceiul de a arăta furia.
 • Visul unui om fără ochi, o femeie prezice pierderea soțului ei, ca urmare a decesului sau a divorțului.
  Dacă doamna visează că ea se uita în ochii unui om, în realitate, se arată într-adevăr interesul pentru acest om și dorința ei să știe despre planurile sale în mod evident. Când visătorul se uită în ochii unui iubit-o într-un vis, realitatea ea este preocupat de neînțelegere și dezacordul cu viziunea despre lume.
 • A curs sub ochi sau pleoapele umflate doar un vis înseamnă fraudă de către partenerii de afaceri. Persoana după astfel de vise trebuie să fie foarte atenți să nu permită încălcări ale legii în propria lor curte. În caz contrar, în realitate, aceasta se va confrunta cu amenzi uriașe și sancțiuni legale.
 • Visat strabismului este un vestitor de noroc, nașterea copiilor sănătoși și talentați.
 • Când visătorul într-un vis uitam ochii ei fără prezența elevilor lor, că el ar trebui să fie mai atent în viața reală și nu pierde puncte importante. Vis carte încurajează persoana să se concentreze pe proiecte pe termen lung, din care va fi posibil să se extrage un beneficiu real pentru societate, și să nu irosească puterea lor pe fleacuri.
 • În cazul în care somnul simt un sărut pe ochi, atunci ar trebui să fie gata pentru distracție și bucurie. Viața se va îmbunătăți, și toate planurile sale la indeplinire.
 • Fir de praf care intră în ochi într-un vis, inseamna probleme pentru copii.
 • Pentru femeile căsătorite se văd legat la ochi într-un vis înseamnă o amenințare la adresa relațiilor sale conjugale, apariția unui adversar insidios. Pentru alte persoane această poveste a interpretat cartea de vis, ca având în secretele lor de viață și situații obscure.
 • Supraviețuiește intervenție chirurgicală la ochi într-un vis, apoi să ia o privire obiectivă la viața ta din exterior. După un astfel de vis o persoană care are nevoie să se gândească la noile aspecte ale vieții sale, evaluând inițial toate realizările și victoriile existente.
 • Prin muncă neroditoare și afacerile riscante vis om pierderea unui ochi. Dar, pentru a rămâne în vis imediat, fără a două globii oculari este garantată îmbunătățirea situației financiare.
 • Favorabil, interpretare de vis se poate numi un vis în care un bărbat se uită la sub ochi riduri. Visatorul în acest caz, ar fi în magazin pentru o viață lungă, interesantă plin de evenimente interesante.

Ochi de pisică

Interpretare vis ochii visate în somn ce vise cu ochii

 • Dintr-o situație dificilă, găsiți pe cineva care va visa ochi de pisica lui. Găsirea odihnă și liniște sufletească așteaptă visătorul în viitorul apropiat. Dar dacă într-un somn de vis se va simți ochii unui alt animal de pradă, viața reală în calea lui va sta oameni răi, plini de invidie și ură.
 • Ce vis strălucește în întuneric ca ochii unei pisici - trebuie sa fii atent cu familia lor. Un astfel de vis este o carte de vis consideră că recomandarea de a păstra bunul simț în timpul conflictelor familiale. Interpreții sunt sfătuiți după astfel de scene să fie la fel de plin de tact în comunicarea cu rudele lor.
 • asociate Miller visat arata ca supravegherea constantă a visătorului în viața reală. Și uitam omul persoana malvolente la minte, de la care ne putem aștepta doar micimea și trădarea. Neplăcut a interpretat un vis om cu un singur ochi. Acest vis promite mizerie și suferință.

Somn de marți la activitatea debordant miercuri și abundența de o varietate de subiecte. Găsiți fir numai corect sens în acest haos este aproape ireal .. mai mult