Interpretarea de vis se căsătorească ce vis să se căsătorească într-un vis

Interpretarea de vis se căsătorească ce vis să se căsătorească într-un vis
Interpretarea visul căsătoriei

Fetiță, fată matură sau o femeie are loc deja vise de o nunta, o rochie magnific alb și distracție până dimineața. De multe ori conversații cu prietenii se transforma in excursii la salonul de nuntă, și oamenii trebuie să asculte visele, dorințele și ia capul. Dacă în viața reală sunteți o persoană care visează căsătorie, sau, dimpotrivă, încearcă să se mute departe de aceste probleme, departe de nunta de vis poate vizita oricine.Casatoreste-te într-un vis

Dacă a trebuit să se căsătorească într-un vis. în viață vă așteaptă o decizie serioasă care ar fi. De asemenea, după acest vis, vă așteaptă o schimbare în viitorul apropiat. Acestea vor fi asociate cu viața de familie sau reconstruirea unei relații romantice cu un partener.
Căsătoria într-un vis, conform Miller, interpretat ca fiind lipsite de atenție din partea sexului opus. Dacă deveniți mai relaxat și a scăpa de frică, să stabiliți o viață destul de repede. Interpretează cartea de vis să se căsătorească cu o coafură frumoasă - la salarii mai mari și o bună veste, bună. Dar, dacă alegeți să nu pentru a alege un inel de nunta in timpul somnului - este precaut de eșecuri și intențiile inamicului.Ce propunere de căsătorie vis

Fiecare ceremonie de nunta este precedată de o ofertă de bărbatul pe care îl iubea, care speră să devină partenerul tău în viață. Aflați ce o propunere de căsătorie vis. Aceasta va ajuta la interpretarea modernă de vis. În cazul în care mireasa a fost inelul. apoi dragostea reciprocă sau un om vine în curând, care va trezi în voi un sincer și unic sentimente. Oferta de a se căsători într-un vis - o nouă etapă în viață. Dacă ai fi fost fericit - veniți schimbări favorabile și neașteptate. Sentimentul de furie și resentimente spun că viitorul prietenul actual nu este, și veți găsi despărțire cu el.

În vis, pentru a obține o ofertă de la un străin

Visul Miller face un accent important pe oferta de la un străin. Pentru tine, această întâlnire cu reducerii numărului, poate că e și ați văzut într-un vis. Dacă sunteți deja căsătoriți și au văzut un vis, să încerce să devină mai umil și să nu atragă atenția în special identitatea de la alții.

Cum de a defini un vis profetic

După interpretarea unui vis devenit realitate atunci când reflectăm vise. Un vis devenit realitate sau nu depinde în care a avut o zi de lună și în ce zi a săptămânii. Uită-te la calendarul lunar - care faza lunii de astăzi, și în ce zi a lunii.

Comparând datele privind zilele lunare și în ziua săptămânii, puteți presupune că ar putea fi împlinit profeția de somn.

Somn de marți la activitatea debordant miercuri și abundența de o varietate de subiecte. Găsiți fir numai corect sens în acest haos este aproape ireal .. mai mult