Interpretarea de vis se căsătorească ce vis să se căsătorească într-un vis - viata mea

Casatoreste-te pe Interpretare vis

Dacă visezi ați acceptat oferta să se căsătorească, acest vis promite respectul oamenilor a căror opinie este foarte important pentru tine. carte de vis spune că va lua în curând o decizie serioasă care va fi adevărat.Dacă ați avut ocazia să se căsătorească într-un vis, vă sunt de așteptat în apropiere de schimbare în viitor, și nu faptul că acestea sunt într-un fel în legătură cu o relație romantică sau viața de familie. Un vis poate însemna o promovare sau o altă versiune a schimbării statutului de la un nivel superior, astfel încât veți avea noi responsabilități.

Un vis în care aveți de gând să se căsătorească cu soțul ei, interpretarea vis este recomandat să se ia ca un avertisment. Acesta este un somn foarte periculos, care indică faptul că sunt foarte vulnerabile în acest moment. Este posibil ca protecția dumneavoastră de putere este compromisă ca urmare a unui atac oculte.

Interpretarea de vis se căsătorească ce vis să se căsătorească într-un vis - viata mea

Casatoreste-te cu un străin într-un vis ar trebui să fie văzută ca un semn alarmant. vis indică posibilele probleme care pot apărea de la cineva din rudele sau prietenii apropiați.

Ce un vis, ca un prieten sa căsătorit? carte de vis sugerează că veți auzi în curând de știri pe care le va multumi incredibil. Este foarte probabil ca în viața ta va fi un eveniment semnificativ. Vis simbolizează plăcerea și bucuria.

Dacă visezi aveți nici un motiv să se căsătorească cu altcineva, visul indică faptul că acum ești pe drumul cel bun. Trebuie să ia o decizie dificilă, carte de vis susține că a face alegerea potrivită.

Dacă visezi sunteți prima dată să se căsătorească cu fostul, și visul cum ar fi amprenta vie frunze, astfel încât să reflecte dorințele după neîndeplinite și refuzul de a porni de la zero o nouă relație. La un nivel de subconștient aspiră la ceea ce pare familiar, și în cazul în care o dată ce a fost bun.

Când visul ca o fată străină sau necunoscută se căsătorește și sunteți cumva implicat în acest caz, cartea de vis vă promite un viitor luminos: împlinirea dorințelor, cupa plină casa, succesul amețitor și recunoașterea altora.

Pentru fata care a visat că se mărită în timpul că, indiferent de costul, un vis este o reflectare a starile sale negative, pe care ea încearcă să se ascundă de la alții. Vis Interpretarea se referă la sentimentul de izolare și singurătate, depresie și nemulțumire. Visul carte sfătuiește să încerce să găsească cauza principală a acestor gânduri și reamintește că noaptea este cel mai întunecat înainte de ivirea zorilor.

Dacă suficient de norocos să viseze, să se căsătorească cu un iubit-o, interpretare vis tratează acest personaj ca o reflectare a viselor tale de căsătorie și familie. Vis Interpretarea nu se conectează acest vis cu evenimente reale, valoarea sa este neutră.

Interpretarea de vis se căsătorească ce vis să se căsătorească într-un vis - viata mea

Ce vise că fiica ei se însoară, interpretarea vis explică separarea iminentă de la cineva de la rude. Interpretare vis consideră că nunta fiicei lui - un semn pozitiv, boding bunăstarea tine si ea.

Un vis care trebuie să se căsătorească neiubit, sugerează că relația ta cu sexul opus o mulțime de ipocrizie. Fiul vede deschiderea la noi cunoștințe și să flirtezi ca o încercare de a compensa lipsa de sentimente adevărate.

Fii atent ce-ți dorești - ei pot deveni realitate - o carte de vis seamănă cu celebrul proverb. Dacă visezi ați făcut o ofertă să se căsătorească, și ai luat, visul promite că va atinge obiectivul, doar rezultatul eforturilor dvs. se poate dovedi a fi nu modul în care v-ati imaginat.

De ce chiar și visul de a se căsători într-un vis

Cum să Visul Miller prezice reușește să se căsătorească într-un vis pentru cei care, în realitate, și este capabil să găsească o cale de ieșire din situațiile cele mai dificile. Visul spune că va fi o forță pentru a dispersa agățat peste tine nori de furtună.

Adunați să se căsătorească într-un vis înseamnă că în curând veți vizita de fapt, nunta, nu numai ca o mireasă. Ați putea fi invitat să asiste sau invitații. Somnul poate însemna, de asemenea, că nunta viitoare a prietenilor tăi pentru un motiv sau altul supărat.Un vis care sa întâmplat să se căsătorească cu un om mort, știi în viață, avertizează că ești în pericol. Vis carte recomandă să se ferească de un accident, rănire sau boală. În același timp, interpretarea vis sugerează că spiritul visului persoanei decedate, probabil, o să vă patrona.

Interpretarea de vis se căsătorească ce vis să se căsătorească într-un vis - viata mea

Ce un vis, ca o soră se căsătorește vis-carte explică separarea iminentă de la ea. Vis carte admite probabilitatea ca sora mea ar fi în continuare aproape, dar relația ta nu va fi la fel de cald ca și înainte.

Când nunta de vis, căsătorim nu este neapărat realitate, - crede carte de vis erotic. Un astfel de vis ar putea însemna showdown viitoare, consecințele care sunt imprevizibile. Fiul spune că nu are nici un sens să dețină în jos o comunicare, care a devenit caducă.

În cele mai vechi timpuri a existat o interpretare destul de ciudat de vis: se căsătorească într-un vis pentru strămoșii noștri superstițioase a fost ca moartea. O astfel de interpretare neașteptată asociată cu elemente emise de traditii de nunta, în conformitate cu care mireasa este „pe moarte“ pentru rudele lor de a „renăscut“ în casa soțului ei în viitor.

Ce un vis pe care mama mea sa căsătorit, interpretare de vis explică starea dumneavoastră de depresie pentru nici un motiv aparent. Ați putea asupriți faptul că relația cu mama ta recent deteriorat sau sunteți îngrijorat cu privire la ea.

Nu vreau să se căsătorească într-un vis înseamnă că, în realitate, nu funcționează întotdeauna în mod corespunzător prioritate. solicită somn să încredere în intuiția ta și să asculte vocea rațiunii, în cazul în care pentru a face o alegere serioasă.

Un vis în care te-ai luat o decizie de a refuza să se căsătorească, încercând să vă avertizeze de la acțiuni nechibzuite. Amintiți-vă că tot ceea ce întreprinde în această perioadă, nu va avea un efect retroactiv.

Dacă o femeie căsătorită în vis se întâmplă să se căsătorească a doua oară, visul promite că viața ei căsătorit va câștiga un al doilea vânt. Dintr-o dată, cu soțul ei, care a început să scadă, nu doar un CV, dar va juca cu noi culori.

Interpretarea de vis se căsătorească ce vis să se căsătorească într-un vis - viata mea

Dacă visezi ar fi să se căsătorească cu o femeie gravidă, visul sugerează că vă așteptați prea mult de la căsătorie. Fiu încercarea de a face clar faptul că viața de familie nu creează și nu rezolvă problemele personale, ci doar le descoperă. Astfel de vise a se vedea de multe ori femeile care, din cauza convingerilor lor nu doresc să se căsătorească gravidă.

Ce vis ca esti suficient de norocos pentru a obține o ofertă de a se căsători, interpretare de vis explică finalizarea cu succes a lucrurilor importante pentru tine. Văzând un astfel de vis, nu vă faceți griji: aveți puterea de a atinge obiectivul, norocul vă va însoți.

Când povestea de vis se dezvoltă, astfel că trebuie să se căsătorească cu un frate, un vis promite schimbări uimitoare, care sunt pe cale să se întâmple. Familia ta imediat va fi implicat direct în evenimentele viitoare.

Dacă visezi aveți de gând să se căsătorească cu o persoană decedată, un vis reflectă nunta ta respingere sau viața de familie ca atare. Din cauza stereotipurilor general acceptate sau proprii crezi că este necesar să intre în căsătorie. Asta e la fel ca mirele să alegeți unul și într-adevăr nu. Un fel de compromis, - explică cartea de vis.

Un vis în care a trebuit să se căsătorească fără mire, reflectă înclinația ta spre narcisism. carte de vis sugerează că aveți toate motivele pentru stima de sine. În același timp, nu este ușor de a găsi un partener de viață pentru a deveni el însuși.

Am visat că am fost de gând să se căsătorească cu fostul tânăr. Dar când am fost întrebat dacă am fost de acord să se căsătorească cu el, am refuzat.

Ea a visat că ea sa căsătorit cu soțul ei în haine obișnuite, apoi a cerut de rochie familiar este frumos, dar nu o nunta.

Am avut un vis care mă căsătoresc, nu pentru un iubit-o, dar în ultimul moment m-am răzgândit și eu sunt foarte plâns în somn. Ce este?

În vis, a trebuit să se căsătorească cu un bărbat cu care nu am trăit.

Visat că merge să se căsătorească cu prietenul ei, rochia alba schimbat pe negru.

Și am visat că mă însor cu un străin, dar a fost atât de natural, am facut poze, sarutandu, bine, ca de obicei, dar din anumite motive am ținut visele mele văd din exterior. Ciudat ...

Căsătorit nu pentru un iubit-o. Nu pe cont propriu, dar pentru mama mea (nu știu de ce). Un favorit uitat la nunta mea de departe.

Visele au mult mai simplu. Am ieșit pentru o căsătorie, și tot nu a putut ajunge la nuntă am încercat să prind cu niște tipi care au fost în căutarea pentru o mașină, am furat-o pentru a ajunge la nuntă. Îmi amintesc, de asemenea, am scris o astfel de logodnicul frumos, deja a avut lacrimi în somn. Și mai scurt salvat de la acești oameni au un fel de Anton. Am venit și am aruncat mirele. Anton a găsit apoi ucis. Și mă duc afară pentru un prieten care nu știa, și totul într-o zi, apare brusc Anton. Și tipul ăsta înțelege și frunze. Și Alerg pentru Anton .... Și apoi vecinii cu reparații. Arzi în iad. Anton, te voi găsi.

Și sora mea a avut un vis pe care am fost de gând să se căsătorească cu un tip (sau, mai degrabă pentru încă șase luni, am fost prieteni, vorbind, mersul pe jos, și așa el a sugerat că în aceeași zi, separat de problemele lui). Ea ma certat într-un vis, spunând că nu-l iubesc. Și am spus că mama a murit (mama sa este grav bolnav, și din acest motiv ne-am despărțit, că el lucrează șapte zile pe săptămână, iar timpul nu pare trezesc) și așa. Știu sigur că, dacă un om moare într-un vis înseamnă a trăi o viață mai lungă va schimba în curând mă linisteste. Iar faptul că căsătoria. Nici măcar nu știu.

Am visat că eram tata forțat să se căsătorească cu cel mai bun prieten al ei, și că a auzit și sa bucurat, și nu vreau să se căsătorească. Și în cele din urmă am abandonat.