Interpretarea semnelor naționale mâncărime la nivelul ochilor

Desigur, cu privire la plângerea că ochii sunt zgâriate, puteți răspunde la un clasic: „Este conjunctivita sau orz.“ Dar, ca semn național prevede că comedon nu sare nu cu bună știință, ochii ar trebui să fie tratate separat și mai îndeaproape, mai ales că două dintre ele!Există mai multe explicații de ce ochii tăi sunt mâncărime. Și din ce ochii nu mancarime niciodată, cineva știe? Ochii niciodată zgâriat de frig. Odată ce temperatura scade, și începe să înghețe corpul - alimentarea cu sânge crește globului ocular, nu permițându-le să înghețe.

De ce ochii mancarime? Explicați acest lucru poate fi o varietate de motive, inclusiv medicale.

semne medicale sunt numite simptome. Dacă există o mâncărime în domeniul ambii ochi, este probabil ca acest fenomen poate fi atribuit alergii în curs de dezvoltare. Unele substanțe volatile acționează asupra membranei mucoase și cauza pleoapelor mâncărimi. De asemenea, mancarimi ale ochilor pot fi atribuite incepand de o infectie, oboseala si dorinta de a închide ochii.

Dar dacă vă amintiți folclorul, ochii pot mancarimi din diverse motive. O interpretare a mancarime doi ochi dintr-o dată - în viitorul apropiat, va fi supărat până la lacrimi și mult timp pentru a plânge cu privire la aceasta. Este posibil pentru a evita dezastrul? Remediul propus diverse probleme. Se spală fața cu apă sfințită, ștergeți tivul ochii ei, scuipat de trei ori peste umărul stâng în praf.

Prin modul în care placa va începe și alergie: dacă ochii sunt iritate, atunci cu siguranță pentru a lovit vreodată murdăria acumulate pe gene care declanșează această reacție ceva și ar trebui să fie îndepărtate cu atenție. Spit sau nu să scuipe - toată lumea decide pentru ei înșiși.

Ce altceva sunt invitați să semneze ochi, gata să plângă, viața nu este stricat? Scratch ochii. Și trebuie să se facă, în urma unui ritual special. ochiul drept zgâriat mâna dreaptă necessarily, stânga - stânga și acțiunea trebuie neapărat să fie însoțită de rugăciune sau calomnie, în care mâncărime este rugat să meargă la altcineva. Apoi, fiecare ochi trebuie să treacă de trei ori, și spune rugăciunea din nou. Crucea ochii aceeași mână, dreapta.

A treia cale este aproape la fel ca cea de a doua, trebuie doar să zgârie ochii transversală: dreapta cu mâna stângă - stânga, dreapta.

Această metodă elimină mâncărime care durează o lungă perioadă de timp. Scratch ochii la miezul nopții, atunci când în creștere luna, rugăciunea de însoțire pentru vindecarea celor bolnavi, care ar trebui să se aplice sfântului, a cărui sărbătoare se află în imediata apropiere a tratamentului ochi.Folosind oricare dintre metodele propuse mai sus, nu uita de igiena personala! Dacă zgâriați ochii - singurele mâini curate. infectie Zanesesh - va trebui să plângă, așa cum a prezis de semnul național.

Medicina, de asemenea, explică ce înseamnă, în cazul în care este zgâriat ochii pentru o lungă perioadă de timp - cu siguranță, în secolele stabilit ciuperca de un fel. De aceea, înainte de tratament, chiar metode de medicina tradițională, folosind remedii populare, este necesar să se consulte un oftalmolog.

Folclor puțin explica ceea ce se întâmplă în mod diferit, în cazul în care ochii sunt mâncărime singur.

Dacă mănâncă ochiul stâng, explică pentru a semna acest lucru.

Mai multe transcrieri. În viitorul apropiat se poate produce cearta cu un iubit sau un prieten apropiat.

Prin lacrimile, care sunt cauzate de pierderea de material.

Și invers - mâncărime în ochiul stâng a câștigat la loterie semn că vă, premiul va fi, cu atât mai mult, cu atât mai mult timp zgâriat ochi. Deci, dacă ochiul stâng este zgâriat, este necesar să se aștepte câteva zile și a alerga pentru a cumpăra un bilet de loterie sau du-te la cazinou.

mancarime la nivelul ochiului din stânga poate aduce noroc în afaceri, dacă itched în orice negociere de afaceri.

În cazul în care ochiul stâng itched în timpul nopții, și a fost simțit senzația de mâncărime dimineața, sau chiar se trezesc din el - este un indiciu că va avea în curând să aștepte vești bune.

Ce face semn: zgâriat ochiul drept?

Prima explicație este aceeași ca și atunci când zgâriat ambii ochi în același timp: până la lacrimi, din păcate, în insulte zadar.

Restul să ia o mai optimistă. Scabie, care provin de la ochiul drept, portends pentru o placere senzuala om căsătorit. Pentru necăsătorit - o întâlnire cu destin, sau o dată cu iubita ta.

Pruritul poate indica, de asemenea, că, pentru a fi văzut. cu care ne-am despărțit gândit la fel de bun, și este posibil să se schimbe soarta. De asemenea, ochiul drept se poate vorbi despre întâlnirea cu rudele lor.

Există, de asemenea, o clarificare a ceea ce mănâncă ochiul drept - în viitorul apropiat va întâmpla nimic rău și va exista întotdeauna o stare de spirit mare. Sau - plăcere. Predictii despre mâncărimea în ochiul drept aproape toate mare.

Ce interpretare este de a fi crezut? Ele sunt destul de ambigue. Este de dorit pentru cei care prevestesc profit, bucurie și mai potrivite pentru situația. Nu este necesar să vă pre-program de lacrimi și durere.

Dar încă în valoare de încă o dată rândul său, la medicament. În cazul în care ochii sunt zgâriat unul, ce înseamnă asta?

Poate că în corpul meu ochi străin, și trebuie să fie eliminate. Începe conjunctivită, o fază nu este încă activă. Orz erupă, cauzand disconfort ochi și mâncărime secol. În cazul în care orice previziuni medicale sunt justificate, necesare pentru a trata ochiul este necesar.

Apropo, există un excelent sfat oamenilor cu privire la modul de a preveni umflarea secolului cu dezvoltarea de orz. Bea bere sau să mănânce drojdie de bere. orz accelerat de îmbătrânire, acesta va ieși, doar izbucni și începe să se usuce.

mancarimi ale ochilor atunci când purtați haine foarte strâns, în special etanș al trunchiului. Închideți lucrurile încalcă alimentarea cu sânge, în special în acele zone ale corpului, care se află deasupra inimii, și în ochii multor vase de sange. În cazul în care fluxul de sânge este încetinit - există mâncărime.

Există încă semne de explicația modernă a ochilor ce mancarimi. În cazul în care ochii sunt mâncărime, atunci ei sunt obosit de a privi ecranul licărirea unui monitor de calculator. Este necesar să se distragă atenția de la citirea interpretarea semnelor, opriți computerul și să aibă o perioadă de odihnă!