Itch intr-o zona intima la femei, fără emisii și fără miros și provoacă decât vindecarea, articole de sănătate

Itch intr-o zona intima la femei, fără emisii și fără miros și provoacă decât vindecarea, articole de sănătate
Dacă observați mâncărime în zona intimă, încercați să nu intrați în panică! O femeie astfel de sentimente negative, inclusiv în cazul în care acestea apar fără emisii și inodor, nu este întotdeauna un semn de patologii grave ale organismului.Este probabil ca cauza acestui disconfort sunt comune iritatii ale vaginului, ceea ce a provocat îngrijirea igienică greșită a organelor sexuale. Dar, de asemenea, nu ar trebui să excludă complet posibilitatea unei boli mai severe. Prin urmare, detectarea unei mancarime intr-o zona intima, femeile sunt puternic încurajate să contacteze imediat medicul dumneavoastră pentru a stabili un diagnostic precis.

Una dintre principalele cauze ale unei senzație de arsură în vagin, este boala foarte neplăcută, numită candidoza. care este, de asemenea, menționată ca candidoza. Se pare că această boală urmează.

In vagin feminin opereaza la fiecare a doua multitudine de specii de microorganisme, care constituie împreună o microfloră. Între toate microorganismele există foaie subțire și puternic echilibru, care asigură funcționarea normală a sistemului de reproducere. Încălcarea echilibrului microflorei duce imediat la diverse afectiuni. Deoarece înmulțirea excesivă a unei ciuperci Candida albicans, promovează apariția de afte, care este însoțită de iritație și secreții „caș“.

Simptomele de infecție drojdie sunt diferite de iritație obișnuită, care după curățarea organelor genitale nu se estompeze, și să devină mai puternic. In acest tratament boala nu se poate face fără medicamente specializate.

Cele mai eficiente și comune includ:

- Lumanari: «Pimafucin», «Livarol», «Nystatinum», «Polygynax».

- Tablete: «Diflucan», «Flucostat».

- Probioticele: "Bifidumbacterin", "Linex".

Itch intr-o zona intima pentru femei: principalele cauze ale.

Cauzele iritatie si mancarime in zona intima, determina tratamentul lor ulterioară.

Cele mai frecvente includ:

 • - Nerespectarea normelor de igienă personală.
 • - perturbări hormonale în organism.
 • - Alergie.
 • - Un dezechilibru în microflorei vaginale.
 • - lenjerie de corp neconfortabil.
 • - Deteriorările mecanice la nivelul organelor genitale.
 • - hipotermie miocardic recent.
 • - Efectele secundare ale anumitor agenți farmacologici.
 • - Diabetul zaharat, infecții ale tractului urinar și a altor boli.
 • - Bolile hepatice - ciroza, hepatita.
 • - Worms.
 • - boli neurologice sau psihice.
 • - tulburări psihosomatice.
 • - Distrofic partea exterioară a organelor genitale feminine.
 • - păduchi pubian.

Itch intr-o zona intima la femei, fără emisii și fără miros și provoacă decât vindecarea, articole de sănătate

Nerespectarea normelor de igienă personală, duce imediat la mancarime in zona intima. Fetele și femeile din acest simptom este adesea însoțită de ardere, fără emisii și nici un miros. Cel mai bun tratament în acest caz, va servi ca o adopție obișnuită și în timp util a sufletului. Cu toate acestea, dacă sunteți într-o excursie sau alte condiții nefavorabile în cazul în care menținerea puritatea personală este complicată, problema ta va ajuta la rezolvarea servetelele umede pentru locuri intime. Astfel de agenți au nu numai proprietăți antiseptice și anti-alergice, dar, de asemenea, sunt foarte comod și practic de utilizat.

Dacă nu ați avut niciodată probleme cu igiena personală, dar mâncărime severă fără izolare și fără miros încă nu sa făcut simțit, este posibil să se acorde o atenție la calitatea de detergent folosiți. Deoarece spuma, o cârpă sau săpun ar trebui să fie utilizate strict pentru igiena personală. Aceste mijloace împiedică apariția iritația mucoasei, sunt hipoalergenice și nu perturbă echilibrul microflorei în vagin. Ignorarea acestei recomandări, puteți declanșa apariția candidozei.

Un dezechilibru de microorganisme vaginale se referă deja la boli care sunt ele însele să nu fie în măsură să vindece. În acest caz, trebuie să luați legătura cu siguranta specialistul care va prescrie medicamente.

lenjerie de corp neconfortabil. Este, de asemenea, unul dintre principalii vinovați de iritație puternică și mâncărime în zonele intime ale fetelor și femeilor. disconfortul vă puteți simți liber să se refere la acest motiv, dacă sunteți proprietarul rău lenjerie respirabil, greu și frecat. Aici, cel mai bun tratament va fi o revizuire completă a garderobei sale intime.

Deteriorările mecanice la vagin, de asemenea se referă la sursele originale de apariție a arderii. De multe ori, aceste femei primesc leziuni in timpul actului sexual lipsit de griji, pentru a purta lenjerie de corp incomode sau în procesul de ras. De obicei, în vindecarea mucoasei porțiunii vătămate simptome dureroase dispar.

Suprarăcirii a sistemului genito-urinar, sau întregului organism, poate provoca, de asemenea, femeile mâncărime și senzație de arsură în zona intimă. Tratamentul acestei boli ar trebui să fie numiți doar de către medicul curant.

Pruritul în vagin poate fi, de asemenea, un efect secundar de a lua anumite medicamente. Dacă luați orice medicamente, și a constatat că arderea este de efectele secundare ale acestora, asigurați-vă că pentru a contacta medicul dumneavoastră pentru a înlocui datele de medicație.Itch intr-o zona intima la femei, fără emisii și fără miros și provoacă decât vindecarea, articole de sănătate

Când patologii hepatice. în cursul căreia perturbat în mod semnificativ de operare, substanțele sale toxice nu se elimină și se acumulează acolo în cantități mari. Ca urmare a acestei intoxicației duce la stimularea intensa a receptorilor nervoase, care, la rândul său, provoacă mâncărime și de arsură.

Viermii pot fi, de asemenea, un bun motiv pentru aparitia de mancarime in vagin. Pe parcursul activității sale de viață, helminths stimulează în mod activ secretia neurotransmitatorilor, provocând senzații neplăcute în organele genitale.

Apariția de ardere în vagin poate fi bine cauzate de boli neurologice sau psihice. În acest caz, tratamentul ar trebui să efectueze numai astfel de specialiști înguste ca un neurolog si psihiatru.

Cauzele principale ale mancarime in vagin, ar trebui să includă procesele degenerative ale organelor genitale externe feminine. Cel mai adesea ele apar în timpul menopauzei. Cu toate acestea, există, de asemenea, la o vârstă mai tânără, în anumite tulburări hormonale. Ca tratament este atribuit la terapia cu hormoni.

Pediculoza este însoțită de mâncărime severă, arsură și înroșirea suprafețelor exterioare ale organelor genitale. Motivul pentru apariția acesteia este o infectie in timpul actului sexual, prosoape murdare, lenjerie de corp și lenjerie de pat, solar, piscine publice bai sau saune.

Pruritul a vaginului in boli infectioase.

Dacă sunteți interesat de întrebarea „cum să trateze mâncărime și de arsură în locul intim al femeilor?“, Ar trebui să se pregătească mental pentru ceea ce ar putea deveni unul dintre diagnosticul de infecții genitale.

Cele mai frecvente includ:

 • - herpes genital.
 • - Chlamydia.
 • - Trichomoniaza.
 • - Ureaplasmosis și așa mai departe.

Itch intr-o zona intima la femei, fără emisii și fără miros și provoacă decât vindecarea, articole de sănătate

infecții genitale feminine, în plus față de arsură și mâncărime, așa cum este adesea însoțită de următoarele simptome:

 • - Tragerea și tăiere dureri în abdomen.
 • - Schimbarea nuanța și secrețiile vaginale.
 • - Perturbarea ciclului menstrual.

În cazul în care cauza mâncărimea este o boală contagioasă, eliminarea durerii este posibilă numai în cazul în care un tratament complet al bolii. Prin urmare, atunci când aceste simptome nu este o măsură de precauție inutilă va apela la profesioniști, cum ar fi bolile venerice si ginecolog. După consultație medicală, pacientul va fi atribuit un număr de analize, care ajuta la identificarea adevarata cauza a mâncărime în zona intimă a femeii și să furnizeze informațiile necesare pentru a trata corect această boală. În lipsa tratamentului medical adecvat, infecții genitale feminine a formei acute pot deveni cronice, răspândit în alte sisteme ale corpului si duce la infertilitate.

De multe ori cauzele de mancarime in vagin, includ inflamația organelor feminine.

Astfel de boli sunt, de asemenea, consecința infecțiilor a sistemului de reproducere și a eliminat strict sub supravegherea unui medic.

Cum de a trata mâncărime severă?

După cum sa menționat anterior, o varietate de tratament de prurit în zona intimă, fără emisii și miros, depinde de natura bolii in sine.

De aceea, ar trebui să efectuați următorii pași:

 • - Faceți o programare cu un ginecolog și / sau boli venerice.
 • - Înmâna un frotiu asupra florei.
 • - Se trece urina generală și probele de sânge.
 • - Pentru a determina de zahăr din sânge.
 • - Testat pentru STD (boli cu transmitere sexuala).
 • - Ia un test de sange pentru hormoni.
 • - Supuse unui test medical pentru reacții alergice.
 • - Supuse o biopsie și histologie sale.

Decât pentru a trata mâncărime și senzație de arsură în zona intimă a femeilor, și indiferent dacă tratamentul într-un spital sau la domiciliu, va depinde în întregime de tipul bolii.

Itch intr-o zona intima la femei, fără emisii și fără miros și provoacă decât vindecarea, articole de sănătate

Deoarece majoritatea infecțiilor genitale este recomandată pentru tratamentul numai cu antibiotice:

 • - Herpes genital - «Herpferon», «Panavir».
 • - Trihomoniaza - «Trichopol», «Tiberal».
 • - Chlamydia - penicilină, «Azithromycinum».

La rândul său, în cazul în care cauza mâncărimea este o reacție alergică la igiena personală sau orice alt stimul, medicul curant prescrie tratamentul cu antihistaminice. Trebuie remarcat faptul că detectarea unei astfel de intoleranță este necesar să se limiteze strict contactul cu alergenul.

Atunci când au fost administrate pacienților cu insuficiență terapia hormonală vizează în întregime la normalizarea cu succes a nivelurilor hormonale. În acest caz, mâncărime și de arsură trunchiate medicamente antifungice moderne.

În cazul în care, cu toate acestea, provoacă mâncărime severă și de arsură în zona intimă este păduchii, atunci ar trebui să ia cu siguranță următoarele măsuri:

 • - Radă părul în zonele abdomenului, regiunea inghinala, si axile.
 • - Se încălzește apa fierbinte, se adaugă o cantitate mică de oțet și o baie în ea.
 • - În zona infectată aplică una dintre următoarele medicamente: Unguent sulfuric „Nittifor“ și altele.
 • - Înscrieți-vă pentru o consultare cu un dermatolog. Specialistul va ajuta la eliminarea sau confirma boli, cum ar fi dermatita, mușcături de insecte, chlamydia, sifilis și altele.

Itch intr-o zona intima la femei, fără emisii și fără miros și provoacă decât vindecarea, articole de sănătate

Măsuri preventive.

Pruritul în zona intimei și cauzele sale pot fi prevenite complet elimina sau reduce parțial, cu respectarea următoarelor instrucțiuni:

 • - respectați cu regularitate igiena intimă.
 • - Ai grijă de starea generală de sănătate a organismului.
 • - Elimină din dvs. de sex ocazional viata.
 • - Cutreiera, se adaugă o cantitate mică de furatsilina apă caldă.
 • - Simțiți-vă liber pentru a schimba lenjerie de corp de mai multe ori pe zi, sau de a folosi garnituri pantalon.
 • - Limita de contact a pielii cu soarele în primăvara și vara.
 • - Ai grija de dieta ta de zi cu zi. Încercați să excludă din condimente, sare, piper, murate și alimente grase. Cel mai bun înlocuitor acestea vor fi legume, fructe si produse lactate.
 • - Preferați lenjerie de corp din bumbac. Aceste pantaloni scurți sunt perfect respirabil, absoarbe umezeala și nu se va freca locul cel mai licitație.
 • - Utilizați accesorii de duș destinate exclusiv pentru îngrijire intimă.
 • - Evitați hipotermie.
 • - Pentru perioada de disconfort în vagin, pentru a opri temporar de sex, să renunțe la sport, nu vizita băi publice, saune si piscine.
 • - Încercați să evitați situațiile stresante.
 • - Furnizarea de tratament în timp util a bolilor sistemului genito-urinar.
 • - A se vedea ginecolog regulat.
 • - In timpul menstruatiei de multe ori se poate schimba ca mijloc de igienă personală.

Acum te h naete decât pentru a trata mancarime si senzatie de arsura in zona intima pentru femei. Trebuie remarcat faptul că senzații dureroase similare pentru fiecare dintre sexului frumos, indiferent de vârstă și de poziția ei în societate. De aceea, aceste simptome sunt deosebit de remarcat și livrarea la timp de îngrijire medicală.