Julia Vysotsky să-și retragă fiica ei dintr-o comă ne mișcăm

Actrita si prezentatoare TV a explicat Tatler, de ce tunderea „de la zero“, pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp a vorbit despre starea de sănătate a fiicei, Masha

„Embargoul pe informații cu privire la un nou mod“ - această formulare a fost acordat jurnaliștilor care au încercat să afle de cuplu secretari de presă zile în urmă despre ce sa întâmplat cu soția lui Andreya Konchalovskogo păr. Julia Vysotsky a intrat în programul de televiziune de aer „Dimineața“ nu este doar într-o nouă imagine - actrita a schimbat radical aspectul si acum merge cu un „echipaj tăiat“ în loc de bucle blonde. Femeile, probabil, nu este necesar să se explice rolul jucat de coafura pentru imagine. Barbatii, de asemenea, ar trebui să știe că părul pentru doamnele de vechi identice cu conceptul de frumusețe. De ce a făcut Julia? Primul gând care a venit în minte pentru majoritatea - Vysotskaya obrilas nalyso din cauza tragediei cu fiica ei.fb tw vk gp ok ml wp

Noua coafura - un tribut adus rolul, angajamentul si director soț

- Noi lucrăm, suntem în mișcare, este încă foarte, foarte încet, - a spus Julia Vysotsky.O noua coafura - un tribut rolului, director și dăruire pentru soțul ei:

- Am avut nici o idee pe care am ras nalyso - actrita recunoscuta. - Andrew S. câteva luni, a fluturat și a spus nepăsător: „Ah, podstrizheshsya, vom vedea.“

- Ai nevoie de un curaj colosal și curajul de a se arunca cu capul ca acest lucru în rolul - actrița continuă. - A se vedea, să-și radă 42 - nu este același lucru ca și 28. Ai pierdut - nici măcar nu știu cum să-l numesc în mod corespunzător. Ei bine, cred că mă trezesc - undeva podpuhla, obosit, torturate, contuzii saci. Cred că e bine acum razdyshus, toate overclocking, ceva este blocat pe cap - „Trei surori“, care-i bucle romantice a căzut în dragoste după Și acum ce fac eu. "

În noul film „Paradise“ Visoțki joacă Olga Kamensky. Rusă emigrantă-aristocrat, membru al Rezistentei franceze, care se încadrează într-un lagăr de concentrare pentru a avea copii evrei hid. Soarta caracterului ei perepletetsya cu soarta unui colaborator francez și un ofițer de rang înalt german SS.

Vysotskaya este de acord că acum a devenit ca un soț, în sensul literal:

- Cred că am fost întotdeauna așa - a spus Julia. - Ii place acest mongoloobrazny, pomeți înalți, „disociind“ tip de femei.

Apropo, filmul pentru rolul în care ea a donat parul, a decolat de la Moscova și Yalta:

- Cred că a fost greu de găsit în Italia o astfel de arhitectură mussolinevskuyu curat ca în Crimeea. dar aici totul este real - coloane, chiparoși, piscine. - a explicat Visoțki.