Khezu principalele provocări doar înainte

KheZu: Principalele dificultăți doar înainte

Bună ziua, KheZu! Pe scena profesionist Dota 2 ați apărut recent, dar el însuși a stabilit deja ca un jucător talentat și genial, și ar fi minunat dacă, pentru început vă spun câteva cuvinte despre tine si cum ai o idee de a conecta viața cu computerul sport.


Salutări! Și salut tuturor cititorilor! Numele meu este Moris Gutman, m-am născut în Germania, iar acum locuiesc în Aichach, Bavaria. Am 21 de ani. Chiar și un copil, îmi plăcea să joace Super Mario și Super Smash Brothers, iar când am devenit un pic mai în vârstă, interesat de Counter Strike. Joaca CS Am continuat până când unul dintre prietenii mei mi-a arătat prima Dota. El mai târziu ma atras in HoN (Heroes of Newerth), iar acum am jucat în Dota 2.

În Dota 2 ai trecut de ani în urmă un an și jumătate, și până la momentul în care a fost destul de un jucător de succes în Eroilor Newerth. Ceea ce a influențat exact decizia ta de a termina cu HoN și opta Moba de la Valve?
Din HoN am plecat, în principal pentru că avea nevoie de ceva nou. Sentimentul meu, HoN pierde popularitate, și dacă pot spune așa, devine din ce mai mici. M-am simțit că, la un moment dat, a încetat să se dezvolte, blocat la un moment dat. Acest lucru a fost confirmat chiar și fluxul meu. Am fost în stare să flux 24/7, dar numărul de spectatori a rămas practic neschimbat, iar printre ei am observat aceleași porecle. Am nevoie de o schimbare, a vrut să aranjeze o verificare pentru a le provocare.

Vorbind de flux, pentru că acum dvs. parte spasm-canal a activelor! De ce iti place sa faci strimerstvom? Și apropo, în cazul în care numărul publicului sa schimbat?
Da, mai multe dintre ele, și eu sunt foarte fericit! Când am fost doar incepand de a transmite în flux pentru cineva pe un canal nu mai este prezent 50-100 de oameni, acum ma uit la 300-700, și, uneori, de până la 1000 de spectatori, iar eu primesc de la fluxurile lor foarte distractiv! Îmi place să comunice cu oamenii nu numai despre Dota 2, dar, de asemenea, pe tot felul de subiecte, de asemenea. Am înțeles că este încă foarte poate învăța o mulțime ca un jucător, uneori, publicul meu să mă ajute foarte mult, da sfaturi sau anecdote plăcute. Desigur, am încerca întotdeauna să arate un nivel decent de joc cum ar fi offleyner, oarecum să dea un exemplu și să explice selectarea de artefacte, abilități sau comportamentul meu în unele din joc.

Ce altceva iti place faci in timpul liber?
În general, mă uit la serial TV, cum ar fi „Game of Thrones“ și „forță majoră“. De asemenea, atunci când eu sunt acasă, îmi petrec mult timp cu părinții mei, cu prietena mea, dar în primul rând - animale de companie. Păstrăm casa trei câini și trei pisici, asa ca de multe ori ies cu ei (cmeotsya).

Cum au familia și prietenii sunt ceea ce ai ales o carieră în eSports?
Am avut noroc în acest sens. Familia mea mă susține de la momentul în care am început să joace serios, și eu sunt foarte recunoscător pentru ei pentru ea, pentru că, din păcate, aud destul de des povești pe care oamenii au o serie de probleme asociate cu lipsa de înțelegere din partea familiei și nu numai. Prietenii mei au, de asemenea, o atitudine pozitivă față de ceea ce fac, și sunt interesați de ea.

Khezu principalele provocări doar înainte

Povestiri de care vorbești, într-adevăr, multe dintre actuala generație de jucători competitive. Nu fiecare părinte va accepta și încuraja această alegere, dar familia ta înțelege cât de gravă atitudinea ta la Dota 2?
Familia mea cu siguranță știu ce să Dota 2 Eu iau foarte în serios. ESports crește, se mută la un nivel mai profesionist, iar acesta este motivul pentru care oamenii sunt de fapt o percep un pic diferit. Uimitor deja modul în care industria eSports a crescut în ultimii cinci ani. Categoric, Dota 2 pentru mine - mai mult decât un hobby. Poate că în cazul în care o persoană care se straduieste sa fie una dintre cele mai bune și să fiți plătit pentru ea, percepi această activitate ca un loc de muncă.

Din moment ce vorbim despre dezvoltarea rapidă a e-sport, spune-mi, te-ai gândit la ce perspective deschise în fața ta, în câțiva ani, când am început cariera mea, pentru că atunci nu ar putea fi vorba de milioane de dolari ca premiu de bani și restul?
Nu, tu ești! Inițial, a fost entuziasmul obișnuit. Știi, când am fost joc HoN, foarte fericit deja că a câștigat 100 €, dar suma este treptat în creștere în sus, am îmbunătățit, și am obține mai multe opțiuni în cooperare cu echipa de succes și grave.

Crezi că e-sport într-adevăr devine ca un sport de mare? Sunt antrenori, Stutsman County, analiștii ... Îți place această tendință?


Da, este adevărat, eSports se deplasează în această direcție. Cred că nu va dura mult timp înainte de toată lumea va primi o echipa de antrenor și analist lui, și eu susțin. Cred că lucrul cu astfel de oameni crește doar șansele de succes.

În ciuda faptului că, în Dota 2 nu joci atât de mult timp, aveți deja ceva experiență. Din câte știu, ai fost într-o echipă cu 7ckingMad și Kebap și chiar a încercat mâna ca un înlocuitor (de exemplu, ESL). A fost aceasta de ajutor pentru tine?
Experiența joacă împreună cu diferite persoane aduce întotdeauna o mulțime de beneficii, mai ales dacă ești încă un începător. Puteți afla cel puțin o mulțime. De aceeași părere am despre spectacole pentru cealaltă echipă. Ai o oportunitate unică de a înțelege modul în care echipa se comportă într-o anumită situație, cum să ia decizii și altele asemenea, și este foarte valoroasă.

Diferitele echipe au mai făcut poziția offleynera în HoN a jucat acest rol. De ce ai ales pentru ei înșiși hardleyn exact?
Alegerea mea se datorează faptului că, la un moment dat, echipa mea avea nevoie de un jucător este la acea poziție. De fapt, am fost joc pe personaje și complexe, precum și pentru linia de lumină, dar mai târziu sa mutat la un complet offleynerov. Cu o experiență de trei ani în Dota, am continuat să joace rolul cel mai familiar pentru mine.

Spune-mi un pic despre personajele? Cele mai recente patch-uri a fost format Meta, deci ce offleyn-caractere pe care le-ar suna cel mai puternic?
În opinia mea, există acum o mulțime de personaje bune pentru o linie complexă, aș sublinia
Batrider, Magnus, Earthshaker, Timbersaw, Void Faceless, Dark Seer și Sand King.

În jocurile oficiale și serverele publice pe care le preferă să ia aceleași personaje?
De fapt, personajele, am juca pentru distracție, iar cei care au ales echipa, de multe ori diferă. Serverele publice încerc să-și exercite, dacă nu mă simt foarte încrezător, și, uneori, luând doar acele personaje care par să-mi mai interesant, în ultima vreme am Timbersaw de multe ori de vârf. Jocul îmi dă plăcere.

Ați putea să împărtășiți părerea ta despre cine ar trebui să fie considerat cel mai puternic actor în a treia poziție în acest moment?
Este greu de spus. Imi place sa joc Universul, dar dacă se poate numi cel mai bine chiar acum ... Nu sunt sigur.

În curs de pregătire, cu siguranță, am discutat despre celelalte echipe participante la calificare? Pe cine considerați cei mai periculoși adversari? așteptările?
De fapt, fiecare echipă a fost un concurent serios, și rămâne astăzi, dar am crezut că a fost cel mai puternic din regiune Cinci: Alianța, Echipa secretă și Vega Escadrila. Sincer, am fost surprins de modul în care au fost Virtus.pro Imperiul de echipă și, de la ei, am așteptat, de asemenea, mai mult.

Khezu principalele provocări doar înainte

Pentru ai făcut tot ce sa dovedit destul de bine! Nu regret decizia ta? Ce relații sunt în curs de dezvoltare în echipa ta?
Cu încredere pot să spun că acum mă bucură de fiecare moment. Sunt foarte confortabil joc cu acești oameni, ne cunoaștem mai bine și mai bine, să devină prieteni și să se deplaseze în direcția corectă.

Există ceva în lider Gaming Escape, care îi este încredințată cu mai multă responsabilitate, nu numai în materie de jocuri de noroc, dar că nu se referă în mod direct Dota 2?
SyndereN îndeplinește rolul de căpitan, astfel încât, în cele mai multe cazuri, ultimul cuvânt pentru ea, dar am stabilit o bună comunicare internă, și fiecare dintre noi ia parte la discuție și soluționarea problemelor.

Cu siguranță, mai ales o mulțime de timp ați petrecut pe formare și CW?
Ai dreptate, chiar mai mult decât înainte, cu toate că am aparținut întotdeauna la tipul de oameni care sunt dispuși să joace foarte mult, pentru că eu cu siguranță vreau să fiu cel mai bun. (Smiles).

În ciuda faptului că sunt în mod constant tren echipa, aveți suficient timp pentru a juca solo?
Acum am pus o mulțime de efort pentru a aloca inteligent timpul lor. După cum văd eu, am ajunge să lucreze la locul de muncă, care necesită suplimentare, și au posibilitatea să se relaxeze un pic atunci când este nevoie.

Internaționala va veni pentru tine cel mai mare turneu de Dota 2. Cu siguranță, aveți așteptări, obiective pe care le-ar dori să realizeze, și entuziasm? Spuneți-vă părerea?
Până în prezent, cel mai important eveniment pentru mine a fost epicentrul, dar Internaționala, desigur, mai mare. Așteptările, goluri, excitare ... Un pic dificil să vorbim despre tot ceea ce acum în capul meu. Sunt concentrat asupra este să se pregătească bine și să se simtă mai confortabil la eveniment. Vreau să fiu sigur că sunt suficient de bun pentru a face parte din acest turneu. Și, desigur, eu sunt foarte îngrijorat de ceea ce se va întâmpla cu mine și echipa mea. Scopul nostru principal acum - să treacă cu succes Wild Card, și apoi vom vedea cum merge mai departe.

Și cine-ai numi un favorit al Internaționalei?
Acest lucru este, de asemenea, dificil de a judeca ... Cred că aș spune că cea mai bună șansă de a câștiga la Evil Geniuses, OG, Echipa lichide, newbee și LGD.

În cele din urmă - un pic Blitz.

  • Care este filmul tau preferat? - "Start", și din copilărie - "Toy Story 2". (Rade).
  • Care este grupul muzical preferat? - Blink-182.
  • antena ta preferată? - Clătite!
  • Ce oraș face cu siguranta ar dori să viziteze - Sydney.
  • Ce visați să fie atunci când ai un copil? - o întrebare dificilă, probabil, un jucător de fotbal!
  • Dă 5 dintre personajele tale preferate, câte unul pentru fiecare poziție! - Naga Siren,
Invoker, Phoenix, Visage și Io.
  • Fă o echipă simbolică pentru Dota 2! - Sapport 5 poziții - Fly, un suport 4 poziții - Zai / Cr1t, offleyner - Universul, Meader - Miracle- / Suma1l, Kerry - Miracle-.

Khezu principalele provocări doar înainte

Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru răspunsurile dumneavoastră, a fost foarte frumos să vorbesc cu tine! Dacă aveți dorința de a spune câteva cuvinte pe cont propriu - e timpul.
Aș dori să le mulțumesc celor care susțin echipa mea și cu mine. Noi chiar apreciez, crede-mă, ajutorul tău se simte în fiecare zi. Este mulțumită vă pot vedea că sunt pe drumul cel bun. Sunt recunoscător Escape joc și sponsorii noștri pentru oportunitatea pe care mi le dau. De asemenea, aș spune mulțumesc fratelui meu, care a condus întotdeauna mine la aeroport și alege când mă întorc din excursie! (Rade). Datorită mama și tatăl meu, care urmăresc fiecare joc al echipei mele. Nadia <3

Sper că acest lucru nu este ultima noastră conversație! Vă doresc toate cele bune și, desigur, succesul viitoare The International! GL, HF!
Vă mulțumesc foarte mult! GL!