La ce presiune optima crap mai bine musca, cel mai bun timp și de pescuit meteo

La ce presiune optima crap mai bine musca, cel mai bun timp și de pescuit meteo
Nu contează cât de pescari spinning compartimentata, fideristov, pescarilor de crap, poplavochnikov și așa mai departe, dar crapul este într-adevăr un trofeu preferat pentru fiecare pescar. Perseverența cu pescuitul sportiv, greutate bună, și cel mai important, un gust mare nu indiferentă față de orice pescar Carp.Despre crap de căutare, momeli, inclusiv alimentator și, cu privire la modalitățile de capturare crap este scris foarte mult, dar în acest articol vom vorbi despre modul în care, la ce presiune peștii sunt musca. și care este impactul asupra activității de crap diferite fenomene meteorologice, ținând cont de perioada anului.

Nu este nici un secret faptul că musca crap, la fel ca restul de pește este un lucru imprevizibil, și sfidează uneori complet pescarului logica. Din păcate, noi, spre deosebire de pește, nu sunt încă în măsură să ia în considerare și să stabilească toate condițiile externe care afectează muscatura.

Omită anumite întrebări de timp locația de pește, tehnici și metode de pescuit momeală și presupun că crapul în iaz acolo, și alimentele noastre și momeala îi place. Și ia în considerare următoarele întrebări:

 • Ce presiune musca de pește?
 • În ce vreme?
 • La ce oră din zi?
 • Care este direcția cea mai favorabilă a vântului?

La ce presiune optima crap mai bine musca, cel mai bun timp și de pescuit meteo

Toate aceste aspecte sunt ridicate mai mult de o duzină de ani, și pentru oferta de pescuit pentru a lua în considerare: starea vremii în acest moment, și prognoza meteo pe termen lung. timp de ani, puterea, față de vreme, condițiile geomagnetice, temperatura de rezervor, temperatura și direcția vântului, faza lunii, presiunea aerului - și aceasta este doar o mică parte a factorilor. Firește, pescarul normal pentru prinderea de planificare ia în considerare doar câteva disponibile și, după cum se pare, principalii factori și nu acorde atenție la alții.De asemenea, nu uitați că majoritatea oamenilor merg la pescuit, nu atunci când prins și aceste condiții favorabile vor veni, iar atunci când va fi posibil, la toate pentru a merge pe o excursie de pescuit. Mulți ar dori să trăiască în apropierea lacului din dreapta, au o multime de timp liber, și pentru a planifica pescuit, luând în considerare factorii pozitivi și negativi musca. Dar, din păcate, mulți pescari trebuie să meargă pe malul mării într-o zi sau chiar câteva ore înainte sau după locul de muncă. Nu există nici un loc pentru construirea de planuri și de a determina dacă este prins, și un front meteo azi.

Forum Pescarului în zona dvs. poate ajuta la determinarea prognosticul și de a face muscatura de pește.

La ce presiune optima crap mai bine musca, cel mai bun timp și de pescuit meteo
Odată cu creșterea în popularitate a forumurilor de pescuit am avut o mare oportunitate de a „monitoriza“ situația de pe iazurile. Mulți pescari sunt bucuroși să vă dezabona despre rezultate, activitatea peștilor și nivelul apei din rezervoare de cele mai populare.

Bun musca Acum crap sau alt pește alb - vom merge pentru a prinde, dezabona ca musca este foarte slabă - sunt acasă sau du-te pentru a dovedi că vom reuși mai bine. Avand o idee despre prognoza meteo și starea actuală de pește puteți planifica în condiții de siguranță și de pescuit. Dar această opțiune este mare pentru locuri de pescuit din jurul orașelor mari. participarea mare a membrilor Forumului creează activitate și, desigur, oferă informațiile necesare pentru tine.

Factorii care afectează mușcătura de pește:

 • vânt;
 • Presiunea aerului;
 • Clear;
 • Nivelul apei și gradul de transparență;
 • temperatura aerului;
 • în termen;
 • Precipitații.

La pești cu o presiune scăzută a aerului musca mai bine.

Sfaturi pescarilor profesioniști și oameni de știință, ichthyologists, desigur, necesare, dar experiența personală în această afacere mai valoros. Și determinarea activității de crap, obiceiurile sale, gusturi pentru un anumit organism de apă vin doar cu timpul. În diferite zone sau chiar apele din apropiere, presiunea vântului sau exercită efecte diferite asupra crap. Propria dvs. observarea acestor procese și concluzii bazate pe acestea vor fi mult mai precise sfaturi generale de experți. Și să muște prognoza ta a fost cât mai exacte posibil, noi oferim ia în considerare următorii factori.