La ce vânt peștele nu musca - direcție, musca in vara, de ce pește musca rău

La ce vânt peștele nu musca - direcție, musca in vara, de ce pește musca rău

Pentru a prezice comportamentul unei anumite specii de pește este de multe ori pur și simplu imposibil. Cu toate acestea, pescarii cu experiență, cu o anumită cotă de noroc pentru a face acest lucru. Aici este necesar să se ia în considerare mai mulți factori, influența fiecare dintre ele este foarte important. Pentru acești factori nu include numai aborda, momeală și duze, dar, de asemenea, o varietate de condiții meteorologice.Factorii care afecteaza muscatura, sau atunci când peștele musca?

Motivele care afectează bun de pescuit sau rău, ichthyologists includ de obicei:

 1. temperatura mediului ambiant;
 2. Noros sau noros;
 3. Prezența sau absența de vânt și precipitații;
 4. Puterea curentului;
 5. Cât de apa limpede și nivelul său;
 6. presiunea aerului.

Desigur, aceasta nu poate influența procesul de pescuit și a abordării de pescuit-le în special tehnica sa ales de pescuit și momeală sau duza utilizate. Cu toate acestea, mulți pești rasa destul de pretențioasă în ceea ce privește produsele alimentare, din cauza a ceea ce starea lor se poate schimba complet imprevizibil în acest domeniu.

Dacă luăm în considerare problema presiunii atmosferice, peștii sunt musca sau de încredere atunci când este stabil, sau atunci când un diapozitiv lent. presiune redusă - un semn major care vremea se va înrăutăți în viitorul apropiat. Peștii se simte și încearcă să mănânce pentru viitor. Mai mult, reducerea presiunii înseamnă o creștere a densității apei care nu poate afecta starea de sănătate a peștilor, precum și asupra prezenței oxigenului în apă.

Lipsa completă de vânt face ca peștele foarte letargic. Cu toate acestea, cearta vânt vânt. Dacă este prea puternic, din cauza care există valuri mari, se va speria pur și simplu departe de pește. În plus, pește - creatură mai degrabă precaut, astfel încât flutter momeală prea activ în straturile de jos ale ei apa poate provoca suspiciuni.

Atunci când vântul este prea puternic pentru a merge la pescuit, nu poți merge, dar odată ce el se calmeaza, poti sa te duci în condiții de siguranță pentru crap sau plătică. În această perioadă, cel mai ușor de a prinde în apă puțin adâncă, deoarece în apropierea țărmului va absorbi nutrientii pe care valurile spălate o linie de țărm. Prezența ondulațiile de lumină pe suprafața rezervorului va permite pescuitul să fie activ, ca din cauza peștilor ei nu se vede bine, ceea ce se întâmplă pe plajă.

Lista motivele din cauza cărora peștii nu pot Peck

La pescarii care încep de multe ori o astfel de situație: peștele ciugulit ieri literalmente una după alta, iar astăzi nu există nici o musca.

Pescarii cu experiență va fi în măsură să identifice imediat cu ceea ce poate fi conectat:

 • La ce vânt peștele nu musca - direcție, musca in vara, de ce pește musca rău
  Punctul principal, care afectează procesul de pescuit, asociat cu roata dințată. Dacă aveți de gând pentru a prinde un trofeu mare sau chiar individuale, dar în același timp, ia o linie groasă și un cârlig mic, în acest caz, succesul este posibil și să nu aștepte. Același lucru se poate spune despre un cârlig mare, care este proiectat pentru pești mici sau medii;
 • În cazul în care icrelor de pește, apoi timp de câteva săptămâni înainte ca el și aproximativ la fel după depunerea icrelor, acesta nu va musca. In general, durata acestei perioade este direct dependentă de temperatura apei;
 • afecteaza foarte mult presiunea aerului musca. ciuguli se poate opri în mod dramatic în cazul în care începe să se schimbe foarte dramatic;
 • Regimul de temperatură este, de asemenea, în felul său propriu afectează calitatea peștelui. De exemplu, în lunile de primăvară, atunci când apa se încălzește mai puternic în adancituri, cea mai bună acolo și de captură. In timpul verii, datorită temperaturii ridicate a apei merge de acolo o cantitate mare de oxigen. Aceasta forțează peștele să meargă la zonele mai adânci în cazul în care oxigenul este încă suficient;
 • Cantitatea totală de furaje. Dacă există pești în iaz este aproape nimic, nu este necesar să se aștepte o captură decentă. Un efect similar este obținut în cazul pescarului subestimează foarte important punct - pește momeală;
 • Ora zilei - în după-amiaza peștii sunt musca foarte proaste. Mult mai susceptibile de a captura un număr mare de copii în dimineața sau seara;
 • În cazul în care vecinătatea plopii rezervor. atunci perioada in care zboara puf de plop, despre o captură bun poate fi uitat. Faptul este că, după ce mănâncă pește semințe de plop nu se simte prea bine și aproape nimic să mănânce.


Vânt și pește

După cum sa menționat deja, condițiile meteorologice afectează foarte mult pește, astfel încât lipsa de vânt, sau unele dintre direcția sa de a ignora nedorite.

La ce pește vânt musca mai bine?

Direcția vântului în timpul de pescuit poate avea o influență foarte puternică asupra rezultatului final, așa că ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare. Cu toate acestea, acest factor nu este, în fiecare caz, va fi decisivă. Mulți pescari cu experiență pentru ei înșiși au observat mult timp, care a reflectat foarte pozitiv în vânt musca de vest, sud-vestul, nord-vestul, sudul.

situație mult mai rea cu situația musca, atunci când vântul de nord este suflare, dar nu întotdeauna. În unele cazuri, se întâmplă ca atunci când vântul de pești răpitori de nord ia foarte activ. De asemenea, sa observat că, atunci când suflare nord-est, est și pește eoliene sud-est devine mult mai puțin activ, iar vântul poate fi destul de slab.

Cum de a prinde mai mult pește?

La ce vânt peștele nu musca - direcție, musca in vara, de ce pește musca rău
Am pentru o lungă perioadă de timp angajate în pescuitul activ și a găsit o mulțime de modalități cu privire la modul de îmbunătățire a mușca. Și cele mai eficiente:
 1. Activator musca. Acesta atrage pește în apă rece și caldă, cu ajutorul feromoni. se completează până și stimulează apetitul. Scuze. Rosprirodnadzor care vrea să introducă o interdicție privind vânzarea acesteia.
 2. Mai sensibil aborda. Prezentare de afaceri și instrucțiuni pentru alte tipuri de snaststey puteți găsi pe paginile site-ului meu.
 3. Momeala cu feromoni.
Restul secretelor de pescuit de succes puteți obține gratuit citind alte materiale mele la site-ul.

În timpul iernii, peștele este activ în calm complet, dar ar trebui, de asemenea, date fiind unele puncte. Faptul că vremea nu este stabilită întotdeauna, așa că cel mai bine este de a ridica meteo cu vânt minim și îngheț nu este prea puternic. la presiunea atmosferică să fie cât mai stabil posibil.

Se întâmplă un pic diferit: atunci când pentru a instala un mic rece, cel mai bine este de a reduce presiunea a durat ultimele câteva zile. Împreună cu un vânt slab condițiile meteorologice vor provoca pește poftei de mâncare destul de bine, și multe rase destul se apuca in mod activ orice aliment care tocmai va cădea în calea lor.

In primavara pestele musca foarte active, indiferent de vânt, atâta timp cât acesta nu a fost un uragan. În acest moment, ea începe să se recupereze din iarna să se pregătească pentru depunerea icrelor sau abate de la ea, de asemenea, după topirea gheții în apă devine o cantitate considerabilă de oxigen. Cu toate aceste momente peștele devine foarte lacom, astfel încât să puteți prinde orice pește, în cazul în care nu o interdicție în acest moment.

La ce pește vânt musca mai bine, în vara?

La ce vânt peștele nu musca - direcție, musca in vara, de ce pește musca rău
Peștii sunt musca în vara nu este întotdeauna. De exemplu, dacă setați o vreme destul de cald, apoi, după cum sa menționat deja, indiferent de vânt, aproape nu mai mănâncă. Acest lucru se datorează faptului că oxigenul din apa devine tot mai puțin.

Cu toate acestea, chiar și această regulă are o excepție. În special, în cazul în care o furtună a fost colectarea, înainte de temperatura și presiunea ei sunt ceva mai mici, astfel încât peștele apare pofta de mâncare destul de bună. Acesta va fi un moment ideal pentru pescuitul activ. Unele rase de pește va fi prins destul de bine după ce trece furtuna. În special, acestea includ crap și crap.

Răspunsuri la întrebări

Întrebare. Carp ademeneste cu câteva zile înainte de pescuit, și să-l facă pe o bază de zi cu zi până în momentul de pescuit. Iazul a fost destul de clar, asa ca a fost foarte clar că în jurul valorii de pește momeală merge, dar câteva ore a reușit să prindă doar câteva specimene mici. Care ar putea fi motivul?

Răspuns. Este posibil ca a fost ales în mod incorect momeală. Faptul că crap este un pește foarte capricios, care se poate schimba obiceiurile lor alimentare în doar câteva ore. Este posibil ca a fost necesar pentru a încerca mai multe tipuri de momeli.

Răspuns. În această perioadă, stiuca se îndepărtează, de obicei, de depunere a icrelor, astfel încât practic nimic să mănânce. Probabil că doar norocos pe iaz după depunerea icrelor stiuca a durat aproximativ două săptămâni, iar peștele a început să reconstruiască în mod activ forțele lor, subminată iernii lungi, și depunerea icrelor foarte obositoare.

Acum, doar mă muște!

Acest stiuca prins pește prin intermediul activator. Nu mai fishings prinde fără justificare și căuta norocul rău! Este timpul pentru a schimba toate astea. Cel mai bun muscatura activator al anului! Made in Italy.