La fel ca pe desktop pentru a crea un folder invizibil

KakImenno.ru cum să rezolve problemele versiunea completă


La fel ca pe desktop pentru a crea un folder invizibil
 1. Creați un folder de pe desktop în orice mod familiar. Am folosit ca un exemplu, una dintre cele mai rapide opțiuni - click dreapta pe orice zonă goală de pe desktop și selectați „Nou“ și apoi „Folder“ din meniul contextual.

crearea unui dosar ascuns
 • După ce creați, redenumiți dosarul, atribuindu-i un nume memorabil. În exemplul nostru, am folosit „dosar secret“.
 • Dați clic pe pictograma folderului creat butonul din dreapta al mouse-ului și în lista de acțiuni posibile care rezultă, selectați „Properties“ element.

  modificați proprietățile directoarelor


 • În fereastra Opțiuni folder, setați semnul pe opțiunea „Hidden“, apoi faceți clic pe „Apply“ și „OK“ pentru a închide fereastra.
  Dosarul ar trebui să fie invizibil, sau ascuns.

  proprietăți cu scop de „ascuns“

  c: \ Users \ [nume de utilizator] \ Desktop \ [numele de foldere ascunse]


  În Windows XP, calea către directorul va arăta astfel:

  c: \ Documents and Settings \ [nume de utilizator] \ Desktop \ [numele de foldere ascunse]

  Există un alt mod de a crea un dosar invizibil


  1. Totul începe cu bine a crea un dosar nou.
  2. După ce creați un clic folder pe pictograma sa, clic dreapta și din meniul selectați „Properties“.
  3. Acum, în această fereastră, trebuie să fila „Setări“. Faceți clic pe acesta, faceți clic pe butonul din partea de jos a acestei ferestre intitulat „Change Icon“.

  schimba pictograma folderului creat


 • Caseta de selectare pictograma de tip, atribuie unul dintre cele trei tipuri de dosar transparent și faceți clic pe „OK“. În fereastra de proprietăți rămâne dosar deschis, faceți clic pe „Apply“ și „OK“ pentru a închide fereastra.

  instalarea unei pictograme transparente într-un dosar


 • Ca rezultat, pictograma folderului va fi absolut transparentă, dar prezența unui dosar va da un nume vizibil. Pentru a ascunde numele unui folder pentru a redenumi un mod special.

  dosar a devenit transparentă


  Ștergeți numele folderului, apăsați tasta Alt și ținându-l apăsați numeric 0160. Eliberați tasta Alt. Ca urmare a acestui dosar de acțiune este numele unui spațiu non-rupere, care nu este vizibilă pentru utilizatori, dar este bine recunoscut de sistemul de operare ca numele directorului.

  dosar a devenit transparent și fără nume


  Pe laptop-uri pentru a permite utilizarea tastaturii numerice trebuie să țineți apăsată tasta funcțională (Fn). Asta este, trebuie să apăsați tasta Alt, apăsați Fn și numai apoi formați 0160 numere, care va corespunde cu cheile cu litere englezești M, J, O, M.


 • Ca urmare, un dosar va fi complet invizibil. Aflați mai multe despre existența sa nu poate fi producerea de doar alocarea a brațului adiacent al ecranului.

  Creat în acest mod folder ascuns este cel mai bine să nu pentru a plasa pe desktop, în cazul în care acesta poate detecta alocarea aleatorie, iar unele director rar vizitat pe disc.