Lista cheltuielilor de nunta - nunta cheltuieli calculator Excel

Desigur, nunta - cel mai fericit eveniment din viața a doi oameni în dragoste, așa că pregătirea pentru aceasta nu ar trebui să pună în umbră problemele asociate cu lipsa de fonduri la orice costuri: costuri de nunta calculator va ajuta pentru a le evita.Calcularea costurilor pentru nunta

De fapt, poate fi dificil pe cont propriu pentru a face o listă pentru cheltuielile de nunta, inclusiv invitatii, cutii de bomboane, decorațiuni interioare, mașini de decorare, recuzită pentru sărbători și sedinta foto. O mare parte din costul nu este evidentă și iese în curs de formare, de multe ori forța tânără de paza. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se utilizeze șabloane gata făcute și cheltuielile de calculator de nunta, prezentate pe site-ul nostru.

bugetul de nunta pentru mireasa

Avantajele utilizării serviciului online de calculare a costurilor

Faceți o listă a cheltuielilor de nunta, este necesar să fie clar despre cât de mult nunta și în cazul în care pentru a salva. Într-adevăr, reprezentarea vizuală a costurilor face clar faptul că face invitații și decorațiuni pe propriile lor mașini, puteți cumpăra o rochie superba si ordonat pui in loc de carne de vită, să invite maestru năucitoare sau fotograf profesionist.Pe pagina cadourile exceleze cheltuielile de nunta de masă, care a indicat o listă eșantion de cheltuieli și a prețurilor medii pe ele, ceea ce va da o idee asupra bugetului evenimentului. Calculator de cost pentru o nunta poate fi descărcat și ajusta articolul la cheltuielile sale de discreție. Acesta va fi relevant pentru întreaga perioadă de pregătire pentru nunta și de a ajuta la controlul costurilor.

Unele nunta nuanțe de iarnă

Multe cupluri sunt forțați să joace o nuntă în timpul iernii, din cauza circumstanțelor exigente, și unele du-te pe el conștient, după tot acest timp are o mulțime de avantaje:

  • Nu este nevoie să coadă timp de noapte la registratorul;
  • Alegerea liberă de cafenele și restaurante pentru celebrare, multe dintre care, în vara poate fi rezervat pentru o jumătate de an;
  • starea de spirit festiv de Crăciun și decorarea corespunzătoare sălilor de banchet, pe care nu pot cheltui bani;
  • imagini magice în zăpadă;
  • Reduceri pentru deținerea fotografii de nunta, păr și machiaj, rochii și costume, precum și multe alte cheltuieli, pentru care prețurile au crescut în mod considerabil în timpul verii.

În ciuda avantajelor incontestabile, și este în valoare de vedere unele costuri suplimentare: cizme si haina pentru mireasa, precum și dificultățile cu o plimbare. În ceea ce privește restul, întrebându-se cum de mult o nuntă în timpul iernii, putem spune cu siguranță - 15% mai ieftin decât în ​​timpul verii. După examinarea cheltuielilor de masă de nuntă, puteți vedea pentru tine.

Deci, ia în considerare toate costurile de nunta va lista Excel, pe această pagină. Acesta vă poate ajuta să evitați situațiile neplăcute legate de cheltuieli neprevăzute, ceea ce înseamnă că nimic nu se va strica acest eveniment magic.