Lucrul pe Internet

Toate astfel de sistem plafon bazat pe schimburi de vizitatori între utilizatori înregistrați care vă permite să promoveze fie proiectul dvs., crește traficul și promovat într-o poziție mai înaltă în diferite clasamente și topuri, sau pentru a câștiga bani prin acumularea și vânzarea de „credit“ ai taxat pentru a vizita site-uri (pagini) ale altor participanți la sistem.- În primul rând, după cum sa menționat deja, câștigurile și creditele acumulate pot fi vândute la unitatea în sine în cazul în care acestea sunt obținute, și numeroasele schimburi capac. Valoarea finală a câștigurilor depinde de activitatea dumneavoastră și dorința de a face bani.


- În al doilea rând, cheltui afișări câștigate (credite) pentru a promova proiectul, evident mai ales în cazul în care proiectul este de natură comercială, în cazul în care criteriul principal al succesului este achiziționarea de publicul țintă. De asemenea, puteți câștiga prin colaborarea cu rețeaua baneroobmennoy. Există o rețea de răscumpărători arată foarte bine pentru bani și există o cantitate mare de schimburi capac stoc. magazine online de unde puteți vinde afișări banner.

25 arată înregistrarea este gratuită. Suma minimă de retragere în WM numai 0.3 $. Puteți câștiga credite și WM. Dacă site-ul dvs. participă la rețeaua baneroobmennoy, atunci când vizitați site-ul dvs., veți obține afișări suplimentare, ceea ce înseamnă că într-un sistem în care sunt implicate, respectiv, bannerele vor fi afișate mai mare, atragerea de noi vizitatori. Cu fiecare vizita pe site-ul dvs. în clasament vor începe să crească, atrăgând astfel vizitatorii care folosesc sistemul de rating. Înregistrează-te >>