Macbook Pro și Macbook aer select

getId ()> "class =" vote__count_align_tl vote__count „> 0

în urmă cu 2 ani 9 luni

Macbook Pro și Macbook aer select

„MacBook Pro și punctul“ - asa a decis pentru mine, colegul meu de la locul de muncă anterior, atunci când a devenit necesar să se înlocuiască laptop. Vechiul său dependent de muncă HP frâne permanente și suspensie complet caca, așa că a fost onorabil pensionata. După rătăcind în jurul valorii de magazine în căutarea unei noi note, amice în cele din urmă dat unul dintre TdR cu tehnologie de la Apple la. După ce a lucrat pentru poster „Proshka“ cinci minute, a ieșit cu ochi strălucitori și o decizie fermă de a deveni proprietar de ea MacBook Pro.Macbook Pro și Macbook aer select

Desigur, s-ar putea argumenta că tipul era pur și simplu latentă „yablomanom“ sau prea sensibile la magia Apple. Dar nu se poate nega faptul că MacBook are avantajele sale. Iar la MacBook Pro și MacBook Air sunt complet diferite: laptop-uri sunt proiectate pentru nevoile diferite și sunt destinate unor clienți diferiți.

Caracteristici și poziționare

MacBook Pro este poziționat ca o soluție productivă care poate face față cu întreaga gamă de sarcini de birou, cum ar fi lucrul cu aplicații solicitante. Este destul de mobil, dar nu atât de mult încât proprietarul a dorit să-l purta cu tine în mod regulat. MacBook Air, la rândul său - un laptop ultra-mobile, care se va potrivi în orice rucsac sau chiar genți de mână. Performanțele sale este mult mai mică decât cea a Pro, dar pentru cele mai multe scopuri este mai mult decât suficient.

Macbook Pro și Macbook aer select
Macbook Pro și Macbook aer select
Macbook Pro și Macbook aer select
Macbook Pro și Macbook aer select
Macbook Pro și Macbook aer select

Proiectare si Ergonomie

Să începem cu subțire și ușor Macbook Air. Primul lucru de remarcat este incredibil subtirimea și ușurință a dispozitivului. Corpul său de aluminiu în formă de pană, se îngustează de la o parte la alta, subliniază încă o dată porecla de „slab“. Grosimea maximă a cochiliei este de 1,7 cm, iar minim - doar 0,3 mm. Notebook-ul este doar puțin mai mare de 1 kg.

Macbook Pro și Macbook aer select
Macbook Pro și Macbook aer select
Macbook Pro și Macbook aer select


Macbook Pro și Macbook aer select
Macbook Pro și Macbook aer select

El a cucerit și a continuat să pedepsească inimile (si portofelele) de oameni care iubesc frumusețea și eleganța artei. admiratorii săi de multe ori este sexul frumos. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că poate fi pus chiar și într-o geantă mică, fără probleme.

În greutate și grosimea actualului MacBook Pro nu diferă prea mult de la colegii săi Air. Grosimea ei este distribuită uniform pe întreaga suprafață și nu mai mult de 2 cm, iar greutatea de 2 kilogramm.V noi versiuni ventilația adusă la capetele laterale. Dar, în comparație cu Air, versiunea Pro sub sarcină încălzită în mod semnificativ mai puternic. Datorită reducerii grosimii a corpului, pentru a produce modernizate MacBook Pro nu este posibil - toate lipit de placa de bază. Deci, este recomandabil să cumpere versiunea cea mai productivă a memoriei sau a puterii procesorului nu strica bucuria de a cumpăra un an de utilizare.

Macbook Pro și Macbook aer select

În general, pentru a înțelege care a „makbukov“ este mai mult ca ea ar trebui să le țineți doar în mâinile tale, să lucreze pentru ei cel puțin 10-15 minute și chiar și atunci face o alegere. Și atunci este necesar să se uite la specificațiile tehnice, pentru a alege un model cu suficientă putere, dar mai bine - cu o sursă bună de ea.

A se vedea, de asemenea: mini iPad alternativă: Acer Iconia A1

caracteristici tehnice

Macbook Pro și Macbook aer select

Modelele mai mici este de 9 ore, mai mult - 12. La fel ca în toate laptop-urile moderne, Air și Pro au suportul Wi-Fi și Bluetooth pentru conectarea dispozitivelor externe. Este important de reținut faptul că în cazul în care utilizatorul are nevoie pentru a conecta conectori RJ-45 sau FireWire 800, ar trebui să cumpere propriile lor adaptoare. Ambele versiuni sunt construite porturi Thunderbolt și USB 3.0. Dar ei nu te va salva în acel moment, atunci când sunt, de exemplu, în hotelul în care internetul nu distribuie Wi-Fi și prin Ethernet (RJ 45 conector). Dar această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul adaptorului corporative.

MacBook Pro vine în două formate 13 și 15 inch, caracteristicile care variază considerabil. Versiunea de 13 inch este instalat procesor Core i5 cu o viteză de ceas de 2,6 GHz. Dimensiunea RAM este de la 4 la 8 GB. dispozitiv de stocare SSD poate avea un volum de 128 până la 512 GB. Ambele versiuni sunt prevăzute cu Intel Graphics Iris accelerator grafic.

Macbook Pro și Macbook aer select

Ambele laptop-uri care rulează sistemul de operare Apple a proprietare - OS X. La momentul scrierii, astfel a fost OS X Yosemite. Principala caracteristică a acestuia este integrarea cu iOS (răspunde la apel poate fi direct cu MacBook, fără a lua iPhone în mâinile tale), „plat“ interfață, conceput în spiritul tendințelor de design recente și o mulțime de trucuri de software care vizează creșterea autonomiei MacBook.

funcționalitate

Macbook Pro și Macbook aer select

Displayul uimitoare, tehnologia Retina, demonstrează imagine cât mai clare și pline de culoare, care invidia orice alte notebook-uri de pe piață. Putere „de fier“ MacBook Pro este suficient pentru aproape toate activitățile, cu excepția jocurilor de noroc intensivă, iar autonomia ridicată nu va deranja să găsească 60% a bateriei în timpul unui zbor lung.

caracteristici interesante

Macbook Pro și Macbook aer select

Tastatura este atât notebook-uri devin, de asemenea, un fel de fani fetișul tehnologiei Apple. Tastele au dimensiunea optimă, accident vascular cerebral moderat ușoară și un răspuns clar. În plus, tastatura este echipat cu un iluminat „inteligent“, a cărei intensitate variază în funcție de nivelul de lumină ambientală.

Dacă aveți nevoie de notebook-uri de performanță maximă cu un ecran superb, alegerea este lipsită de ambiguitate - MacBook Pro. Doar ține cont de faptul că prețul chiar și versiunea inițială a acestui laptop nu sunt doar de mare, și foarte mare.

MacBook Air - alegerea celor care trăiește literalmente pe drum. El este un incredibil de ușoară și compactă, dar destul de productiv și de sine stătător, astfel încât să puteți lucra la un proiect dificil de un număr de 8:00, fără teama că bateria va muri la momentul crucial. Și fata de la el doar nebun. Acest lucru este scump cadou perfect de a doua jumătate pe unele ocazii importante sau doar pentru că.

Consultă și: Mere pentru toate gusturile: Caracteristici iPhone 6 și iPhone 6 Plus