management al furiei, cum de a controla furia

management al furiei, cum de a controla furia
Managementul secretă mânia este format din mai multe aspecte. Deci, ca să nu pierdeți sănătatea dumneavoastră valoros pentru furie, trebuie să stăpânească arta de a auto-control. În urmă cu doar câțiva ani, sa crezut că exprimarea furiei - un proces mai constrângătoare decât descurajarea acesteia. Deoarece emoțiile neexprimate sunt transformate in timp in bolile de inima.Anger Management începe cu căutarea cauzelor

Există mai multe cauze diferite de furie, fără să realizeze că este imposibil să învețe managementul furiei. Pentru a afla cum să învețe cum să gestioneze furia, este necesar să se afle cauza. Astăzi, oamenii de știință au identificat cel puțin patru factori majori care fac o persoană predispusă la display-uri de furie:

Modelați comportamentul adoptat de părinți, atunci când au folosit furia pentru a face față cu diverse probleme.

Furia poate fi un răspuns la stres.

Stat de oboseala a afectat, de asemenea, sistemul nervos, provocând iritații și furie la cea mai mică provocare.

Reacția la izolarea prelungită a emoțiilor, atunci când acumulat „aburul“ izbucnește atunci când este convenabil.

Prin intelegerea cauzelor de furie, este important să se înțeleagă cum să învețe să gestioneze furia, să se simtă confortabil și nu face rău altora.

· Să fie conștienți de motivele pentru furia ta, ce sau cine este și de ce. Vorbeste despre ea cu un psiholog sau un iubit care aveți încredere. Dialogul va permite o vizualizare mai bună a situației din exterior.

· Dacă iritabilitate și emoțiile furioase sunt cauzate de oboseală excesivă, ar trebui să acorde o atenție suficientă pentru odihnă și relaxare. Meditația, baie frumos combinate cu aromoterapie, muzică ușoară, etc. va ajuta pentru a distrage atenția și să se relaxeze.

· Dacă aveți orice dorință de a lovi sau rănit în vreun fel, amintiți-vă că consecințele nu va aduce nimic bun. Iar infractorul prezent sub forma unui pisoi neajutorat sau un copil, acesta va ajuta să învețe cum să gestioneze furia.

· Dispute și certuri de multe ori sunt rezultatul unor neînțelegeri. Prin urmare, în loc de a fi furios, încearcă să înțeleagă și pune-te în adversarul tău. Sau cel puțin de acord că el are dreptul la propria opinie.

· Încercați un mod în timp util pentru a rezolva problemele și necazurile lor, pentru că acumularea lor duce la insomnie, stres și agresivitate. Stresul va trudnonauchitsya gestiona furie.

· Dezasamblați conflicte personale. Încearcă să vorbești, pentru a explica sentimentele sale, nu pretinde că el ar trebui să se simtă și să exprime sentimentele lor. Este posibil să se tragă unele terțe părți, în acest caz, persoana din actul ca o punte de legătură între tine.

Este important să încercați să nu se amestece și să trăiască în armonie. La urma urmei, de fapt, fiecare dintre noi nu sunt atât de mulți cei dragi pentru a permite să se certe și să nu comunice din cauza orice prostii.

Cum de a învăța de management al furiei

management al furiei, cum de a controla furia
Oricare dintre noi în viață să fie vreodată într-o situație în care furia și resentimentele învins bunul simț. STADIUL furie diferite: lucruri care contrazic ochii și principiile noastre, atacurile din partea conducerii, angajaților, soția sau soția, cupa rupt, dreapta, oricare ar fi. În acest cadru de spirit, chiar și lucrurile mici nemulțumi. Să ne uităm la modul de a gestiona furia.Încercați să vă eliberați de furie

Dacă ați fost lăsat singur cu tine, ar trebui să scape de furia. izbăvire fizică de rabie - una dintre cele mai eficiente proceduri de descărcare de gestiune furie. Aranja un jogging, face curățenie, spală mașina sau elementar a lovit perna. După eliberarea fizică de furie, pare să fi lansat propria lor furie. Urmatorul vine un sentiment de pace și liniște.

În astfel de situații, este necesar să se facă o respirație lentă profundă. Țineți-vă respirația timp de două - trei secunde și repetați acest exercițiu de cinci - zece ori. Apoi a scăpa de furie prin relaxare. Pentru a face acest lucru, du-te mental peste toate părțile sociale ale corpului și să se relaxeze fiecare mușchi.

emoțiile și sentimentele negative sunt date omului pentru un sentiment de diferite game de viață. Dacă prin sentimente de distracție și de emoție nu există nici o îndoială, deoarece acestea sunt formulate și ce să facă cu ei, este adesea mânie și resentimente tind să se maturizeze oameni. Astfel de emoții care urmează să fie experimentat, nu ascunde.

Ai grija de treburile casnice

Ieși afară, gatiti, se spală vase sau pardoseli, flori de re-oală. În general, găsi ceva de făcut în jurul casei pe care le va lua o mulțime de putere, și cu ei, și mânie.

Oamenii de știință au efectuat studii cu privire la managementul furiei. Rezultatele studiului - femeile care lasa furia lor destul de des, sunt mai puțin predispuse la moarte timpurie decât cei care încearcă să înăbuși furia în sine.

Decide pentru tine, vă restrânge mânia sau să-l dea gratuit. Dar, până când veți învăța cum să facă față furiei lor, oamenii din jurul tău de a suferi din cauza aceasta nu ar trebui să fie. Mai degrabă decât să te chinui cu întrebări, este necesar să se articuleze problema cu voce tare. Și pentru a explica aceasta este persoana care te face sa supărat.

Cum de a controla furia

Furie - emoție dăunătoare, care nu este suficient, care aduce la viață conflictelor și a plângerilor suplimentare, astfel încât, de asemenea, afectează în mod negativ sănătatea. Cele mai multe dintre situațiile și ocaziile pe care suntem supărați, nu sunt în valoare de un ban. Dar în timp, tot vorbit și efectul vulgaritatea nerostit asupra sistemului nervos și cardiovascular. Mai rațional vor învăța cum să învețe cum să controleze furia, decât pentru a trata consecințele sale.

Deci, atunci când există o situație provocatoare sau de conflict special, încercați următoarele:

Încet conta la zece când te simți mânia pe care a condus și sunteți gata să explodeze. În același timp, se repetă pentru a vă că mânia va afecta în primul rând vă și sănătatea dumneavoastră, astfel încât nu este nevoie să se înfurie.

Amintiți-vă de respirație profundă, care restabilește tensiunea arterială și pune în ordine sistemul nervos, permițându-vă pentru a controla furia. Respirați adânc și expirați încet gura nas. Respira profund pentru atâta timp cât te simți ca în cele din urmă calmat.

Este de asemenea posibil să se ocupe de furie, infractorul desen pe hârtie sau de a lua fotografia lui, și apoi face cu ea ceea ce vrei: să se rupă, arde, etc.

Puteți scrie o scrisoare furios, care toate exprimă atitudinea lor față de obiectul stimul (nu trimite o astfel de scrisoare). Doar se toarnă toată hârtia pe care au acumulat și rupe în bucăți mici.

O modalitate buna de a controla furia - pentru a aminti un film amuzant, anecdotă sau un eveniment, care este de a se concentreze trecerea acesteia. Poti sa razi chiar si cu voce tare, poate că ar dezamorsa situația.

Încercați să înțeleagă cauzele unui stat furios. Poate dacă vedeți o priză de a sparge pe cineva, este mai bine să încerce să evite actul sexual sau situații care provoacă furie.

Nu se acționează în rolul de agent provocator, nu începe să lupte. Încercați nobil și inteligent pentru a ieși dintr-o situație de conflict. In cazuri extreme, urmați procedura de mai sus.

Bea ceva rece, mănâncă înghețată, se spală fața cu apă rece. Aceste sfaturi ciudate ajuta de fapt controla furia. Când ești supărat, temperatura corpului este mereu în creștere. Când utilizați ceva să se răcească în jos, reducând astfel gradul de furie.

Dacă te enervezi atât de mult încât nu se poate calma, lăsați furie proprii elementar la o anumită distanță în spatele tău. Lăsați spațiu în care să te simți aceste emoții. Nu calmez încă treaz în cazul în care ceva ce face un astfel de sentiment. În general, asigurați-vă că pentru a schimba situația, ceea ce presupune iritare și furie.

Desigur, să nu fie supărat, și nu orice este practic imposibil, cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că, în unele cazuri, nu va fi în măsură să evite Brainer stres inutil. E mai ușor decât pare elementar pentru a încerca să nu se uite la numărul mare de factori care te fac furie. În cele din urmă, va înceta să deranjeze tot felul de prostii și să înveți să controleze furia. Poate că nu va ieși din prima dată.

Să vă lăsați rabie și du-te la hârtia. Ia un pix și hârtie pentru a scrie tot ce ești supărat că ești enervant și enervantă. Scrie la fel de mult ca tine poate, fără pauză. Nu te gândi la ce este ce scrii, face acest lucru elementar.

Ce vă interesează cine și ce ești supărat, descrie propria lui furie, trageți furia pe o bucată de hârtie cu cuvinte de sprijin. Acest mod de a controla furia este recomandată în special pentru persoanele fricos și extrem de iritate - datorită unei astfel de abordare politicos, va fi liber de negativ și nu-l trezesc să se ascundă.