mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)

întâlnire gratuită
în Clubul Femeilor!

Corpul nostru se ascunde de multe ori mistere mistice - nu e de mirare că este legat de diverse semne și superstiții.

Mâinile, urechi, nas, ochi - diferite părți ale corpului nostru, uneori, pentru nici un motiv să înceapă să mancarime, se înroșește și tic nervos.La toate acestea nu există nici un motiv de obiectiv, dar există o explicații superstițioși, care cunoșteau strămoșii noștri, și care încă mai există. Și în epoca noastră, în orașele moderne, semnele ocupă un loc important în viața oamenilor - și uneori ajuta să cunoască viitorul.

De ce, spun, spasmele sau mancarimi ale ochilor? Ochii - corpurile blând și sensibile, și senzație de mâncărime poate fi în primul rând o reacție la alergeni sau murdărie pe produse cosmetice de calitate slabă, praf și așa mai departe.

Înainte de a căuta o explicație superstițioasă a unor astfel de fenomene, este necesar să se caute cauzele de simplu, fizic - nu risc de sănătate. Dar dacă cei care nu, atunci este timpul să recurgă la cunoașterea strămoșilor înțelepți - și de a afla ce ar putea fi.

„Ochi“ superstiție

Această ochi este de a face cel mai adesea ei înșiși simțit. Unul dintre ei zgâriat fără motiv, spasmele, atunci ceva este greșit.

Aceste semne sunt adevărate - aceasta a fost experiența și practica, chiar dacă nu poate fi explicat științific și rezonabil, dar este un fapt. Rămâne fie să crezi sau nu să creadă - că toată lumea trebuie să facă alegerea.

1. Acest semn este cunoscut de mulți: dacă zgâriat brusc ochiul stâng - așteptați lacrimi și tristețe. Nu vă faceți griji în avans - în lacrimi, nu este nimic greșit, este uneori util plânge puțin pentru a scapa de stres mental.

În plus, există o valoare alternativă la ceea ce a fost zgâriat ochiul stâng. Se crede că acest lucru poate fi un semn de profit neașteptate ambulanță, sau o veste bună, legate de bani și sfera de afaceri.

2. În cazul în care ochiul drept itched, este ceea ce? În acest moment credința este foarte bun - ochiul drept și mâncărime - un semn de ambulanță bucurie, vizite de la cei dragi, foarte bune veste mult așteptată.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, conform legendei, ochii trebuie să treacă cu mâna dreaptă. Și, desigur, să creadă în semn bun - atunci va veni cu siguranță!

3. Lacrimi și tristețe portends, de asemenea, mancarime ambele pleoape. Dacă dreapta și stânga ochi mâncărime brusc, ea prevestește lacrimi și tristețe - poate în curând cineva sunteți supărat sau rănit.

Dar nu se tem! În primul rând, aceasta este doar o superstiție, și nu vă garantează evenimentele rele. Și în al doilea rând, strămoșii noștri știau „antidot“, un ritual mic, care este, deoarece neutralizeaza efectul de superstiție.Pentru a crede nu au de lucru, este necesar să se zgârie ochiul - dreapta - dreapta și stânga -, respectiv, mâna stângă. Apoi, trebuie să treacă.

4. Dacă sprâncenele mancarime - te astepti o dată! Bucură-te și așteaptă aventuri amoroase plăcute.

5. Dacă pleoapa pir - aceasta se referă în primul rând la anxietatea excesivă și oboseala emoțională. Deoarece sistemul nervos reacționează la o mulțime de stres - și cel mai bine este să se relaxeze, scuti de stres si relaxeaza-te. Dar există credințe în această privință.

  • Dacă spasmele dvs. ochiul drept, vestea cea bună - vă așteptați o dată cu o inimă dulce de om, sau o veste bună, și ar putea anunta un profit neașteptat.
  • A spasmele pleoapei stânga la tristețe și știri neplăcute. Pentru a se feri de necazuri, este necesar să se facă un mic ritual așa cum este descris mai sus - la zero și o parte transversală a feței în cazul în care contractul de mușchi.

6. Mulți oameni știu că este un semn foarte bun al cilium, care a căzut. Este necesar să se ia degetele și să facă o dorință - trebuie să fie cu siguranță îndeplinite! Și tot ce a căzut gene - un mesager de fericire și bucurie.

Mulți dintre noi sunt foarte pasionat de tot felul de superstiții, mai ales atunci când prevestesc ceva bun și de dorit. Aceasta este drept - este mai bine să credem cu toată inima mea în cele mai bune, de fapt, ceea ce ar dori - o credință a atras foarte puternic la destinul dorit.

mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Work-un vis pentru femei
mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Cum de a schimba viața ta?
mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Cum de a deveni un antrenor?
mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Îmi place să dea sfaturi?

mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Semne: ce pruriginoasă sau dureri în piept?
mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Ce a visat cu ochii?
mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Semne despre urechi
mâncărime ochi Omen sau spasmele (dreapta sau stânga)
Conectați-vă: aceasta înseamnă că cot?