Medical radiologic Centrul de Cercetare RAMS, România, regiunea Kaluga, Obninsk, Queen Street

Medical radiologic Centrul de Cercetare RAMS, România, regiunea Kaluga, Obninsk, Queen Street
Kaprin Andrey Dmitrievich Admiterea la clinică: (484) 399-33-48. Spitalizare: (484) 399-31-15. Referință: (495) 150-11-22 (multi-canal) (484) 399-30-52 Queen Street, cladirea 4, regiunea Obninsk, Kaluga. 249036, România
Medical radiologic Centrul de Cercetare RAMS, România, regiunea Kaluga, Obninsk, Queen StreetCentrul este de plumb cu privire la problema de Medicina Nucleara si radiatii Medicina, un lider de agenție românească pentru dezvoltarea și aplicarea high-tech medicină metode radiologice de diagnostic și tratament al pacienților cu cancer si non-cancer boli. Avantajele Centrului este o abordare integrată, care permite examinările și tratamentul necesare și să asigure accesul pacienților la tehnologii inovatoare pentru prevenirea, diagnosticarea si tratamentul cancerului.

FGBU MRRC - medical radiologic Centrul de Cercetare RAMS
249036, regiunea Kaluga, Obninsk, ul.Koroleva 4
Numele complet: medical radiologic Research Center. AF Tsyba - ramură a stat federal instituții bugetare „Federal Centrul Medical de Cercetare numit după PA Herzen lui „Ministerul român al Sănătății (MRRC numit după AF Tsyba -.. Filiala FGBU“ FMITS lor PA Herzen, „Ministerul Sănătății din România)


Directorul adjunct pentru cercetare al sectorului Radiologie clinice
Profesor, Doctor in Stiinte Medicale
Berdov Boris Aleksandrovich
(48439) 9-30-14
(48439) 9-30-08
(495) 956-39-27

Directorul adjunct pentru cercetare al radiologic experimentale
sector, profesor, doctor în științe Biologice Saenko Aleksandr Semenovich
(48439) 9-30-85
(48439) 7-40-39

Directorul adjunct pentru cercetare al sectorului radiații-epidemiologică
Profesor, doctor în științe tehnice Ivanov Viktor Konstantinovich
(48439) 9-33-90
(495) 956-94-12

Directorul adjunct pentru Afaceri Generale Ustinov Leonid Yurevich
(48439) 9-30-22

Director adjunct pentru afaceri comerciale, Ph.D.
Konov Anatoly Viktorovich
(48439) 9-30-33

Secretar științific, candidat de Stiinte Biologice Pechenina Nina Aleksandrovna
(48439) 9-30-13

Medic Șef, MD Yurchenko Nikolay Ivanovich
(48439) 9-30-48
(495) 956-39-27

clinici tabel de referință
(48439) 9-31-30
Postați o recepție
(48439) 9-31-15
Centrul de referință pentru Office
(48439) 9-30-09

(48439) 9-30-52
(48439) 4/11/99
(495) 956-14-40

Cabinete medicale medical radiologic Centrul de Cercetare RAMS

leduyuschego) zambitoare, bine, un pic obosit, așa cum este deja la sfârșitul zilei, el spune cuvintele pe care le-am Gush lacrimi: „Pentru a opera nu vor, vor fi tratate și totul va fi bine.“ Speranță pentru recuperare, asta e ceea ce a fost spus) sunt doctori în specialitate, și există medici apel la ei spun ei, „doctorul de la Dumnezeu.“ Lyudmila este un medic! Alfabetizare de specialitate, un adevărat profesionist în domeniul lor, cu un suflet sensibil și mâinile de aur, are o intuiție medicală unică. Un om de știință talentat, organizatorul cap. În departamentul ordinea ei deplină în fiecare sens: camere confortabile, seamănă cu o cameră de hotel decât o cameră de spital. Aceste camere duble, care îndeplinesc standardele europene de calitate. In fiecare salon: WC și duș; Holdup pentru apel medical; intern; TV; frigider; dulapuri confortabile, spațioase; Confortabil pentru mese. O sală de mese separată este foarte confortabil cu un personal uimitoare, bucătărie prietenos. Curat și ordonat peste tot și în toate! Separat, trebuie spus despre departamentul de personal ales. E de lucru este cu adevărat cel mai bun medici, personalul medical și de sprijin. În timpul tratamentului meu, și a trebuit să se întindă aproape două luni, am simțit o atenție sensibilă, prietenoasă, profesionalismul întregii echipe. După ce a fost în acest birou a schimbat complet atitudinea la medicina! Am călătorit peste tot în țară, soțul unui soldat, nimic ca nu am mai văzut nicăieri altundeva! Kudos la acest cap!


Uvazhaemaya Lyudmila Ivanovna! Nu salvați în mod regulat vieți, oamenii se întorc din lumea cealaltă și pentru a reuni familii. Aș vrea să cred că într-o zi toți medicii se apropie de nivelul / arcul scăzut pentru a vă cu toată familia mea.

Îi mulțumesc sincer meu ginecolog medic radiolog MD Verbinski Natalia în primul rând pentru bune relații umane. După consultarea inițială, știi că Natalia - un specialist calificat, profesionist, cu un suflet sensibil și inima deschisă, zâmbind, prietenos, înțelegere, optimist. , proceduri complexe unice, pe care ea mi-a avut loc au fost efectuate la cel mai înalt nivel profesional. profesionalismul, atitudinea ta bună, atent și foarte respectuos impresionează, place și delicii! Acest lucru dă putere în plus și conduce la o recuperare ulterioară. Mulțumesc mult.

Îmi doresc sincer întreaga separarea constructor echipa de bună dispoziție, armonie mentală, bucurie și energie fără limite. Să fie viața plină de evenimente luminoase, lucruri interesante, iar următorul va fi întotdeauna oameni de familie și prieteni buni! Noi succese profesionale și realizări, sănătatea și bunăstarea! "

Pacient Uzunov infinit recunoscator OV

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Scrie o cerere adresată glav.vrach si director. Pick up personalul, ceea ce ar corespunde nivelului adecvat în acest moment nu este posibil, din cauza selectarea și adaptarea personalului din departamentul lipsește. Există doar un fals din epoca sovietică. Numai posibil să se rotească gărzile - degenerează, dar nu pentru a crea o nouă echipă calitativ.

Bună ziua, vreau să plec de un feedback foarte negativ despre acesta poate fi numit, dacă-doctor Malik Serghei Sergheevici. Dar, înainte de aceasta este povestea mea, am Tula, bunicul meu 67 de ani, cu câteva zile în urmă a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, a declarat că deja metastasized peste tot și nu face nimic este posibil, dar a avertizat că șansa de a lupta pentru viața acolo și a fost sfătuit să meargă la Obninsk. Am citit foarte mult și auzit numai lucruri bune despre această clinică și avem într-adevăr avem speranță pentru acești medici ca ei ne vor ajuta, dar pentru a vindeca este imposibil, dar cel puțin a atenua suferința sa, faptul că metastazele au intrat în ganglionii limfatici ai gâtului și bunicul deja pe tot parcursul săptămânii, nu mananca, nu bea, doar pantaloni, această înfricoșătoare și dureroase pentru a viziona. Și acum, cu speranță și bani (noi am fost dispuși să plătească pentru tot, dar ne-ar fi ajutat) am ajuns la recepția la Malik, când a văzut pacientul, a spus el, de ce ai adus, noi acești pacienți nu trata l-ai avut mai întâi la trata-te pentru a avea o stare bună

e, și apoi se aduce la noi, apoi a spus I-am spus că voi începe chiar acum să facă ceva, și el va rămâne pe masă, presupun că această responsabilitate nu voi lua, și nu uitați să trăiești în România (ceea ce a spus nu ne-am înțeles). Apoi a spus el, nu ai un anumit zaklyuchnniya medicul oncolog, dar am avut totul, și apoi dintr-o dată el va pune diagnosticul greșit, și îl voi trata în mod corespunzător, acesta este, în general, o groază pe care el a avut pentru medic, ce fel de scuze. Dar groaza completă a fost atunci când am fost pe cale să plece, iar bunicul meu a devenit bolnav, el a început să se înece, am cerut sac de oxigen Malik sau orice altceva pentru a ajuta și a spus, eu nu sunt o ambulanță și de a ajuta la nici un fel nu pot, se întoarse și doresc ushol.I să vă mulțumesc fata-asistenta, care ne-a ajutat și a ajutat. Deci, ce fel de doctor, care este atât de a trata pacientii. El ar putea, cel puțin la sfârșitul omenirii spectacol.

Curat, repararea, confort

Yunina Tatyana Alekseevna

Curat, repararea, confort

Noi Departamentul de pacienti de radioterapie si tratament chirurgical al bolilor din zona abdominală, vrem să-și exprime recunoștința față de toți personalul de personal pentru a arăta profesionalism ridicat, bunătate față de bolnavi (șeful. Departamentul de profesor BA Berdov capitole doctor, NI Yurchenko ) Obninsk.
respect deosebit și respect medicul de compartiment abdominal Rukhadze Georgriyu Otarovich că la momentul potrivit va oferi necesară, miere calificată. ajuta răspundem la toate întrebările și să sprijine moral.
Astfel de medici de a salva oameni de boli aparent incurabile, ei minuni, da oamenilor o nouă viață și speranță pentru viitor.
Ne dorim tot personalul pentru a atinge noi culmi în greu lor, dar munca nobilă.
Foștii pacienți: Lucia Nikolina (Moldova), Valentin Vlasov (Obninsk), Larissa Golovkova (Orel), Nina Ermilova (orașului de Kașira)

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Curat, repararea, confort

Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru tot personalul medical al spitalului ginecologic otdeleniya.Eto doctor adevărat de la Dumnezeu! Ele pot empatiza cu noi bolnym.Kogda m-am îmbolnăvit și am avut o intervenție chirurgicală (era în Saratov) în calea ferată Spitalul este, de asemenea, medici extraordinari. Dar atunci când sunt trimise la Engels privind expunerea și 4 zile mai târziu a fost evacuat ca au existat întreruperi în serdtse.Ya a fost tratat in cardiologie, a permis iradiere. Dar Engels nu a luat mi-au spus atunci când încep retsedivy apoi vin. Știi că starea mea. Și am deschis internetul și a început să ierte pe toți oncologi să mă în orice expunere bolnitsRumyniyana. Peste tot a fost un eșec. Malysheva a scris, ea a răspuns că ea nu avea bani. N-am cerut bani de la ea. Am cerut să am aranjat pentru tratament. Am soglaen spăla și curăța toaletele să fie tratate numai. A fost o depresie teribil, dar nici nu am nevoie ca noi toți. Dar aici e sansa am auzit despre acest oraș Obninsk scris, dar a crezut că răspunsul va veni. Răspunsul este cusut

Am mâncat m-au chemat pentru o consultație. apoi a pus. Doamne! Dă-le sănătate. timp de mai mulți ani și toate, de medic-șef și se termină sanitarochkam. Toate dobrye.Horoshie. Fie ca Dumnezeu să vă acorde sănătate, fericire și succes peste tot. Fii schastlivy.Tatyana Ivanovna.Moim medicul a fost Verbinskaya Natalya Igorevna, profesor DMN Krikunova Lyudmila Ivanovna.

Curat, repararea, confort