Megafon alimenteze contul unui alt abonat pentru a reface în detrimentul altora - Rostelecom - servicii, tarife,


Megafon alimenteze contul unui alt abonat pentru a reface în detrimentul altora - Rostelecom - servicii, tarife,

Megafon - una dintre cele mai mari companii care reprezintă serviciile operatorului de telefonie mobilă din România.

Calitatea comunicării la un nivel înalt, precum și condițiile și caracteristicile serviciilor de plată ne permit să utilizeze cele mai convenabile și necostisitoare.Puteți reîncărca cu ușurință contul online sau de mai multe terminale.

În plus, puteți arunca bani pe seama prietenului său, cunoștință sau o rudă.

Este suficient să se știe cum să adăugați fonduri în cealaltă parte în Megafon.

Cum de a finanța alte

Dacă doriți să plătiți pentru servicii de operator pentru o altă parte, să păstreze în minte: nimic complicat despre asta. Puteți face acest lucru la domiciliu, nu chiar parasirea casei. Luați în considerare trei dintre cele mai populare moduri de modul de a reface echilibrul reciproc:

Fiecare dintre aceste metode are atât dezavantaje și avantaje, o privire mai atentă la ei, la rândul său.

Transfer de punere în aplicare prin intermediul telefonului mobil

Păstrați în minte! Această metodă este potrivit pentru cei care vor să arunce bani la numarul megafonovsky.

Singurul lucru care se cere de la tine este să formați numere în ordine, și apoi confirmați acțiunea. Pentru a face acest lucru, urmați recomandările:

După acești pași, fondurile vor fi livrate imediat în contul altuia.

Puteți apela într-un format confortabil pentru tine, cu prefixul „7“, „8“ și face fără ele.

Caracteristici de servicii

Preț destul de accesibil, este doar cinci ruble (percepute pentru fiecare tranzacție). Cu toate acestea, în acest caz, există unele limitări:  • pot fi produse numai de reumplere utilizator Megafon;
  • valoarea unui transfer nu poate depăși cincizeci de ruble;
  • echilibrul uman care trece mijloace după ce serviciile de punere în aplicare ar trebui să rămână pe teritoriul pozitiv, altfel pur și simplu nu mai putea trimite bani.

Suma minimă a rublei.Această metodă este adecvată pentru cei care comit cantități mici. Dacă doriți să adăugați fonduri la mai mult de cincizeci de ruble, și doriți să salvați pe bază de comision, ar trebui să utilizați un alt serviciu.

Cont de depozit prin SMS


Megafon alimenteze contul unui alt abonat pentru a reface în detrimentul altora - Rostelecom - servicii, tarife,

Marele avantaj al acestei opțiuni poate fi numit este că este universală. Puteți reface conturile lor de prieteni, rude și prieteni, fără a avea grija dacă acestea sunt utilizatori de MegaFon.

La un moment dat poate fi convertit la cincisprezece mii de ruble! Și incantarea comision - trebuie să plătească operatorului de telefonie mobilă doar cinci la sută din suma totală transferată.

Luați în considerare modul în care să-l pună în aplicare:  • Formați acest număr 8900 și-l trimite SMS-uri.
  • Nu uitați că în textul mesajului este important să se precizeze numărul prin care aveți de gând să umple, iar suma de bani pe care doriți să traduceți.
  • Asigurați-vă că pentru a verifica toate datele și apoi pot confirma transferul.

Pentru a utiliza această metodă, nu trebuie să-și petreacă o mulțime de timp și bani pe traducere.

Care sunt caracteristicile serviciului

Înainte de a utiliza această metodă, o pre-verificare a caracteristicilor sale:  • există o anumită limită, care restricționează în mod semnificativ utilizatorul: pentru întreaga lună, puteți actualiza contul dvs. într-o cantitate care să nu depășească patruzeci de mii de ruble pe zi la fel - la cincisprezece mii de ruble;
  • Acesta are un prag minim care este rubla;
  • după soldul operatorului de servicii de utilizator, care se adaugă la cheltuiala celeilalte părți, ar trebui să fie în plus (în contul este de la zece ruble).

În plus, puteți de asemenea activa „echilibrul familiei“ - este foarte confortabil și vă va ține la curent cu echilibru prieteni. Dacă dintr-o dată cineva din familie din cauza banii se termină, puteți rectifica imediat situația. Este frumos, care activează și oferă acest serviciu gratuit.

Depozite prin Internet

Uneori, există cazuri în care un telefon mobil pentru a transfera fonduri nu este posibil - bateria se află la momentul potrivit, dispozitivul nu mai funcționează, nu este aproape, etc. În astfel de cazuri, vă poate ajuta biroul privat.

Ce trebuie să:

Suma comision în acest caz, nu este prea mare - poate fi cinci-șapte la sută.

Caracteristicile de transfer

Restricții și condiții ale serviciului sunt în esență aceleași ca și în cazul în care banii sunt trimiși în contul unui alt abonat prin SMS. Comoditatea acestei metode este că puteți utiliza pentru a reîncărca nu numai fonduri din contul dvs., dar, de asemenea, cu cardul.

Ca „automatizeaza“ cont prieteni reaprovizionare

Prietenii și familia va fi impresionat daca profitati de acest serviciu. În acest caz, finalizarea abonații cont vor fi efectuate în mod regulat. De exemplu, puteți specifica o anumită zi sau câteva zile în care contul va veni mijloace apropiate.