memorie grafică Tag-uri

memorie grafică Tag-uri


Capacitatea memoriei Creșterea â € „singura diferență dintre modelele Sparkle GeForce GTX 460 de la standard. Alte caracteristici inginerii rămân neschimbate: procesorul 336 nucleele Cuda funcționează la o frecvență de 675 MHz, interfața de memorie bit este de 256 de biți, frecvența de lucru a cipurilor de memorie â € „3600 MHz, sistemul actual de răcire dvuhslotovaya standardul.A fost nevoie de mai puțin de un an ca Elpida a achiziționat unitatea împins în uitare Qimonda german pentru a dezvolta cipuri de memorie grafică, iar compania japoneză anunță dezvoltarea unui alt GDDR-microcip. Primul a fost cip de memorie 1 capacitatea Gbit GDDR5. Acum, capacitatea de informare a circuitelor integrate dublat â € „la 2 Gbiți de memorie de tip â €“ GDDR5. Noutatea a primit denumirea oficială Elpida EDW2032BABG.

memorie grafică Tag-uriPotrivit informațiilor primite de noi chipmeykera japonez se va face din procesul tehnologic de 50 nm, efectivă frecvența de operare la 7 GHz și poate funcționa în două de intrare / ieșire de informații pentru modul â € „x32 și x16.

Elpida intră pe piața GDDR5-memorie

memorie grafică Tag-uri

Hynix a anunțat o mare viteză de memorie GDDR5-

Grafica au trecut deja la utilizarea standardului de memorie GDDR5, care, spre deosebire de GDDR4, este mai rapid și mai economic. Dar, cel mai important, că în „durata de viață» GDDR5 este semnificativ mai mare decât cea a predecesorului său, ceea ce înseamnă că dezvoltatorii de circuite integrate cu diligență specială trebuie să lucreze pentru a crea un soluții mai productive. Cum ar fi, de exemplu, inovare compania Hynix Semiconductor, a anunțat astăzi memoria GDDR5-cip capabil de a transmite informații la viteze de până la 7 Gbit / s.

memorie grafică Tag-uri

Cel mai recent dispozitiv Hynix produs prin tehnologia de 54 nm, iar capacitatea lor este 1Gbps. Așa cum am observat, capacitatea de chips-uri â € „7 Gbit / s, ceea ce este cu 25% mai mare decât predecesorii, GDDR5-dispozitive cu capacitatea de 5 Gbit / s. Astfel, elemente noi pot ocupa de până la 28 GB de date pe secundă, folosind o interfață pe 32 de biți I / O.