metalice de casă cuptor de topire

Postat de JAN_U

Nu a fost nevoie de piese turnate din alamă mici, a trebuit să vină cu sobă.
atașament 16160

Pentru a crea un plan de a aplica 50h40h16mm două perii de grafit,


creuzet (50h40mm) au băut dintr-o bucată de electrod fabrica cuptor cu arc, umplere - pulbere rămasă creuzet de grafit cu ferăstrăul, futirovka - soluție argilă refractară (Production este folosit ca liant pentru montarea futirovki în oalelor).
Gândiți conectat prin transformator coborâtor de rețea de 20 de volți, are TS-270 va trage fierul de călcat în cazul în care un astfel de dispozitiv nu știe.
Cei care au orice considerații despre transa derulator și regla curent \ tensiune cere pentru a partaja
Eforturile Sovmesnogo pot fi în măsură să vină cu utilitatea

mai degrabă decât tambur Fehral mai ușor într-un creuzet, deține cu ușurință până la 1150S

Îmi cer scuze pentru răspunsul un pic de subiect. dacă doriți să utilizați o rezistență de încălzire poate fi utilizată hromal, și chiar ca o opțiune sunt cuptoare cu inductie, doar este nevoie de un creuzet refractar

P.S. Controlul temperaturii Întrebarea rămâne deschisă.

Postat de JAN_U

P.S. Controlul temperaturii Întrebarea rămâne deschisă.

Există o astfel de metodă: așa-numita HDTV cuptor (curenți de înaltă frecvență) (1)

cuptoarele burzhuiskie pot fi utile
home.earthlink.net/

jschwytzer / propane_furnace.html
www.dansworkshop.com/The%20New%20and%20Improved%20Lil'%20Bertha.shtml
www.incolor.com/bill_r/fun_with_molten_metal.htm
www.ray-vin.com/casting/furnace/furnace.shtml
www.backyardmetalcasting.com/bucketfurnace1.html
www.backyardmetalcasting.com/oliverburner1.html
www.buildyouridea.com/foundry/building_r2/building_r2.html
www.buildyouridea.com/foundry/lost_foam_howto/lost_foam_howto.html
Mult noroc!

Postat de Pomidor

cuptoarele burzhuiskie pot fi utile
home.earthlink.net/

jschwytzer / propane_furnace.html
www.dansworkshop.com/The%20New%20and%20Improved%20Lil'%20Bertha.shtml
www.ray-vin.com/casting/furnace/furnace.shtml
www.backyardmetalcasting.com/bucketfurnace1.html
www.backyardmetalcasting.com/oliverburner1.html
www.buildyouridea.com/foundry/building_r2/building_r2.html
www.buildyouridea.com/foundry/lost_foam_howto/lost_foam_howto.html
Mult noroc!

Ați putea da un link la forma: (exemplu)
și atunci este foarte incomod.

Volodya!
Ceea ce pur și simplu nu te minți. Doar un depozit de ceea ce itp că Stanko-hepatică Builder.

Uh-huh. De asemenea, am fost un an în urmă clădire industrială - există o mulțime care a fost planificat. Stsuki dar nu a reînnoi contractul de închiriere. Bummer a fost cea mai tare.În cazul în care camera este lăsată - pentru o lungă perioadă de timp pentru a vă rugăm să publice cu mașini de calitate și clienții lor - sunt extrem de diverse lucrări. O singură rotire, 36 de metri de o zonă de lucru și 36 de metri de orice gramada de lucruri acumulate - oh cât de greu.

Despre un salariu de trai, ceea ce este necesar, în paralel, pentru a lucra afară, eu nu spun nimic, astfel încât să nu șocheze publicul din afara Moscovei.

Acesta este motivul pentru care toate proiectele se mișcă atât de încet. Să sperăm că în viitorul apropiat cu cineva să se unească, pentru a începe dezvoltarea unui nou subiect de interes, atunci sper că va fi mai ușor.

Eu plâng. Du-te pentru desene regulate pentru clienții pentru a desena, de a inventa un alt dispozitiv. Sub berea în sine.

Postat de PASHASV

Sunt tehnologia de topire a aluminiului foarte interesat. Să presupunem că am luat o grămadă de fier vechi nakromsal mai mici, a plecat în creuzet.

După cum am înțeles, este o proprietate lyumuny atroce oxidat, adică, topitura ar trebui să fie acoperite cu un strat de oxid. Și este necesar să se topească „sub o haină de blană“ de ceva? Ceva de genul burii?

Și o întrebare mai mult pe formele în care șopron. Teoretic, ar trebui să se calcinează nu bolo de umiditate, în caz contrar gazele de toate lather. Deci?
Gips du-te?

Vreau să toarne produse simple, cum ar fi paranteze, apoi pentru a aduce la suprafață o parte a mașinii în lagărele de aterizare pentru fixare precisă. Dacă totul se va dovedi - cândva în viitor, aș dori să toarne detalii mai mari, cum ar fi patul de formă complexă.

Apropo, despre „Kalil“. Acesta poate fi un pic mai mult? Cuptorul a fost controlul temperaturii? Cum anume Kalil - străluciră aceeași și apoi în apă sau ulei?

Postat de VERVOLFF

Desigur, dacă alegeți o metodă pentru turnarea metalelor, aș alege circuitul de vid lite.Konechno avantajele sale necesita fata poate umple forma trebuyumuyu cum vă place, chiar și cele mai subtile detallli.No ridică întrebarea ce să facă mucegai și cât de mult este vidul de turnare nasos.Tsentrobezhnoe poate fi admisă pe kachesvo dar nu au probleme cu oborudovainem (forma împreună cu metale rasplavelennym torsiune de circa 20 rotații pe lanțul de mână)
Ps podskazhitete marca alamă și bronz destinate turnare.

Forma de turnare în vid pot fi realizate din ipsos, aplicate la turnarea puțin investiții. Foarte convenabil. Înainte de a turna calcinat în mod necesar, la 300 de grade. Gipsul la 850 de grade menține deasupra deja începutul cristalizare pentru a da umiditate. pierde în putere, pur și simplu se destramă.
Deoarece pompa de vid, la cel mai rău posibil de a utiliza compresorul frigiderului este necesar pentru a utiliza receptorul ca în timpul turnării și capacitatea pompei de solidificare nu este suficient.
La 20 rpm nimic bun va veni (deși uita la ce raza situat partea formativă), mult mai ușor de utilizat presiunea hidrostatică a metalului în sine.
Părerea mea este că, dacă o cantitate suficient de mică de metal lichid topit (Al-1 kg), mai bine electric cuptor nimic. Pur și simplu stau temperatura.
Cel mai simplu cuptor: Ei bine, de cărămizi magnezit și elementul de încălzire în interiorul perimetrului de tije nicrom sau Silit (Karbid Kremniya). Capacul superior din aceeași cărămidă, argilă refractară creuzet plasate în interior. Termostat, crom-alumel termocuplu. Creuzetul este îndepărtat din forcepsului ale cuptorului.
Este posibil să se producă ulterior un tratament termic.
Prin turnare aliaje au vizitatori mai bine decât uite, chiar acum există o carte la îndemână
cupru pur exprimate că este, proprietăți aproape imposibil de turnare sărace.
În ceea ce privește turnarea pistonului KAMAZ descrisă în articol. Friabilitatea formate în interior datorită aliajului contracție volumetrică. El cristalizează din pereții spre centru, acesta poate fi evitat prin aplicarea căldurii direcționale. Pune pe o farfurie de fier masiv staniu strâns poate doar fără fund. Cristalizarea din față va merge de jos în sus, lejeritatea în centru nu va fi.