Microsoft OneNote ce fel de software de birou

În acest articol, vom continua să ia în considerare programul Microsoft OneNote, care este o mare parte din suita Office Microsoft Office. Acest program a fost creat și este special conceput pentru a simplifica lucrul cu volume mari de informații. Prin urmare, în această eră a software-ului Internet va foarte bine veni la îndemână.Ce este Microsoft OneNote?

Microsoft OneNote ce fel de software de birou

Mulți vor întreba: „Și cum să executați OneNote pe computer? „Aș spune că nu este nimic complicat aici. Tu doar după instalarea programului aveți nevoie pentru a găsi o comandă rapidă pe desktop. Dacă eticheta nu-l va găsi, du-te la meniul „Start“ -> „Toate programele» -> «Microsoft Office«. Asta în cazul în care acest dosar și selectați programul dorit. Personal, pe Windows meu 7 doar așa fel. De asemenea, ar trebui să fie ceva similar.

Deci, după rularea programului, avem deschide fereastra principală. Acum ne înțelegem încet sunt. În primul rând vom afla mai multe despre modul în care acest birou aranjat programul pentru a lucra cu informații, în cazul în care acesta este stocat și catalogarea modul în care aceasta este organizată. Aici, după cum vom vedea, este deja instalat notebook-uri personale (1). Derulați ușor inferioară, cu cursorul (4) și a vedea ce imaginea este asocierea OneNote cu o carte de notebook-uri convenționale.

putem vedea din captura de ecran a programului, din partea stângă sunt așa-numitele notebook-uri. Ele corespund, în general cărți reale. Ceva care este în partea de sus (filele (2)). secțiune în jurnalul corespunzător. Și, în sfârșit, pe dreapta, avem niște foi sau subsecțiuni specifice. Aici ele sunt numite pagini (3). Deci, ai o asociere cu modul de lucru al Microsoft Office OneNote, în program sunt plasate imagini vizuale.

Suntem acum în cartea de telefon personal (1). tab (2) "General" și foarte prima foaie (3). Există o captură de ecran, pe care o puteți citi mai multe despre viitor. A de mai jos oferă informații despre capacitățile suplimentare OneNote. În principiu, suntem cu voi și toate acest lucru se face în același timp, să învețe cum să folosească programul în practică.

În general, sunt afișate pe prima pagină ca este organizată informațiile reale, modul în care este stocat, ceea ce poate crea cărți, capitole și pagini, precum și exemple de utilizare a acestuia la locul de muncă și la domiciliu:

 • la locul de muncă - ca crearea unui caiet partajat. note diferite, de stabilire orice idei, lucra etape, diagrame, și așa mai departe.
 • acasă - sunt, respectiv, unele liste și alte note.
 • în școală - este de a studia.


Microsoft OneNote ce fel de software de birou

oportunități OneNote

Să toate la fel pentru a vă familiariza pe scurt cu posibilitățile acestui program. Treceți la pagina (3) „Bazele OneNote» și vezi că programul nu are nevoie pentru a salva informațiile introduse. Acesta este salvat automat atunci când adăugați. Prin urmare, nu este necesară nicio acțiune suplimentară pentru a face în acest sens. De asemenea, din captura de ecran, putem vedea că este posibil să se insereze un text imagine și de imprimare fără probleme.

La fel ca în Microsoft Word. puteți utiliza toate atributele de text. Coborât doar de mai jos și a vedea imaginea, care ne arată principiul organizării și stocarea datelor în programul OneNote. Mergem în jos chiar mai mici în program, și a vedea modul în care căutarea și partajarea, dar vom vorbi mai târziu.

Du-te la pagina „cea mai bună utilizare“. Aici unele momente individuale în concepte Microsoft ne oferă să-l folosească ca o opțiune mai bună. Această posibilitate de a lua capturi de ecran de pe ecran și insera în OneNote dumneavoastră. Coborârea de mai jos cu cursorul și a se vedea figura trimiterea de note ca litere. Asta este, va fi capabil să o anumită pagină dintr-un caiet secțiune specifică a trimite un e-mail la un prieten.

Microsoft OneNote ce fel de software de birou

organizare bună partajare a Organizației

 • organizarea îmbunătățită a paginilor file:
 • subpagini multi-nivel.
 • Comasarea pagini imbricate.
 • Trecerea la orice pagină cu o căutare rapidă.
 • Andocarea desktop.

Permiteți accesul de oriunde:

Organizarea cu ajutorul subpagini:

 • Tab-uri pot fi trase pentru a adăuga padding pentru a ajuta la organizarea de pagini în cadrul unei secțiuni.
 • Note rămân vizibile în timp ce lucrează la alte sarcini:
 • Office OneNote salvează în notele de pe link-urile pentru a vizualiza documente și pagini web.

A fost până la cunoștință mai întâi cu biroul de program. Acum știi ce OneNote, pentru care este proiectat, care sunt oportunitățile și modul de a efectua prima pornire. Există, de asemenea, alte analogi, dar vom vorbi despre un alt timp. În general, studiul și punerea în aplicare!

Făcând clic pe butonul, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și acordul de utilizator.

Din păcate, banii vorbesc! Prin urmare, se acordă prioritate în primul rând pentru-profit și nu pe comoditatea pentru utilizator. - (Multe companii fac și este, desigur, nu suntem fericiți. - (

Totul a început, „Binder“ - un foarte simplu și ușor de utilizat programm a fost: atunci când scrie „gros“ forței de muncă, constând în fișiere de formate diferite (de la txt la xls, desene, etc.), a fost convenabil pentru toate adăuga până într-o grămadă, locuri de foi de schimbare. Au evoluat, de asemenea, text cu orice informații utile.
Retrasă, inlocuite de ... (: agresiv :) - practic aceeași funcție (sau similar), dar navorocheno într-un fel de greu. O mulțime de „decorații“ (ca în versiunile recente de Office - toate pentru tâmpiți că majoritatea funcțiilor beneficiază nu numai, dar nu știu de existența lor, dar a eliminat posibilitatea de auto-tuning). A devenit mai dificil de utilizat și nu doresc. + „Imprimare la OneNote» - o capodoperă. Interesant, chiar dacă cineva (imprimare) folosește?

Da, sunt de acord. Dofiga orice file suplimentare și opțiuni. O am și nu utilizați OneNote. Anterior, o dată am avut un interes în ea pokalupatsya. Și acum am uitat ultima dată când am deschis-o. Și acum, într-un fel nici o dorință de a înțelege toate aceste înțelepciuni.