Milionari și membrii guvernului au avut loc în Duma de Stat

Duma de Stat a șasea convocare au fost co-proprietar al Novatek Leonid Simanovskiy și proprietarul investiției și compania financiară „Metropol“ Mikhail Slipenchuk. Potrivit revistei Forbes, Simanovskiy ocupă locul al 19-lea printre români sacii, cu o avere estimata la 950 milioane de $. Slipenchuk apare in clasament locul numai 193 mii, dar deține bogăție nu mai puțin impresionantă de 500 de milioane de dolari.Stai în parlament va fi cantaretul Iosif Kobzon, legendarul jucător de hochei Vladislav Tretyak, șeful Ministerului de Situații de Urgență, Sergei Shoigu, sora - Larisa Șoigu. În plus, scaunele din Duma a primit șeful organizației „a ucis rutier Pskov“ Alexander Vasilyev și gazdă TV Alexei Pushkov.

A devenit cunoscut ieri că mandatele lor au refuzat guvernator Komi Nikolai Merkushkin, șeful Ingusetia, Yunus-Bek Yevkurov, șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, guvernatorul a teritoriului Krasnodar Alexander Tkachev, ministrul pentru Situații de Urgență, Sergei Shoigu, ministru al energiei Iuri Trutnev, primul vice-premier Igor Shuvalov Viktor Zubkov, vicepremierul Igor Secin, Dmitry Kozak Vyacheslav Volodin, regiunea Voronej guvernator Aleksey Gordeev, regiunea Moscova guvernator Boris Gromov, guvernator al regiunii Nijni Novgorod Valery Shantsev, m raionul Moscova, Sergei Sobyanin.

În ajunul mandatului său a trecut și președintele Dmitry Medvedev - șeful regiunii Kamceatka Vladimir Ilyukhin, dar el a refuzat locurile în favoarea „Unirea Românilor“, un membru al teritoriului Kamceatka Iriny Yarovoy.

Frumusetea Playboy a devenit, de asemenea, un deputat. Cu toate acestea, se obișnuiește ca Duma de StatDuma de Stat a sasea legislatura a primit, de asemenea, actrița în vârstă de 27 de ani, Maria Kozhevnikova, în urmă cu doi ani, care a jucat nud pentru versiunea românească a revistei Playboy, spune Daily Mail. Fotografii Kozhevnikova decorat ca o coperta revistei, și mai mult de șapte pagini interior. În titlul unui articol special cu privire la acest subiect, tabloidul britanic descrie situația foarte simplu: „Liderul român a dat Playboy frumusețea mandatului parlamentar“ (fragmente din materialul publicat InoPressa).

Potrivit ANI, „Tomsk,“ Kozhevnikova a avut loc în cele din urmă al 23-lea, bate, inclusiv vice-primarul Denis Molotkova și Duma de Stat adjunct Anatoly Gubkin.

Kozhenikova însuși a admis că alegerea deputaților a fost pentru ea „un mare eveniment în viața mea.“ Potrivit ei, ea a fost un cetățean obișnuit al Federației Ruse, care în fiecare zi se confruntă cu aceleași probleme ca toate - este, de exemplu, complexitatea persoanei tinere pentru a găsi un loc de muncă după absolvire sau pentru a cumpăra un apartament. Acum Kozhevnikova, a spus ea, a oferit o oportunitate de a tribună Duma de Stat să-și exprime dificultățile și să propună o modalitate de a le rezolva. Cât de încrezător actrita, este timpul pentru a asculta oamenii tineri cred că viitorul aparține.

Deși Maria Kozhevnikova subliniază faptul că este o fată obișnuită, potrivit zvonurilor, scrie The Daily Mail, familia ei este aproape de anturajul lui Vladimir Putin în funcția de prim-ministru. Rezumând rezultatele alegerilor, actrița a precizat că el susține o „România puternică“, condus de Putin.

După cum notează ziarul, Kozhevnikova 16 ani este serios angajat în gimnastică, precum și adjunct al Dumei de Stat a cincea convocare, Alina Kabaeva, care, de asemenea pozat nud pentru revista Maxim, „Caravana de povești“ și „Ursul“. Daily Mail reamintește, de asemenea, zvonuri neconfirmate că se presupune că au Kabaeva și Putin a avut o aventura.

Cu toate acestea, Kabaeva și Kozhevnikova - nu sunt singurele vedete de publicații erotice, intrat în Parlament. Astfel, în ultima Duma decide soarta țării un membru al „United român“ gimnasta Svetlana Khorkina, a pozat în lenjerie dantelat pentru revista Maxim, campion patinaj, și Rusia Unita, Svetlana Jurova, care a acționat ca un topless pentru GQ. Box maestru al sportului Natalya Karpovich, fostă parte a cincea Dumei de Stat, de asemenea, a jucat gol până la brâu, dar a acoperit farmecele ei mănuși de box, rapoarte newsru.com.