Mirotochenie semn sau înșelăciune

În ajunul Săptămânii Ortodoxiei pe Internet a crescut cu noutățile prietenos despre Natalie mirotochenii posturi Poklonsky capelei în numele Royal Passion. Concurau în „spirit“ nu este doar theomachists tip Nevzorov, dar, ca ortodocșii și bloggeri. Mildest epitetul despre el, „isteric“. Unele dintre atacuri de frontieră blasfemiei.Mirotochenie semn sau înșelăciune

Nu vom critica tinerii fără experiență chiar și în politică, femei deputați,. Nu acorda nici o atenție la pustobrohov atee și de rețea - leopard schimba petele. Lăsat singur și foarte ortodoxe intelectuali și teologi ale căror fapt doar mirotocheniya cauza înțepătură ridiculizare. Referindu-se la problema pe fond: mirotochenie - Ce este asta? De la Dumnezeu sau nu? Conectați-vă sau o farsă?

smirnă emanat și Mirozhsky Icoana Maicii Domnului. Există pictograme mai puțin cunoscute: Vladimir Maica lui Dumnezeu Icoana Orange - mirotochenie în secolul al 17-lea. Elias Chernigov Icoana Maicii Domnului (expirarea lacrimi), și altele.

poporul român de secole perceput aceste fenomene ca semne ale lui Dumnezeu, ce vom juca un truc pe ele, și cum de-a lungul ignoranții medievale? raritatea lor relativă, probabil indică faptul că aceste fenomene sunt verificate cu atenție înainte de a accepta. Oricum, în unele descrieri nu mai vorbim de minuni ale Comisiei de autentificare, special trimise de episcopul locului.

Acum, un pic din timpul nostru. Toată lumea își amintește ce un rol semnificativ jucat în venerarea populară a familiei regale smirnă streaming icoana ucis de Nicolae al II-lea. La sfârșitul anilor '90 din această icoană a fost transferat la mai multe mănăstiri și temple ale Bisericii. Mi sa spus atunci membrii Comisiei Sinodale pentru Cauzele Sfinților, care au fost documentate caz de vindecare prin rugăciuni martirilor Royal.Mirotochenie semn sau înșelăciune

această pictogramă a vizitat, de asemenea, Valaam. Trebuie să spun că nu mă duce la oameni creduli și întotdeauna încearcă să explice fenomenul neobișnuit primele cauze naturale. Dar acum ochii noștri a fost ceva inexplicabil prin cauze naturale. Când ne-am transportat pe pictograma de pe trăsura, ea a fost în mâinile preoției. stând lângă mine. pictograma de hârtie mici, bine închise într-un Kyoto de lemn acoperită cu sticlă, ușor de văzut din toate părțile. Parfumat smirnă proeminente în interiorul de la Kyoto, uneori, în afara sticlei. Dar când ne-am apropiat cu o pictogramă la Catedrală, apoi sa așezat alături de tatăl meu Beniamin a strigat: „! Miro“ și a arătat la icoana. În fața ochilor noștri de pe suprafața superioară a altarului din lemn lăcuit umflat picătură un lichid aromatic gros.

Mirotochenie semn sau înșelăciune

Apoi a acționat atât de mult încât a devenit un canal de scurgere la capătul de sus al primului Kyoto, iar apoi a curs pe suprafața altarului. Când avem o pictogramă în Catedrală, pune-l pe pupitru și a început să cânte o rugăciune, oamenii în picioare în fața unei pictograme de mare veche a Mântuitorului, la stâlpul din dreapta, dintr-o dată a devenit agitat și zgomotos. Se pare chiar în fața lor mâini drepte de binecuvântarea lui Hristos pe drumul vechi al perstoslozheniya, de asemenea, au acționat smirnă parfumată și mai multe fluxuri curgea în jos. Apoi, același fenomen a fost repetat în mănăstirea Smolensk, care a fost asociată cu familia Romanov (în biserica schitului până în 1940 a păstrat bijuteriile împărăteasa Alexandra, care locuia acolo a trecut stareță Anna Ephraim Vyrubova). A fost acolo că Anna Vyrubova a luat în mâinile o.Efrema voturile monahale.

Nici unul dintre frați sau pelerinii nu se îndoia că a existat un semn minunat de a recunoaște sacralitatea Royal Passion.

Acum zece ani, am lucrat în străinătate, în cazul în care au existat biserici ortodoxe, și spune în acest moment nimeni nu este hotelos.S am adus înapoi o pictogramă mică Spasitelya.Stoyala-l pe biroul meu de la etajul platochke.Cherez înainte, ea a început să curgă mir, și a durat 3 dnya.Dlya mi-a fost un miracol că nu am știut cu cine că delat.Ya și acum nu vreau pe cineva care este dokazyvat.V mai târziu, soția mea se spală mai întâi batista, și apoi el poteryalsya.A nu am a dat seama că viața a mers sub otkos.Zhena ma trădat, aproape mi-am pierdut afacerea mea și t.d.Po de acum încolo. Acum, mă rog la Mântuitorul.

Cel mai curios lucru pe care a pus chiar „bine-binevoitori“, chiar înainte de orice miracol - nu a văzut! * „Chiar dacă cineva din morți se va ridica din nou - ei nu vor crede!“ C'est la vie.