Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Gazebo la cabana sau grădină complot - nu este o necesitate, este un plus de confort și de vacanță. Prin urmare, mobilier de grădină ar trebui să fie confortabil și plăcut ochiului. Ajurat, structura plin soare nu trebuie sa fie scump. Puteți construi un foișor pentru grădină, cu propriile sale mâini.Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

numire chioșc

Primul pas este de a determina scopurile pentru care este construit construcția. De la construirea de obiective de proiectare depinde de scop funcțional sunt chioscuri împărțite în 3 tipuri:

Rotonda acoperiș este sprijinit pe 4, 6 sau 8 poli. Pereții sunt absente sau de a ocupa o parte a deschiderii. Structura de multe ori decorate sau struguri sălbatici caprifoi târându și deschideri panglica între stâlpi.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Semi pavilioane tradiționale de vară au pereți care acoperă deschiderea, astfel încât să nu interfereze cu soarele și aerul proaspăt să pătrundă în cameră. Deschiderile pot fi perdele, perdele prevăzute cu „moale“ sau ferestrele sunt concepute ca un grilaj ajurata. Capacitatea de a deschide și închide deschiderile de propria lor voință face ca structura mai funcțional, îl puteți folosi în orice vreme.

hale închise și bucătării - structura fundamentală. le Elevate din lemn sau caramida, structura este prevăzută cu o ușă, se introduce o fereastră, comportament de energie electrică. În interiorul necesitatea de a instala cuptor - gratar, gratar sau un aragaz cu un set de ustensile de bucătărie - camera este proiectat pentru odihnă și de gătit, ar trebui să îndeplinească cerințele de siguranță la foc. Structura glazurate seamănă cu un pridvor, stând separat de clădirea principală.

Luând decizia de a construi, trebuie să ne amintim că modul de utilizare a lumina clădirilor deschise sau semi-deschise sunt mult mai larg. Într-o cameră mare, cu rame de soare poate seta masa pentru tenis de masă sau mini-biliard. O terasă deschisă, cu un acoperiș de încredere - un mare loc copil petrecere a timpului liber. Este posibil de a pune un cărucior, sau atarna un hamac pentru un pui de somn după-amiază. Ploaie și soarele nu va interfera cu copilul să se odihnească și adulții nu-l trezesc cu discursul său.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Structura ușoară a țării poate avea un scop diferit. La vânzare sunt pavilioane, combinate cu drovnitsa. Un fel de pergolă și un carport, pe care îl protejează de soare fierbinte sau grindină.

Structuri și materiale

Cabană - un loc minunat pentru a se exprima. Orice țară sat este capabil de a surprinde o varietate de aspecte, clădiri construite, flori si pavilioane de vara. Nu există limitări impuse de dezvoltarea urbană standard de. Proprietarul poate dota pe placul dumneavoastră. Varietatea de pavilioane de țară - dovezi vii.

Forma de pavilioane de vara sunt foarte diferite, dar există tipuri de bază:

  • dreptunghiular - cel mai simplu, ei au ridicat din metal, lemn, cel puțin - din cărămidă;
  • poligonală - în ceea ce privește reprezentarea opt sau hexagon, sunt construite din lemn sau metal, clădiri de cărămidă sunt mai puțin frecvente;
  • combinație, combinarea celor două forme ridicate pe loturi mari, păstrând toate elementele într-un singur stil.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Mărimea este determinată de structura și funcționalitatea locurilor disponibile. bucătărie de vară în zone mici fac 3 x 2 sau 3 x 3 metri. Toaletele sunt de obicei mai mari de masă pot fi instalate în ele, concepute pentru întreaga familie și de recepție. Pavilion poligonală face de multe ori dimensiunea facilități de grătar, determinată de distanța de la locul incendiului de odihnă, care nu trebuie să fie mai mică de 3 metri.

O optiune interesanta este deschis gradina veranda pliabil, care pot fi eliminate pentru iarna sau pentru a trece la o nouă locație. Structura usoara nu are nevoie de o fundație care facilitează asamblarea și reduce costurile.

tipuri de fundație

nevoie de proiectare sigilează în fundație. În funcție de mărimea și construcția materialului dobândit, este necesar să se decidă care unul pentru a alege o fundație sub pavilionul. Construcție ușoară, situată pe un teren plat, poate fi instalat pe gresie. pardoseală de gresie fundație vor fi ridicate clădiri.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

În locuri umede mai bine pentru a opri alegerea pe fundație dig, deși îl puteți folosi în diferite soluri. Dar solul umed, depozitarea mult timp de umiditate, după ploaie, dictează necesitatea de a ridica structura de deasupra nivelului solului. Apoi, foișor va fi folosit în toate condițiile meteorologice.

pilot de fundare este mai scump, dar este indispensabil pentru construirea pe un site înclinat. Nivelarea baza folosind piloți vă permite să construiască o casă cu un etaj orizontal, chiar și pe un deal.

fundație panglicii sub chioșc poate fi melkozaglublennym. Opțiunea bandă este nevoie de cărămidă sau construcții grele din lemn, protejează structura iernii, împiedicând pătrunderea zăpezii și a umezelii în încăpere.

construcție eșalonată a chioșc

Asigurați-un chioșc cu mâinile lor dintr-un copac, sub forța chiar constructorii mai experimentați. Lemn - un material natural, ecologic, ușor de manipulare și frumos.

În primul rând, trebuie să găsească un loc potrivit. Se pune fundația necesară să fie aliniate cu atenție și clare de moloz. În cazul în care zona selectată în creștere arbori sau arbuști, acestea nu ar trebui să taie pur și simplu în jos și dezrădăcineze că ei nu au început să germineze sub podea de construcție.

În timpul construcției arbor cu mâinile lor de desen și dimensiunile trebuie să fie pregătite cu precizie. Construcție pentru a rezista la vânturi puternice, sarcină de zăpadă în timpul iernii, acesta trebuie să fie durabil.

Programarea de bază, este necesar să-l noteze pe teren și să sape o groapă pentru fundație. Apoi asambla cofrajul. Groapa este pus nisip și pietriș perna pe partea de sus a betonului turnat. La etapa de preparare și turnare a fundației poate face căile care duc la casa sau poarta.

Următoarea fază - instalarea verticalele de susținere, care sunt montate pe grinzile de tavan. În partea de jos a barelor de legătură verticale - bușteni, peste care este prevăzută dușumea. Traverselor, etaj, partea inferioară a suportului acoperit cu un verticalele impregnare protector, protejat lemnul de fungi și putregai.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Acoperișul poate fi acoperit cu un material pentru acoperișuri, ardezie, sau alte materiale pentru acoperișuri Ondulin. Dezirabil pentru a face acoperiș înclinat spre apa de ploaie se scurge într-o direcție preselectat. La marginea acoperișului, se recomandă să se încheie țeavă jgheab pentru drenaj. O altă metodă de golire - adâncimea santului de 70 cm, umplută cu pietriș și amplasat la locul de drenaj.

Balustrada între suporturile verticale fac ondulat, toate piesele de lemn acoperite cu adâncime de penetrare grund, apoi vopsea. Pictura se va repeta în fiecare an la copac nu este acoperit cu pete și întuneric. Culorile se recomandă să aleagă naturale, acestea reînvie peisajul și se potrivesc organic în verdeața din jur.chioșc hexagonala din lemn

chioșc de construcții începe cu determinarea locului în care va fi amplasat clădirea. Marcarea și pregătirea amplasamentului se desfășoară în același mod ca și în cazul precedent. Fundația-o singură bucată nu se poate umple, și de a folosi columnare. Barele trebuie să fie plasate la fiecare colț și la centrul geometric al clădirilor.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Pe bare de bușteni stivuite, și setați ghidaje verticale. Acestea trebuie să fie fixate în siguranță, aceasta depinde de puterea de construcție. Bușteni stivă delimitare între coloane, o altă grindă trece prin coloana centrală și conectează două pinteni opuse. Granița dintre ea și lag șiruri paralele împăiate de scânduri sau panouri de pe margine. Baza obținută a fost suturată dușumea. Panourile laterale sunt colectate din cherestea și tije sau placa subțire.

Căpriori sunt montate in lemn de 3,5 x 3,5 cm fâșii. Acoperișul trebuie să se extindă dincolo de bază pentru a proteja spațiile de apa de ploaie. Acoperișul este recomandat pentru a face un material pentru acoperișuri moale, fixarea șinelor longitudinale. Deasupra al doilea strat de șipci plasate pe acoperiș și bătute în cuie la căpriori.

Paint cu succes înlocuiți vopseaua. lemn Lacquer accentua textura și păstra culoarea sa naturală.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

O multime de cameră pentru creativitate

mandrinele din lemn nu poate avea doar diferite forme, dar diferite de panouri laterale de model. Scăzut în balustradei stil clasic realizat din balustrii în formă. Prelucrat pe un strung și balustri lustruit recomandat lac.

propriile lor mâini pentru a face dificilă balustri, este mai ușor să colecteze peretele lateral al unui fascicul subțire, plasându-se la un unghi față de naperekrest de bază sau un alt mod de vending proprietar. Peretele lateral al lemnului sunt obținute puternice, ele pot bizui, fără a fi frică să distrugă structura.

pergole aer frumoase sunt obținute în fabricarea panourilor laterale ale benzilor subțiri. Panoul poate acoperi complet spațiul dintre stâlpii verticali, șipci grila va preveni aerul și soarele să pătrundă în cameră.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

modele incrustate împodobesc acoperișul fronton fronton. grinzi divergentă, zăbrele panglica va face un mic pavilion de lemn într-o casă fabulos. Pergola Construit devine un motiv de mândrie legitimă a creatorului său.

Construirea unui foișor metalic

în formă de tub nu este la fel de frumos ca lemn real. Deslusesc profilul țeavă chioșc destul de - o sarcină dificilă. Dar structura de metal va fi mai puternică și va rămâne mai mult dacă ai construit-o corect.

Tub profilat este dreptunghiular gol la interior laminare, diferite grosimi de metal și dimensiunile secțiunii. Se recomandă să se aleagă de rulare cu o grosime a peretelui de 2 mm, o astfel de conductă va rezista severitatea acoperișului și nu a ars în timpul sudurii.

Tub profilată poate fi din aluminiu sau oțel. Prin avantajele aluminiului sunt:

  • greutate redusă;
  • rezistență la coroziune;
  • durată lungă de viață;
  • asamblare fără sudură.

Important! Dezavantajele sunt aluminiu rezistență mai mică și necesitatea unor mari cantități de componente suplimentare pentru asamblare. Este în valoare de ea este mai scump decât oțelul.

Structura metalică poate fi fixă ​​sau demontabilă. convenabil pliabilă pentru a utiliza pe o suprafață mică. Când curățarea pieselor metalice pentru iarna, puteți prelungi durata de viață a coronamentului. Singurul dezavantaj - necesitatea de a monitoriza în mod constant conexiunile filetate și strângeți-le după cum este necesar.

etapele de construcție

Să ne urmeze pas cu pas modul de a face chioșc. Ca și în construirea unei pergole din lemn, selectați mai întâi și să se pregătească un loc pentru viitorul construcției. Dimensiunea mandrinei standard este de 3 x 3 metri.

Numărul de lonjeroane conform proiectului selectat. Pentru fiecare raft cub sapa o gaura cu latura de 25 cm. Fiecare gaură este înconjurată de o înălțime de cofrare de 15 cm. Sprijină betonul turnat și nivelate cu o scândură lungă și nivelul clădirii. Beton se întărește în termen de 3-4 zile.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Când betonul se întărește, suporturile necesare pentru a stabili canale și a le conecta prin sudură de-a lungul perimetrului. Sudate la barele tubului în formă de șipcă, de la bord etaj mai sus se suturează.

La baza colțuri sunt verticale sudate tevi profilate. Capetele superioare ale montanților asociate țeavă în conformitate cu desenul selectat. Acoperișul poate fi montat din policarbonat, fixarea foii pe cadru. Pentru așezarea plafonului moale prevăzut cu papuci atașate acestuia foi SIR care acoperă materialul de acoperire.

foișor de metal ornament va forjat elemente. dantele grele dau soliditate structura și eleganță.

vom folosi reziduurile

Mobilier de grădină cu mâinile lor din materiale de fier vechi - un excelent mod de a economisi bani și în același timp să-și petreacă ceea ce a rămas din construcția casei. Ondulin Board, din plastic, profil metalic, care nu va putrezi într-o magazie fără motiv. În timpul construcției arbor cu mâinile lor, puteți folosi toate resturile.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Scotocire în hambar și a vedea ce este util pentru construirea. Scanduri si grinzi rămân după construirea casei aproape toate. Lemn - material fertil, este ușor de manevrat, instrumentele de care aveți nevoie la îndemână. pavilioane din lemn împodobesc site-ul, ele sunt frumos să se uite la, acestea sunt combinate cu verdeață de grădină, face semn dantelă penumbră pe o zi fierbinte.

Construcții se poate face în timpul de compensare a porțiunii de trunchi tăiat. Formele lor neregulate dau structura o culoare unică, fac parte din pădure sau la grădină.

butoaie groase sunt potrivite pentru fabricarea de stâlpi de susținere, fire de diferite dimensiuni utile pentru a coase deschideri. Formularul pavilion va depinde de caracteristicile elementelor de lemn utilizate. Acoperișul trebuie să acopere stuf sau zona zoster. Sub influența soarelui și ploaia va căpăta o culoare argintie și va străluci ca un metal prețios.

Bună și construit din bușteni sau cherestea grosime. Cumparare busteni pentru constructii de vara - prea scump, dar pentru a folosi resturile de sens. informații valoroase nu se pierde, pavilionul va arata elegant și impresionant. În cazul în care întreaga structură a materialului nu este suficient, partea de sus poate fi făcută din plăci subțiri. Structura masivă plat adecvată, în pantă sau acoperiș fronton. Casa va semăna cu o colibă ​​dintr-un basm, și o zăpadă pe acoperiș iarna nu va dura mult.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Nr chioșc egal din panouri de răchită. Lumina și aerisit, poate fi făcută din nuiele de salcie, împletește în multe feluri. Acoperiș țese dens ar trebui să fie pus pe o bază solidă pentru a menține afară de ploaie, iar montanții se vor abate grinzi în hambar.

piatră sau cărămidă rămase dintr-o mare de proiecte de construcție vor crea o construcție solidă, potrivite pentru gratar de instalare sau un cuptor, gratar. În funcție de inventarul de materiale de construcții, structura poate fi deschis sau închis. Dacă cărămidă sau piatră este de ajuns pentru casa de interior, ar trebui să introducă ferestrele și atârnă ușa. Structura rezultată este utilă pe tot parcursul anului. Dacă materialul este mic, acesta va servi ca bază și pereții și acoperișul pot fi construite din lemn sau metal.

Restul construcției de metal poate deveni, de asemenea casă elegantă. Este necesar doar pentru a găti deșeurile din panoul de formă, fixați-le rack solide, și aer gata, pavilionul fin.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții

Metalul este adesea combinat cu policarbonat. Acest material plastic rezistent și durabil este ușor de atașat la baza de metal cu șuruburi. Policarbonatul este ușor să se aplece, deoarece este posibil să se facă un acoperiș sau un perete bizar. Design transparent va uimi oaspeții și să dea un motiv legitim pentru constructor mândrie.

finisa

Știind exact cum să construiască un foișor cu mâinile, să vorbim despre interior. La o casa de vară a devenit un loc de bun venit de odihnă, este necesar să se aibă grijă de mediul înconjurător. Deschiderile viță de vie bine umbrite, ele vor crea o umbră Lacy și umple rece pavilion.

Camera spațioasă este din lemn masiv de masă corespunzătoare. În cazul în care construcția pereților sunt realizate din metal sau care conțin elemente metalice de masă adecvate pe picioare din fier forjat. Într-o casă de răchită va arata bine cu mobilier de rattan. recliners Lumina se încadrează în structura de policarbonat.

Lămpi sub formă de lămpi stradale sau lămpi de podea joasă creează o atmosferă de intimitate. Perdeaua de tul sau bumbac colorat sunt perne moi perfecte în capace luminoase. perdele Sew și perne pot fi, de asemenea, propriile lor mâini.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții
Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții
Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții
Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții
Mobilier de grădină cu propriile sale mâini tipurile și etapele de fotografii de construcții
(Nu există voturi)