MP Kozhevnikova a declarat ca atacurile Sobchak

Actrita Maria Kozhevnikova. a devenit celebru pentru rolul din seria „Univer“, dintr-o dată în ultimul an a devenit vicepreședinte al Dumei de Stat din partid „United România“. Și în timp ce detractorii, printre ei a fost Ksenia Sobchak. practică în spirit, o actrita in varsta de 27 de ani, participă la sesiunile plenare și paralele retrase în cadrul proiectului Primul canal „Două stele“.De ce Kozhevnikova a intrat în „România Unite“, a asculta dacă sfatul tatălui său și ceea ce ea crede despre Ksenia Sobchak, a învățat corespondent „Utro“. au fost pe platourile de „Două stele“.

„Utro“: Ați intrat în „România Unite“, și chiar a devenit deputat. De ce ai nevoie de ea?

Maria Kozhevnikova: Totul sa întâmplat nu în mod spontan ca motivul pentru care mulți oameni cred. Am fost mult timp implicat în activități sociale, și familia mea sunt conștienți de acest lucru. Pentru mine, ca persoană celebru este adesea tratată cu o varietate de cereri de oameni, și am dat seama că eu îi pot ajuta cu adevărat.

„Y“: Ksenia Sobchak a scris pe blogul său că Duma ai ajuns datorită tatălui său, de două ori campion olimpic Alexander Kozhevnikov, care, în cuvintele ei, „joacă hochei cu Sergei Shoigu.“

M. K:. Părinții mei au fost printre ultimele pentru a afla că m-am alăturat „United Romania“. Sunt un adult, a lua propriile decizii și nu alerga în fiecare minut pentru sfatul Papei. În ceea ce privește Xenia Sobchak, este mult mai scris acolo, dar nu vreau să răspund o insulta la insulta. Cred că cuvintele ei destul de clar a spus despre ea.„Y“: Deci, cuvintele Sobchak nu se tem. Și ce ți-e frică în viață?

M. K:. Știi, întotdeauna foarte frică să meargă pe scenă. Dar entuziasmul sunt eu mai degrabă un plus, oferind o anumită întărire. Este deosebit de dificil în „două stele“ au fost de a efectua prima problema - si cu o orchestra a trebuit să lucreze, iar microfoanele nu au fost retrase. Ca urmare, vocea mea suna diferit de repetiții. În general, întotdeauna am găsit o grămadă de note, și întotdeauna știu unde să crească. Cântând îmi place cu adevărat, deși nu există nici timp să se ocupe cu un antrenor vocal. Ca un copil am rugat părinții să mă trimită la o școală de muzică, dar mama mea a insistat asupra gimnasticii ritmice.

„Y“: ai devenit un maestru al sportului. Greu a fost dat?

. M. K: Am lucrat în fiecare zi, timp de șase ore, pentru că nu era predispus la gimnastica ritmică - am lipsit de flexibilitate. Dacă cineva este de a merge mai departe, eu sunt trei coarde, a fost necesar la două luni - patru. mama acasă rupt chiar și genunchi, așezat între două scaune. Am fost tipa, plângând, și tatăl meu pur și simplu nu a putut suporta și a părăsit apartamentul.

„Y“: Și cum ai stat?

M. K:. Mă oțelit. Dacă în momentul în care nu a luat înălțimea sălii de sport, nu aș fi devenit actriță. Am crezut în mine și a mers la gol, chiar și atunci când am spus, „Ei bine, care, Maria, de la sportivi este în show business Este greșit?“. Și eu pur și simplu nu ascultă. Am fost bate la ușile închise, împușcat multe în mulțime. Nu am avut astfel de noroc, cum ar fi Sveta Khodchenkova. Un maestru boboc Govorukhin ales rolul ei din titlu în serialul de televiziune „Binecuvântează pe femeie“. Ea a început imediat să muse, cariera ei a mers ca ceasul.

"Y": Khodchenkova invidios?

M. K:. Am fost doar cu adevărat fericit pentru ea. Poate dacă am avut noroc la fel de bine ca și ea, n-aș aprecia. Calea mea a fost o spinoasă și dificilă, dar nu am regreta.