Muie viselor sale! 13 sfaturi

Muie visurilor sale. 13 sfaturi muie divin.

Muie viselor sale! 13 sfaturi

Nu este nici un secret faptul că oamenii iubesc, atunci când femeile strica sexul oral lor. Dar, exact ceea ce face pe oameni așa adora muie? Cum de a aduce un om la fericire? Răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite în acest articol.Principalul lucru este că el vrea să obțină o muie de la un om - plăcere de durată dintr-o varietate de senzații plăcute de sex oral (nota cuvântul „lung“ și „soi“)! Cum, atunci, să se transforme într-o muie lung joc varietate de sex oral? Pentru a face acest lucru, să se delimiteze de la sine muie oral preludiu inainte de actul sexual, și să le analizeze separat. Nu există nici o îndoială că marea majoritate a oamenilor ca într-adevăr, atunci când în timpul actului sexual, există un bun preludiu oral - nu este o scuză pentru a practica de fiecare dată când face dragoste? preludiul orală are astfel de avantaje care cresc bărbații să facă sex cu acest partener la un nivel calitativ superior, și anume:

preludiul orală permite unui om să se simtă o femeie înainte de actul sexual cu ea, ceea ce face sexul mai intrigant și interesant, și chiar mai senzual. Acesta ridică ștacheta încrederii între bărbați și femei în aceste momente intime.

preludiul orală permite unui om să fie luat în sus pentru a combate pregătire, și anume, astfel încât penisul se afla. Acesta este un avantaj în beneficiul acelor femei care, din păcate, nu a putut face pe om în aspectul lor, deși nu este întotdeauna dependentă de frumusețea femeilor. Femeia este frumos, oricum!

preludiul orală, cu toate acestea, vă permite să porniți motorul, și femeia însăși. Da, în cazul în care femeia are nevoie de mai mult timp pentru a se pregăti pentru sex vaginal, dacă, de exemplu, va trebui să așteptați un pic mai mult pentru a dezvolta un lubrifiant sau de a porni motorul, pur și simplu, transmite - îndrăzneală practica preludiului orală împotriva unuia nu este! Apropo, nu este un secret faptul că modul în care o femeie poate umezi, de asemenea, un membru al lubrifiant natural - saliva inainte de actul sexual.

preludiu oral, mai presus de toate, deoarece oferă un drept legitim al femeilor de a primi partea lor de sex oral pe un om, „mă - ți-am spus.“ Mangaiat de un oral om într-o stare care poate fi comparat cu euforia și anticiparea „felul principal“ este mult mai probabil pentru a vă oferi plăcerea de a cunnilingus, că majoritatea gustului femeilor.

Aceste motive ar trebui să fie suficient pentru a practica preludiul orală de fiecare dată actului sexual.

Acum, să vedem cum se utilizează preludiul orală. Deoarece preludiul orală este doar un aperitiv inainte de felul principal, sarcina sa principală - să ușor și sensually „incalzeasca“ partenerul inainte de actul sexual.

Nu vom intra în detalii zonare erogene ale diferitelor zone ale penisului, dar pentru consultanță tehnică cu privire la utilizarea preludiului orale, aici sunt cele mai importante:

Ca partenerul tau a dat preludiu oral o adevărată încântare - pregătit următoarele sfaturi:

Consiliul №1: stai pe spate. Pentru calitatea înaltă a preludiului orale să ia o poziție confortabilă, astfel încât sunteți liber pentru a efectua mișcarea dorită. Ia act de faptul că tensiunea de curent continuu a acelorași mușchi contribuie la oboseală inutilă și epuizare care are în curând un impact negativ asupra calității punerii în aplicare a felatie. Dacă dă sex oral, fiind pe deplin în pat, încercați să schimbați punctul de pivot, care de obicei servesc ca coatele în această poziție, așa cum oboseală.

Postura mai confortabilă pentru un loc de muncă lovitură, în ceea ce privește sarcina pe muschii partenerului este poza în care punctele de referință pentru femeile sunt genunchi, atunci omul poate sta pentru a face partener sex oral sau culcat în pat, cu picioarele în afară să se bucure complet relaxat. Partenerul în acest caz, ia poza, în genunchi pe podea și înclinat ușor în față. Pentru a evita disconfortul femeii crește treptat dureri în genunchi din cauza podea greu poate fi pus sub ele un material de înmuiere - poate fi o pernă, un prosop pliat sau chiar un pulover pliat. Nu uitați: nu ezitați și nu vă fie teamă să vă schimbați poziția sau poziția unui partener înainte sau în timpul preludiului orale. atâta timp cât va fi confortabil pentru a da plăcere la un om - pentru că, poți să-i spui despre schimbarea poziției.

Consiliul №2: mâinile! În acest caz, nu este din cauza ca ai ascuns pe mâini undeva departe și nu a atins penisul, nr. Preocuparea este că nu este necesar să facă ascuțite, și într-adevăr orice, frictiunii mâinile în timpul preludiului orale. Dacă doriți să păstrați penisul într-o poziție confortabilă de sexul oral, apoi mergeți mai departe și țin de mână, dar nu a masturbezi cu mâinile. În acest caz, oamenii înșiși marii maestrii. Lasand mâinile în joc în preludiul orală, ai face aceste fricțiuni care pot fi foarte utile pentru tine în timpul sexului vaginal actuale.

Cu toate acestea, această regulă nu se aplică atunci când a face cu un om cu semne evidente de probleme erectile, atunci toate mijloacele sunt bune.

Consiliul №3: sensibilitate și senzualitate. Mângâind buzele penisului, limbii, gurii și / sau gâtului și în timpul preludiului orale, lasa un om să se simtă un pic din toate cele de mai sus. În cazul în care natura a înzestrat aveți sânii frumos, atunci îl puteți folosi în siguranță în mângâierile penisului - cum, cred, știi. Să omul ca și în cazul în care va avea unele demo, remorcă, oral (si nu numai) punctele forte și abilități - îl va intriga.

Consiliul №4: schimba jocul. Pe lângă modificarea părți ale corpului lor, care mîngîierile vă oferi cel mai important pentru tine de a crea pe teren, și de multe ori schimba locurile pentru care trimiteți aceste nevăstuici. Nu te opri mult timp în același loc, traduce sexul oral lor pe alte locuri penisul lui. penis zalaskat Ideal - atunci când scăldată în salivă de la testicule la căpăstrul! Amintiți-vă acest lucru!

Consiliul №5: măsurat. Nu ar trebui să meargă brusc pentru penis ca o pisica pe un bol cu ​​cremă, și nu trebuie să fie prea „inhibat“. Acțiunile tale ar trebui să fie moderat concentrate - trebuie doar să se concentreze pe penis mangaieri fiecare domeniu, fără a uita de testicule, desigur! Încercați să se bucure de fiecare secțiune a demnității oamenilor, și atunci când simți că pe acest site ați primit deja plăcerea maximă - simțiți-vă liber pentru a merge la un alt!

Consiliul №6: lung. preludiul oral nu ar trebui să fie mult timp, așa că nu a avut timp să se transforme în evenimentul principal al serii. Când sunt suficient de „încălzit“ și tine și partenerul tău, face o bună pregătire înainte de actul sexual - preludiu muie poate fi completat.

Rezumând sfaturile listate pe tehnica se poate concluziona că utilizarea corectă a preludiului orale - este mangaiat de toate părțile penisului gura de la testicule la strunesc toate umede din salivă în timpul minim scurs pentru acest lucru.Să ne acum, de fapt, despre sex oral. El vrea să obțină o muie de la un bărbat? El vrea să obțină o plăcere fiziologică și psihologică în posesia unei femei. Desigur, mai mult plăcerea, cu atât mai bine. Prin urmare, durata și constă principala diferență dintre o muie bun de la bun preludiu oral, în primul rând trebuie să dureze mult timp, iar al doilea - nr.

Pentru a prelungi plăcerea unui om o muie dupa giugiuleală o femeie ar trebui sa mearga direct la penis pentru a proiecta afecțiunea lor, de asemenea, în alte părți mai puțin sensibile ale demnității omului. și în ea sunt multe locuri interesante! De fapt, acest lucru și spune povestea deja stabilită în acest articol, a patra regula preludiului orale, să învețe pe de rost - desigur, la figurat!

Start muie ar trebui să înceapă așa cum a fost descris anterior preludiu oral, astfel încât toate sfaturile, dar al șaselea (unul care „lung“), nu ezitați să își desfășoare practica o muie. În pregătirea pentru partenerul cocksucking ar trebui să aibă grijă cu privire la disponibilitatea anumitor elemente, care va veni în curând la îndemână - șervețele și (dacă este necesar) un pahar cu apă. Aceste elemente trebuie să fie de cel partener lungime de braț, sau, cel puțin, se ajunge ușor și rapid.

Ca muie bun trebuie să înceapă cu un preludiu la care Consiliul a fost deja descris, vom începe transferul de sfaturi pentru o muie de la numărul șase.

Număr Sfat 6: da un om întreg în sine. Oferind o măsurată oral, vă rog, un om, da-i o oportunitate de a face ceva în timpul procesului: Ia-o poziție astfel încât să poată aduce mangaia pe mâini (ei au un disponibile!), Dezmierdand farmecele - este ca într-adevăr să cred! Puteți chiar să scape scurt de proces, de a coordona afecțiunea sa pe zonele tale erogene, dând mâna la locul potrivit pentru tine și să vă arate ritmul corect. Dacă afecțiunea lui în aceleași zone au încetat să vă rog, pur și simplu, să redirecționeze mâinile pe alte locuri ale corpului, sau „punctul neutru“: capul, stroking fese, spate, bine, sau elimina mâinile la toate. În plus, puteți traduce chiar lovitură „simplu“ în poziția „69“, dacă doresc acest lucru - inițiativa este binevenită!

Această regulă este adevărat dacă o femeie face sex oral în pat, la fel ca în acest caz, toate acestea descrise mai sus este fizic posibil să se pună în aplicare. În cazul în care partenerul face muie undeva în afara confortul casei tale, este în „pe genunchi“, atunci tot ce poate mangaia omul - capul partenerului și, dacă încercați, sânii ei.

Consiliul №7: a face o pauză. După ce a jucat cu penisul partenerului in timpul preludiului orale, femeia poate crește treptat rata de sex oral - de fapt, în acest stadiu partener deja bine incalzit si excitat. Creșterea ritmului de mângâieri, care au concentrat în principal pe penis în sine, capul ar trebui să facă acest lucru „serie“, care este, de a face o pauză mică, în care se poate mangaia zonă mai puțin sensibilă decât capul - de exemplu, arborele penisului sau testicule. Durata fiecărei serii nu ar trebui să fie de lungă - aproximativ 20-30 de secunde, în caz contrar terminatiilor nervoase de pe suprafața glandul penisului, pur și simplu nu va aduce placere partenerului, în timp ce pentru pauzele ar fi suficient timp de 5-10 secunde pentru fiecare. În acest timp, suprafata va avea timp placut penisul iritat să se răcească ușor, și chiar mai entuziasmat în anticiparea noii porțiuni de sex oral, care așteaptă un partener! În plus, în timpul pauzelor din partener de conversație vor primi, de asemenea, unele de odihnă pentru muschii gurii, care în acest moment poate fi obosit. Mai multe astfel de serie, iar partenerul nu va rămâne pe mâini pentru a ține capul și nu da drumul, ceea ce face clar faptul că această serie ar trebui să fie ultimul, deoarece un alt el pur și simplu nu va sta!

Consiliul №8: va aduce omul la orgasm. După mai multe episoade de sex oral, femeia poate aduce ușor un om la orgasm. Acest lucru nu mai trebuie să fie în căutarea în sus și să nu fie distras de anumite fricțiuni care, de obicei, în acest stadiu, muie, menite stimularea capului penisului. Prin modul în care este în acest moment poți, „o mână“ - pentru a spori placerea masturbeaza penisului cu mana, dar ar trebui să se facă fără a se opri sex oral. Un om care se simte abordarea iminentă a orgasmului este, de obicei, în a doua mișcare a mâinilor asupra capului sau gâtului partenerului lăsat-o să știu că încetini ritmul de mangaieri nu este necesară.

Consiliul №9: Cu atenție orgasm! Momentul de ejaculare pentru bărbați sunt foarte subțiri în termeni de senzații și plăceri. In acest moment, terminațiile nervoase de pe capul penisului a atins o stimulare placuta, cu toate acestea orice impact intensiv sau ascuțite pe suprafața sensibilă a glandul penisului poate duce la senzații neplăcute la partener.

Dacă analizăm acțiunile oamenilor în momentele de ejaculare in timpul sexului vaginal, atunci când omul însuși controlul frecării sale în acest moment (în poziția misionarului, sau în așa-numita „doggy-style“), putem vedea că omul suspendă frecvența fricțiuni și face ultimele câteva mișcări bruște sau progresive netede, cu o ușoară întârziere și ritmul lent.

De ce oamenii fac asta? Acest comportament al oamenilor, datorită faptului că ei înșiși fricțiuni, care duc la o stimulare puternică a suprafeței capului penisului, la momentul ejaculării duce la senzații neplăcute de stimulare excesivă a terminațiilor nervoase, și distrage atenția de la sentimentele de plăcere jetted spermei și conștientizarea faptului de fertilizare femeii - de fapt, scopul principal al sexului. Prin urmare, atunci când primul „descoperirea“ de ejaculare (adică, după prima injecție de spermă) partener ar trebui să suspende acțiunea pe suprafața capului penisului - care, în practică, înseamnă pur și simplu să încetinească ritmul de fricțiuni - și de a face mâna mai „elastic și profundă“ stimularea fricțiuni în principal personalului penis. Pentru a îmbunătăți și mai mult plăcerea partenerului de sex masculin buzelor și a limbii se poate mangaia usor capul penisului imediat dupa (dar nu și în timpul!) Ejaculare - acesta va da un om o experiență de neuitat! În acest scenariu, afecțiunea ar trebui să fie cât mai ușoare și de scurtă durată, sau în loc de a se bucura un om primi doar incomod - mișcări doar un pic Caress de două sau de trei ori capul penisului, cum ar fi mesteci gumdrop, de preferință, foarte umed (aproape foarte umed) buze după 10-15 secunde după ultima injecție de sperma. Aceste senzații sunt cu adevărat divină pentru un om!

Procedând astfel, partenerii de oameni sunt garantate o senzații plăcute și blânde ale orgasmului.

Consiliul №10: în cazul în care sau ce a termina omul? Poate cel mai plăcută pentru bărbați ejaculare este ejaculare in gura unei femei, pentru că este, în acest caz livrat unui om sentimentul cel mai plăcut în momentul orgasmului, ca atunci când un om se bucură de atingerea penisului buzelor capului, limbii sau gâtului partenerului - merită!

Omul poate veni în mod eficient nu numai în gura partenerului, dar, de asemenea, pe sânii ei, sau ceea ce-ți dorește inima, dar apoi a pierdut plăcerea de a atinge capul buzelor sale feminine, limbii, sau a gâtului. Vei spune imediat că această hotărâre este în mod fundamental contrar sfaturile anterioare, și va fi parțial dreptate. Dar numai parțial. Faptul că plăcerea celor de mai sus atinge un om ajunge doar până la momentul ejaculării. și anume creșterea se bucură de perioada de pre-ejaculator - omul însuși nu știe exact în ce moment (sau o fracțiune de secundă) se va termina. Suprafața de sensibilitate de vârf a capului penisului și bărbații se bucură de vârf cade în prima injecție dolisekundy sperma. și cu injecții ulterioare, care plăcerea stins repede. Rezultatul final este plăcerea de a orgasmului poate fi neclară sau rasfatata de expunere inutile deja prea iritată suprafata terminațiilor nervoase ale glandului penisului, ca urmare a unor fricțiuni ulterioare pe care omul încearcă să evite. Prin urmare, orgasmul cele mai vii și plăcute un om devine atunci când el controlează cantitatea și frecvența de fricțiuni în timpul ejaculării (pozitia misionarului, „doggy-style“).

Deci, întrebarea: „în cazul în care, sau ce oamenii ajung“ minore în comparație cu întrebarea „ceea ce face o femeie în timpul unui orgasm de sex masculin.“ Cu alte cuvinte, în cazul în care o femeie, ghidată de sfaturile de mai sus (№8), va face un om divin orgasm, omul nu va contează unde sau ce pentru a termina.

Consiliul №11: să înghită sau nu înghiți? Cea mai importantă regulă în sex: niciodată nu ceea ce nu-mi place, nu se bucură sau nu vor să facă. Omul, respectuos referindu-se la (nu sau) o femeie, această regulă ar trebui să fie familiarizați. Prin urmare, înghiți sau să nu înghită sperma trebuie să se adreseze doar femeia. Dacă vă place să înghiți cum - înghiți - dacă nu, nu o fac. În cazul în care un om ucide partenerul său în gura lui, și ea, la rândul său, nu vrea să înghită, atunci femeia poate doar în liniște (sau mult - nu contează) să scuipe sperma într-o cârpă preparat sau un pahar de apă.

Consiliul №12: e un final de basm ... După locul de muncă lovitură, atunci când un om este într-un „post-orgazmovom“ de stat, o femeie poate mă aduce - de a face cu sperma: clătiți gura (dacă este necesar) folosind sticlă pre-preparată de apă, șterge sau sperma din alte parti ale corpului (dacă este necesar), etc. Desigur, acest lucru ar trebui făcut, nu în grabă și secretul, și calm și măsurat. Omul, fiind în nirvana dupa orgasm poate foarte bine (sau chiar doresc) să se întindă sau să stea un minut singur cu el, așa că femeile au timp să împrospătez. După ce femela se conduce în ordine - poate fi ușor îmbinate lui (sau nu), bărbatul a mulțumit pentru a da plăcere ochii tăi recunoscător și se ghemui!

Consiliul №13 (și ultima): comunica. Probabil cea mai importantă regulă de viață „două jumătăți“: să comunice unul cu celălalt. Plăcerea de sex după un concept individ, nimeni nu știe ce este ca sa partener mai bine el însuși, astfel încât să puteți să-l întreb (și el vă poate spune el) că el ar dori să obțină de la sex. Prin urmare, de a comunica mai mult și mai des pentru a afla mai multe unii de la alții - atunci sexul (si nu numai) va fi de neuitat!