Norma de zahăr în măsurarea glucometru - cum să măsoare glucometru de zahăr, în al șaptelea cer

Norma de zahăr în măsurarea glucometru - cum să măsoare glucometru de zahăr, în al șaptelea cer
La persoanele sanatoase, zahăr din sânge este aproape tot timpul este la 3,9-5,3 mmol / l. Scăderea zahărului din sânge numit hipoglicemie. Cel mai adesea, un om ridicat de zahăr din sânge din cauza diabetului zaharat. Daca este lasata netratata de zahăr din sânge ridicat în sânge, provoacă complicații acute și cronice ale diabetului zaharat.Veți învăța din ceea ce crește nivelul de glucoză decât este periculos, și cel mai important - cum să mai mici în mod eficient și în condiții de siguranță. Glucoza intra in fluxul sanguin din ficat și intestine, iar apoi fluxul sanguin transporta pe tot corpul, din cap până-n picioare. În acest mod, țesut derivă energia lor. Pentru celulele utiliza glucoza din sange, este nevoie de insulina. În cazul în care schimbul de glucoză totul este în regulă, este o ușoară creștere, și nu pentru mult timp.

În limba engleză țările vorbitoare - în miligrame pe decilitru (mg / dl). Uneori este necesar să se traducă rezultatul analizei de la o unitate la alta. Acestea sunt identificate încă de la mijlocul secolului al XX-lea, ca urmare a unui studiu de mii de oameni sănătoși și la pacienții cu diabet zaharat. Normele oficiale de zahăr pentru diabetici - este mult mai mare decât pentru oamenii sănătoși.

Ce se poate face într-un nivel crescut de zahăr în sânge?

Cum se măsoară de zahăr din sânge, folosind un glucometru?

Norma de zahăr în măsurarea glucometru - cum să măsoare glucometru de zahăr, în al șaptelea cer


Parametrii de masă a valorilor normale, de înaltă și joasă de zahăr din sânge

Normele oficiale de zahăr sunt prea mari, deoarece dieta „echilibrat“ nu permite un control bun al diabetului zaharat. Încercați o dieta saraca in carbohidrati - și asigurați-vă că acesta dă un rezultat în termen de 2-3 zile. Zahăr în sânge scade la normal, doza de insulină este redus de 2-7 ori, se simt mai bine.

Cand consumate alimente pentru a digera substante nutritive intra in fluxul sanguin. Prin urmare, concentrația de glucoză crește după masă. Problemele de sănătate care cauzează creșterea zahărului din sânge, după o masă, considerat de multe ori schimbările naturale legate de vârstă. Cu toate acestea, ele ar trebui să fie tratate, în caz contrar pacientul nu va fi capabil să trăiască în mod normal, în vârstă mijlocie și vechi. Analiza de zahăr din sânge pe stomacul gol - o alegere proasta pentru diagnosticul de diabet zaharat.

În timpul primii ani de diabet, condiții de repaus alimentar nivelurile de glucoză pot rămâne normale. Cu toate acestea, în acest moment complicațiile au, de asemenea, în curs de desfășurare. În cazul în care pacientul nu măsoară zahăr după o masă, nu este conștient de starea lor până când simptomele se manifesta. Pentru a verifica dacă aveți diabet zaharat, le ia la un test de sânge de laborator pentru hemoglobinei glicozilate.

Dacă nu merge pe un stil de viață sănătos, apoi merge in pre-diabet au diabet de tip 2. Sau nu aveți timp înainte de a muri de un atac de cord sau accident vascular cerebral. Ca și în cazul pre-diabet, este suficient ca una dintre următoarele condiții pentru a putea face un diagnostic. În același timp, mulți pacienți nu observa nici un simptom. Pentru ei, rezultatele slabe ale testelor de sânge pentru zahăr sunt surpriza neplacuta.

Să sune alarma atunci când nevoia are zahăr după mese 7,0 mmol / L, și chiar mai mult dacă este mai mare. Repaus alimentar de zahăr poate fi normal în primii câțiva ani, până când diabetul distruge organismul. În țările occidentale, este deja evident chiar și la adolescenți. Diabeticii știu foarte bine că poți trăi la un nivel mai ridicat de zahăr. Cu toate acestea, chiar dacă nu vor exista simptome neplăcute, de zahăr din sânge de mare stimulează dezvoltarea complicațiilor diabetice.

În cazul în care mai multe teste de sânge în zile diferite arată că zahărul a crescut - poate fi suspectata prediabet sau diabet „reale“. Pentru valoarea glucozei din sânge de pacienți cu diabet zaharat de 7-8 mmol / l în 1-2 ore după masă este considerat excelent, și 10 mmol / l - acceptabil. Pentru a realiza zahărul din sânge de 5,5 mmol / l, dizolvat în ea suficient doar 5 grame de glucoză. Acest articol explică ce reguli de zahăr din sânge - pentru copii și adulți, bărbați și femei gravide.

A se vedea, de asemenea: