Nu am dat fetei ce să facă


Acolo, există - o astfel de situație, atunci când doriți și încercând să seduce ei, dar nu au ajuns să-l văd înainte de sex. Și cum stai cu ea acasă, și la fel ca prezervativele nu este nimic nu va interfera cu somnul - dar nu - atunci când începe să-i dezbrace sau atinge - este degerate.Ce se poate face în situații când fata nu da - câteva recomandări.
1. stabili un raport. Seducție ar trebui să aibă loc confortabil pentru tine si fete, poate că nu este într-o stare de excitare sexuală și nu se lasă să se dezbrace, pentru că - ce altceva este îngrijorat, tensionat - poate că ești un pic vorbind și există pauze incomode - atunci când tăcerea începe să tensioneze și greu să se deschidă în această situație.
În general, trebuie să înceapă să comunice, astfel încât fata a fost confortabil cu tine - pentru a crea o astfel de atmosferă - în care și o fată - va exista un astfel de gând - care să facă sex chiar acum, absolut continuarea logică a situației.

Ca raport - o fetiță complimente, lauda ei pentru nimic, nu a critica - că era mai ușor să se deschidă - începe să vorbim despre convingerile care stau la baza acesteia, valorile și vise - de exemplu, cu privire la ceea ce ea a visat ca un copil, atunci puteți continua povestea copilăriei sale și continuă să vorbească despre orice subiect, principalul lucru pentru a vorbi fără a se gândi că subiectele pe care și-o ca de la sine au apărut în cursul conversației. O astfel de comunicare activă, un pic intră în transă, relaxează și creează o relație de încredere între un bărbat și o femeie. Puteți utiliza, de asemenea, ajustarea la corpul ei, gesturi, credințe etc. - detalii despre ajustare, consultați secțiunea despre NLP.


Caracteristicile raport - vă comfortabil și aveți încredere unul pe altul.

2. Acționează ca oricare altul - pentru a arăta flexibilitate.
De exemplu, dacă stai cu ea fara emotii, adăugați-le să comunice emoțiile, de exemplu, se toarnă apă femeie. În cazul în care o mulțime de glumă, dimpotrivă, de a traduce profundă comuniune subiecte serioase. Dacă aveți ceva de comportament enervant fată, dar ești tăcut - dimpotrivă, provoca flare sus și totul. Stai, vorbim despre locul de muncă, luați-o și a pus un film murdar. Nu atingeți piept vă dă cu laba picioarele ei și încercând să excite. Pe scurt, flexibilitate - o schimbare în comportamentul lor, astfel încât să obțineți rezultatele pe care le doriți.


3. Așteptați. Poate că fata pentru o lungă perioadă de timp a se obișnui cu mediul înconjurător, și, prin urmare acum nu sunt gata - decizia, încearcă să o facă să se relaxeze, de exemplu, a viziona un film, vorbesc pe teme neutre, arată apartamentul ei - și nu tulpina l kinestezic prea puternic și dezbrăcare. Poate chiar trebuie să aștepte pentru următoarea revedere - dar prea nu ar trebui să fie amânată, deoarece o prostie să-și petreacă prea mult din resursele lor, timp de ceea ce că o fată care nu funcționează și trebuie să tulpina în timpul actului sexual cu ea.

4. PERSEVEREZ - o calitate util in seductie, ca femeile au tendinta de a rupe înainte de sex - LMR - înainte de primul sex cu un tip, ei se tem să arate ușor accesibilă, la fel ca în societate, aceasta este condamnarea, iar aceste femei numite pur și simplu shlyushami. Deci, ea practic a trebuit să joace din greu pentru a obține. Persistența - acest lucru este atunci când continuați să încercați să seduce ei, în ciuda scuze ei.
Mai multe informații despre persistența în seducerea femeilor, citește aici

Și dacă ea nu a dat?
1. Analiza situației, amintiți-vă la ce momente, ea a intrat în negativ - pe care ai făcut-o atunci. I-am spus - pentru a trage concluzii și acțiuni pentru a evita situații similare în viitor.
2. Căutați un alt - datorită bun pick-up, puteți face cunoștință cu câteva fete pe zi.
3. Intelege ca seductie - este un proces care implică două persoane, probabil motivul este că nu dormi împreună, este o fata - deci nu este Georgia - poate că e un lucru bun pe care nu au de lucru - poate că tu și infuriate e Se face mai activ în ceea ce privește seductia fetelor, și te oprești în speranța pentru un fel de fată.