Nu-mi plac rochiile martir meu, pe forum


Exemple specifice nu aduc, dar cred că un om ar trebui să urmeze moda. Și cred că, în general, se pare că nu le pasă de ea. Instrumente permit îmbrăcat în mod corespunzător, dar el reușește să cumpere odezhdu.da prost și nu consideră că este necesar să se uite privlekatelno.vot astfel problema.ya întotdeauna pe partea de sus, și este trecutul meu prea pare destul de simplu :(Nenad picurare asupra creierului este singurul rezultat în iritare, încearcă să explice mai bine argumentele pe care le nenravitsya de îmbrăcăminte și să încerce să găsească un compromis ..

Femeile care scriu astfel de lucruri, am fost doar șocat. Simțind că oamenii normali, obișnuiți, ei nu comunică, numai la specializări.
tip normal, practic, FSU ceea ce arata ca, nu-i pasă despre orice musechki-pusechki, culori, tăiate la modă, și așa mai departe - este toate necazurile babskie! El poate cumpăra pantaloni scumpe, dar ele vor sta șocantă, acest lucru nu este un om să se uite - este ceea ce sa poarte, si este bine.


tip normal nu ar face o manichiura, nu vor fi plasate, nu eșarfe gât la modă și elegant de a purta.


Și, probabil, va face acest lucru. Ia mânerul și să păstreze magazin)) Pentru că îl consiliază inutil. N-am crezut că este o problemă de îmbrăcăminte. Se pare un fleac, și neplăcut.


:))) Ei bine, nu chiar. Ca blugi poartă, pulover și așa mai departe. Dar se pare dezgustător! Nu știu unde e toate cumpără. Și câștigă bani buni destul permit sa se imbrace elegant.

Și al meu îmbrăcat. Doar fr.
Ei bine înțărcați, mulțumesc lui Dumnezeu. Doar l-au târât în ​​magazin și a ales seturi dure. Apoi, el a început să se îmbrace cum ar fi normal.
Dar a existat oa doua problemă: el a început să se amestece kituri, și a fost doar RDF. Să presupunem că pantaloni clasic cu un tricou. Ei bine, aici este metoda de morcov și să se lipească din nou înțărcați. Acum am avea krasivenky, doar nuci. (Într-un mod bun, cel puțin la poponarul nu arata ca, chiar de departe!).

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]