Nu pot dormi, ce să fac dacă nu pot dormi, să dormi, un corp sănătos

De multe ori, după emoții puternice, din cauza stresului experimentat de oameni care se confruntă cu problema tulburărilor de somn. Adică, ca acolo sunt toate condițiile prealabile, doresc să doarmă și se pare că este necesar pentru a pune capul pe perna si sa adoarma, dar somnul nu a venit. Noi nu vom vorbi despre insomnie, problema ar trebui sa fie mentionata la un medic, vom vorbi despre o tulburări de somn temporare din cauza stres emoțional:Vreau să dorm, dar eu nu pot dormi. Ce să fac?

Nu pot dormi, ce să fac dacă nu pot dormi, să dormi, un corp sănătos
De obicei, în astfel de situații au avut loc urca gânduri asociate cu evenimente cu experiență, și conduce le este destul de dificil. Mai mult efort faci pentru a scăpa de ele, cu atât mai mult ele devin deranjante. Încearcă să nu alunge aceste gânduri și lăsați-le să curgă liber, direcționând treptat într-o direcție diferită.

De exemplu, ați jignit unii oameni, în primul rând, să efectueze una dintre infracțiunile tehnici de grațiere. Să spunem că e prima dată când nu a funcționat, și tu, în loc să meargă la culcare, amintiți-vă o poveste neplăcută. Înainte de ochii minții ca și în cazul în care cadrele sunt scrolled Diafilm.

Cum de a adormi dacă nu dormi1. Ia o pauză de la cuvintele spune el, să încerce să-și amintească ce a purta. Ce culoare a fost hainele, orice stil, in orice anotimp, era la modă, cât de mult ar putea costa costumul său, pe care, probabil, a cumpărat, și așa mai departe. Încercați să mergeți mental printr-un magazin de îmbrăcăminte, a se vedea dacă există ceva potrivit pentru tine ... Barbatii pot imagina ce fel de mașină a venit la ceea ce el este în formă și etc Deci, un fel încercați să treceți gândurile de la situația stresantă, la propriile lor dorințe.

2. Verificați pentru tine ceea ce este cuvinte jignitoare au cauzat o astfel de reacție în tine. Derulând în capul meu întreaga conversație, înlocuiți mental cuvintele de alte, mai plăcut pentru tine. Amintiți-vă că l-ai spune? Și ce-ai spune, dacă ar fi spus alte cuvinte, așa cum au fost, transformat conversația ta? Încercați să schimbe cursul conversației în mintea lui, ceea ce face până la sfârșitul anului râvnit întâlnirii. Schimbați amintirile, schimbați atitudinea ta, și vei fi capabil să doarmă.

Nu pot dormi, ce să fac dacă nu pot dormi, să dormi, un corp sănătos
3. Conflictele apar foarte rar din vina unei singure persoane, acestea sunt implicate în cel puțin două dintre ele. Poate că te-ai provocat acest comportament al adversarului. Noaptea în pat, nu este timp pentru a încerca să găsească cauza conflictului. De aceea, înainte de a merge la culcare, pune o întrebare în mintea ta subconștientă, decât ați putea provoca situația. Crede că răspunsul va veni la tine într-un vis. Spune-te, „Acum mă duc la culcare și dimineața voi ști ce actul meu l-am împins la astfel de acțiuni.“

Iată câteva tehnici psihologice simple, care vă vor ajuta să răspundeți la întrebarea: „Eu nu pot dormi, ce să fac?“, Evadare din gânduri sumbre și cufundați-vă într-un vis mult așteptată. Acest lucru sugerează că, dacă doriți, puteți aplica la orice situație în care a avut loc o încălcare pentru somn cunoscut pentru tine de ce.