Număr serie ferestre laptop - comunitate Microsoft

Am inlocuit recent meu hard disk de laptop. Din păcate, eticheta cu numărul de serie al Windows 7 Home Premium pe partea de jos a notebook-a purtat off și a devenit imposibil de citit. Vă rog să-mi spuneți dacă este posibil să se recupereze numărul de serie și că aceasta trebuie să fie făcut?Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră!

În conformitate cu utilizatorul EULA final (EULA)


15. CONFIRMAREA LICENȚEI.
a. Dovada autentic de licență. Dacă ați achiziționat software-ul de pe un disc de calculator sau alte mijloace media, un autocolant autentic
«Certificat de autenticitate» (COA), cu o copie autentică a software-ului identifică o copie licențiată a software-ului. Pentru a fi valabilă, această etichetă trebuie să fie atașat la un computer sau să fie pe ambalaj furnizate de producător sau de instalare.Adică, lipsa de autocolante va însemna incapacitatea de a dovedi că aveți licența de a utiliza software-ul, și, prin urmare, de fapt, locuri fără licență. Deci, încercați să ia toate măsurile pentru a se asigura de a păstra certificatul, cel puțin în forma în care aveți acum.


Este posibil pentru a restabili discul deteriorat pentru a instala produsul, precum și înlocuirea CC deteriorat. Recuperarea se face prin sistemul colector. Înlocuirea certificatelor pierdute sau furate de autenticitate și de unitate pentru a instala produsul nu se face.

Sistem de reducere a procedurii de colector poate obține Centrul de Informare Microsoft.

În cazul în care sistemul colector a încetat să mai existe, clientul trebuie să contacteze în mod independent, centrul de service.
.

Nu te superi când oamenii nu mă înțeleg - supărat dacă eu nu înțeleg oamenii.

Acest lucru a ajutat pentru a rezolva problema # 63; Da Nu

Din păcate, acest lucru nu rezolvă problema.