Nunta - Care este semnificația semnelor

Nunta - Care este semnificația semnelor
semne

Nunta. Căsătorit în ziua îngerilor lui nu poate, în caz contrar nu va fi nefericit.

- Inele de nunta inainte de nunta si dupa, nici o măsură nu poate fi dat.

- În Rusia, mireasa, merge la altar, agățate centura pe acele elemente pe care le dorit să bunăstarea: pâinea de mulțumire - a cercevelei agățate în hambar. Multe vite - agățate în hambar, și dacă proprietatea - pe piept.- Un om poartă pe vase din afara, un semn că această stradă nu va fi o nunta.

- Pentru mireasa si mirele nu sunt cobit, acestea ar trebui să atașeze un ac de siguranță, cu capul în jos, dar care nu a fost văzut (mireasa de pe rochia ei, mirele în butonieră, în cazul în care butoniere).

- În cazul în care mireasa va purta cercei prietena, fericit trăiesc într-o căsătorie, iar mireasa va trăi până la adânci bătrâneți.

- Dacă puneți tineri căsătoriți pernă în noaptea nunții lor, astfel încât atingerea cazurilor reduceri pernă, aceasta înseamnă că ei vor trăi în armonie.

- Mirele si mireasa urmeaza sa se casatoreasca, in secret a luat cu ei solzi de șarpe uscate - în scopul de a se proteja de posibile deteriorări.

- Pune înainte inele nunta într-o pungă, umple-l cu apă și se pune în congelator, astfel că viața ta a fost, de asemenea, puternic legat.

- Bride de îngrijire trebuie să fie luate în așa fel încât să nu înțepa degetul, în caz contrar se va certa de multe ori cu soțul ei.

- În cazul în care mireasa pentru prima dată vine la casa mirelui, ea ar trebui să încerce să stea cu ambele picioare pe prag, și un pic salt la el, atunci acesta va iubi svokor in-lege.

- În timpul nunta ar trebui să deschidă ferestrele.

- In cursul lunii nu se pot căsători, sau viața ta căsătorit va fi scurtă.

- Tinerii nu ar trebui să fie lăsat în pahare de vin, este încă lacrimi.

Nunta - Care este semnificația semnelor
Semne despre tinerii căsătoriți

- la viața tânără a fost fără durere și lacrimi, apoi la nunta pe ele nu ar trebui să fie decorațiuni din metal și piatră.

- La nunta, mireasa pentru a fi este o bijuterie de familie (o cruce, inel, lanț, etc), că mama ar trebui să-i dea înainte de nuntă.

- Inainte de nunta tineri ar trebui să fie sigur să se vindece și să postească, dacă nu, va fi imposibil de a vindeca boala dupa nunta.

- Pentru tineri trăiesc în armonie, este necesar ca la despărțire cu tineri la sfârșitul festivităților de nuntă trebuie să le doresc: „Cu Dumnezeu trăiesc!“

- Un semn rău este că, atunci când ziua nuntii mireasa rupt călcâi, atunci viața tinerilor ar fi „lame“.

- Că o mireasa pentru a se decora cu flori de portocal, va fi întotdeauna norocos.

- Atunci când mirele sta accidental pe podeaua de haine de mireasa, atunci el se astfel expune o anumită boală în timpul primului an de căsătorie.

- De îndată ce mireasa si mirele va fi la strana, atunci nimeni nu ar trebui să aibă loc între ele, până la ieșirea din biserică, sau tinerii pot obține mai târziu divorțat.

- În cazul în care, în timpul nunta mireasa si uita-te mire la altul, atunci viața lor ar fi consoană și fericit.

- O bucată de funingine care se încadrează în foc în timpul cinei de nunta este un semn rău.

- Dacă arunci un pantof vechi după o mireasa, ea va aduce atât ei și fericirea mire.

- Mireasa nu se poate uita la mine în oglindă în rochie plină.

- Dupa masa de nunta, rămâne de pâine, nu poți arunca sau uscat, și este necesar să se mănânce întreaga familie sau de a distribui vecinilor, în caz contrar moloduha se va usca.

- Dacă înainte de a ajunge pe un taburet în fața strana, mireasa doresc prietena lor necăsătorit devreme să se căsătorească, atunci ea va deveni în curând o mireasă.

Nunta - Care este semnificația semnelor
Semne despre molodushku

- În cazul în care tineri doresc să se împreună cu familia sa, atunci când intră casa mirelui (la întoarcerea sa din coroana), este să se uite la toate unghiurile. Și dacă ea vrea să devină un maestru, atunci este necesar, în acest caz, să spună: „oi Kyshte, patinează pe tine“

- În cazul în care soțul ei (care este adesea criticat) Convingem transporta cu ei o bucata de corn de cerb. Apoi, în curând el va fi cu soția unui foarte diferit - bun și blând.

- Este imposibil mireasa si mirele o farfurie, pe care pune inelul după mire mireasa va purta inel pe un deget.

- își pierd inelul de logodna nu este de dorit, ca și divorțul.

- Pentru bogăția și bunăstarea familiei viitoare, înainte de a merge la altar. Mireasa sutien pune marginea tăiată pe o varietate de pâine și aur sau argint Rubla sub călcâiul.

- Când despărțire cuvinte părinții înainte de nuntă, mireasa ar trebui să plângă - o căsnicie fericită.

- Cand mireasa si mirele merg la biserică pentru nunta și pe drum sa întâlnit de echitatie un coș de lemne de foc, atunci fericirea va fi.

- La ferma de la Suite a fost întotdeauna prosperitate, sub pat pene pentru a pune paie de secară.

- Pentru cei tineri au trăit bogat, ei ar trebui să înceapă după nuntă în casă, nu prin pridvor, și prin poarta.

- să fi fost tânără avere, acestea trebuie să fie depozitate sub o față de masă pe monedele de masă pe care au pus în timpul ochelarii de nuntă.

- De la primul soț moare, care în timpul primei nunta a unei lumânări tinere se stinge.

- Pentru cei tineri au trăit până la adânci bătrâneți, mireasa si mirele trebuie să arunce în aer simultan în lumânări de nuntă.

- Când se întoarce de la nuntă, tineri, care intră în casă, pas peste blana, ei vor trăi în prosperitate.

- Prin aprins nunta lumânare, puteți determina ce fel de viata va tineri: dacă aprins inegale și plictisitoare, viața este slabă, iar în cazul în care apare, atunci viața va fi agitat.Nunta - Care este semnificația semnelor
după nuntă

- Dupa nunta, mirii sunt întâmpinați cu pâine și sare, și care otschipnot bucată mai mare și să mănânce, el va fi stăpânul casei.

- În cazul în care mireasa a scăzut accidental un lucru sub coroana, atunci mirele ar trebui să nu se ridice, în caz contrar se încadrează în subordinea sa.

- Conform semnului, care, la momentul de nunta tineri deține o lumânare, și el va domina în familie.

- Nici unul dintre cei din afară nu ar trebui să corecteze mireasa si mirele hainele de nunta.

- Imediat după nuntă, tinerii trebuie să se uite în oglindă, în același timp.

- Decorarea nunta mireasa nu ar trebui să fie ceva verde, asa ca va aduce noroc ei.

- Dacă cineva strănută în dimineața zilei de tineri in ziua nuntii, casatoria va fi fericit.

- În cazul în care lumânare nunta dintr-o dată cade din mâini, sau opriți, atunci când traversează strana, atunci este probabil ca tinerii vor muri în curând.

- Mirii, întorcându-se de la biserică, trebuie să traverseze securea (care se află în prag), iar apoi viața lor va ocoli toate nenorocirile.

- Cine a ajuta lega mireasa, care arata mai tineri.

- Pentru tineri am fost bine off, ei trebuie să fie la ieșirea din biserică să stropească cereale (grâu, orez, hrișcă, mei) sau monede mici.

- Pentru a picătură verigheta, înainte de a pune-l pe degetul lui, acesta este considerat un semn foarte rău, pentru a netezi negativ. Martorul trebuie să firul prin inelul, și numai apoi a pus pe brațul lui. Fir apoi arde.

Nunta - Care este semnificația semnelor
taie tortul

- Se taie tortul trebuie sa fie mireasa si mirele trebuie să mențină cuțit. Prima piesă centrală a mirelui pune pe placa de mireasa, mireasa mire o a doua, iar apoi restul oaspetilor.

- La nunta în biserică a coroanei nu ar trebui să aibă loc asupra omului miresei cap (sau o rudă apropiată sau un străin), deoarece se crede că încununat nu mai sunt doi, ci trei. Femeia, în acest caz, va fi necredincios față de soțul ei.

- În cazul în care, în timpul coroana de nunta dispar, se spune că cel cu care coroana prăbuși, el va văduvie.

- tineret trebuie să rupă o ramură de laur în jumătate și păstrați-l. Atâta timp cât acesta este stocat, toate necazurile le va trece prin.

- În cazul în care mireasa, mersul pe jos la strana, dezlănțui în măsura posibilului, toate nodurile de pe sine, este favoarea curry cu soțul ei.

- Cine sunt tineri prima pus piciorul pe covorul din fața strana, unul în casă și va cuceri.

- Dacă puneți tineri căsătoriți pernă în noaptea nunții lor, astfel încât atingerea reducerile fețe de pernă, ei vor trăi în armonie.

- Mireasă în timpul zilei, nu ar trebui să fie lăsați din mâinile de buchet, prezentate de mire (fericire poate pierde).

- tineri casatoriti Căsătoria va fi nefericită dacă un drum șarpe perepolzot, pe drumul spre tânăra biserică.

- În cazul în care mireasa merge la coroana pe vagon, ea nu se poate ajunge pe roata, cât mai multe spițe în roata, atât de mulți ani, ea nu va avea copii.

- În cazul în care pleacă de la pupitru, după nuntă, mireasa târât piciorul picior, care a fost - toate fetele din satul ei în curând se căsătorească.

-, mama ei să se spele podele (simbolic) pentru mireasa mai ușoară a locuit în casa soțului ei imediat după ce mirele ar merge la nuntă.

- În cazul în care mireasa vrea să aibă un soț supus, ea ar trebui să încerce să ajungă la picior mirele ei în timpul ceremoniei de nunta.

Nunta - Care este semnificația semnelor
tren de nunta

- Un semn rău este faptul că trenul de nunta veni sub viscol, care a suflat toată bogăția, și dacă vin sub zăpadă sau ploaie, tineri să trăiască bogat.

- Sub roțile care călătoresc tineri casatoriti au nevoie pentru a arunca bani, atunci viața va fi bogat, sau turnarea găleți de apă - pentru viața pe care a avut-o lumină și curată.

- Trenul de nunta, în orice caz, nu ar trebui să fie un cal pe care vreodată au fost luate omul mort, precum calul negru (costum negru) - un semn rău.

- este imposibil să treci cu trenul de nunta cimitir, dar dacă nu există nici o altă cale. Este necesar să se treacă de partea lui, indiferent de obstacole.

- Nu poți traversa nunta tren rutier (mirii se va certa mereu). Dacă se întâmplă acest lucru, trenul trebuie să se oprească, iar mama fiului-in-lege pentru a fi de trei ori să traverseze drumul în fața cailor oprite, rostind vraja corespunzătoare.

- tinerii trebuie să iasă din biserică după nuntă alt mod, nici unul dintre care a mers la biserică.

- Dacă, Doamne ferește, la ieșirea din biserică Bridal va suna pentru cei morți, așa cum au fost după ei - din păcate.

- În cazul în care un om este cel mai bun om pentru mai mult de zece ori, că el ar căsători niciodată.

- În cazul în care mirele sau mireasa poticni înainte de a merge la biserică, atunci ei nu sunt siguri de alegerea lor.

- un semn rău este faptul că nunta are loc într-un moment în cimitir sapă un mormânt.

- incoronarea nu este recomandată după apusul soarelui, deoarece vestitori pierderea mireasa copiilor sau chiar moarte timpurie.

- Tineretul trebuie să stea pe un covor într-un moment când părinții lor sunt binecuvântați.

Nunta - Care este semnificația semnelor
matchmaking

- Când mireasa a venit la woo, mama miresei este necesară pentru a curăța departe mături și pantofi vechi. Pentru a Matchmakers ei nu a dus departe, ca și în cazul în care Matchmakers va sufla, mireasa este sigur să se căsătorească cu cel care o face curte, chiar dacă nu le place el și ea.

- Pentru mireasa nu este cobit, ieșirea ei trebuie să fie voal.

- Vrei să se căsătorească (casatorit), atinge mireasa inele si mirele la o nunta.

- În cazul în care o soție tânără, înainte de a trece pragul casei după nuntă, și va rupe placa cu soțul ei a trecut piesele, vor exista certuri între ele.

- În cazul în care mirele pășit accidental pe mireasa picior, apoi într-un an, el va fi îngăduință ierte și să trateze toate contraventiilor soției sale.

- Este necesar să se încerce să se asigure că nunta nu a fost un argument sau tinerii căsătoriți vor trăi incoerent.

- Pentru a trăi un bogat, tânăr, este nevoie să duș tinere de porumb, la întoarcerea sa de la nunta la casa mirelui. Si in timp ce tinerii ar trebui să înțeleagă gura cât mai mult posibil de cereale, deoarece se crede că ar fi cereale este prins, așa că va fi copii.

- Dacă la începutul nunții și de vreme însorită, și apoi a început să plouă, atunci se sugerează că familia va trăi în prosperitate.

- mireasa logodită, și pentru a se proteja de deteriorare și deochi, ar trebui să fie purtat pe piept goale scutecului nou-născut.

- Dacă doriți să se căsătorească în acest an, este necesar să se atingă rochia miresei, atunci când ea va merge în jurul pupitrului.

Nunta - Care este semnificația semnelor
ceremonia de nuntă

- că, în timpul ceremoniei de nunta mireasa si mirele nu sunt cobit în pantofi de tinere pune canepa si seminte de in, sau bani de argint.

- Pentru a trăi un bogat tanar - la masa de nunta care au nevoie să fie pus pe piele, intoarsa pe dos.

- Dacă în timpul căsătoriei mireasa mâncărime la stânga palma - la avere, precum și dreptul - un vizitator frecvent la casa lor.

- Pentru familia a fost prietenos, la masa de nunta Cuplu ar trebui să stea împreună pe aceeași bancă. Și ar fi bine pe piele, intoarsa pe dos.

- Pentru a picătură inelul de nunta de la altar - nu pentru totdeauna.

- tinerilor pentru a sărbători aniversarea, o nunta trebuie pentru a lega două sticle de șampanie și băuturi.

- Mireasa stând la masa de nunta, nu ar trebui să stabilească mâna dreaptă sub ea, în caz contrar ea nu ar fi atât de mulți ani de copii, ea sa așezat pe cât de multe degete.

- Dacă sărbători o nunta pe bani imprumutati - tinerii sunt în mod constant nevoie de bani.

- E rău atunci când rochia de mireasa miresei este rupt, aceasta înseamnă că ea va avea svekruha rău.

- În Rusia, astfel încât familia a trăit până la adânci bătrâneți, castelul a fost plasat sub pragul casei cuplului pas cu pas peste el, și apoi să ia în castel, scurt și aruncat într-o fântână.

- În cazul în care o femeie tânără vrea să se pronunțe în familie, în timp ce se întorc de la o nuntă, să spunem la intrarea în sală: „Oile aici, ursul a venit.“

- În cazul în care, după coluziune mire aduce bunatatile mireasa, atunci acesta trebuie să dea prietenele lor și nu au cele mai până la nuntă, sau soțul ei nu va iubi.