Nunta in timpul sarcinii, pregătirea pentru nunta, în ce perioadă se căsătorească

Designeri de rochii de mireasă în mod obligatoriu și în curs de dezvoltare o colectie pentru femeile gravide. Acest model, care au linii simple, sublinia detaliile jucause în locurile corespunzătoare.


Rochii de mireasa pentru femei gravide


Punctul cheie in alegerea rochiei de mireasa ideala - prietenie. Deoarece stilul Imperiului ar fi soluția ideală pentru o mireasa gravidă: materialul este colectat sub sani, linii netede în cascadă frumos în jos la o burta gravidă a fost confortabil.

Este necesar să se sublinieze demnitatea de a atrage atenția asupra decolteului. In timpul sarcinii san creste un cuplu de dimensiuni, pentru că păcatul nu este de a arăta splendoarea sutien sale de montare corectă.

În acest caz, în cazul în care nunta are loc în sezonul rece, trebuie să vă ridicați bolero rochie, care este frumos cu margele sau brodate. Pentru capă de blană de iarnă alb-zăpadă adecvată, nu o dată ce apare în poveștile prințese.

Atunci când cumpără gravidă o rochie de mireasa?

Deoarece corpul săptămânii gravidă de modificări pe săptămână, pentru a cumpăra o rochie de mireasa este cel mai bun timp de 5-6 zile înainte de data programată. Este necesar de a pre-selecta modelele preferate, du-te la montarea, și o săptămână pentru a cumpăra rochia aleasă. În timpul montarea asigurați-vă că să-l încercați în poziții diferite: în picioare, așezat, în timpul unei plimbări, uita-te la tine în unghiuri diferite. Dacă nu-l trage, mutați-o cameră confortabilă pentru burta în creștere abundă, și să se curețe ca despre el, înseamnă că totul este bine și vânzătorul poate fi de acord să amâne achiziționarea rochiei.

lenjerie

Tendințele modei nu sunt încă în picioare, și atât de urât chiloți și sutiene ei merge departe. Acum, posibilitatea de a alege un lenjerie foarte sexy pentru femeile insarcinate. Dantelă, o varietate de modele si culori, pantalon pentru sprijin burtă - toate acestea sunt disponibile pe scară largă în magazine.


Același lucru se aplică sutiene.

pantofi de nunta

Deoarece în timpul sarcinii de la oboseala rapid picioare umflate ar trebui să aleagă pantofi cu talpa plata. Acum, o mulțime de pantofi la modă, fără un toc, ideal pentru femeile gravide. Nunta este însoțită de costuri materiale ridicate. Deoarece multe mirese sunt încercarea de a economisi bani și să cumpere pantofi ieftine, deoarece purtarea aceasta va avea doar o singură zi. Dar economisirea nu este necesară. Necesitatea de a cumpăra un bun, frumos, și picioarele vor fi recunoscători.

Coafura si accesorii pentru mireasa gravide

Este mai bine pentru a pune parul intr-un fir de păr neobișnuit de frumos, astfel încât gâtul era liber. Aceasta coafura perfect accentua rochia, iar mireasa va arata fermecător.

Nu sunt bijuterii voluminoase și simplu se va uita pe gat este mult mai bine decât coliere masive și pandantive. Imaginea miresei este destinat tinerilor, astfel încât bijuterii mari strica numai.

Mulți sugerează că pietrele mari și strasuri distrage atenția de la abdomen. Dar nu este așa. burta gravidă este mândria și cel mai important decor. Unul trebuie să ne imaginăm doar, atunci când ziua nuntii tale, trezirea dimineața, mireasa va rămâne în entuziasmul de așteptare pentru viitorul ei sot, copilul a adormit în pace la gândul de mama, cred că, „mama mea se căsătorește cu Papa!“ Nu este aceasta fericire.

Machiaj pentru gravide

Din cauza schimbarilor hormonale care apar la femei în timpul sarcinii, pielea poate deveni mai bine sau, dimpotrivă, mai rău. Prin urmare, în timpul sarcinii, pielea trebuie neapărat să vă faceți griji. Ca o regulă, ea devine gras. Pielea trebuie să fie curățate de 2 ori pe zi, astfel încât ea arata ca cea mai mare parte a zilei de nunta in cel mai bun mod. Nu ar trebui să uităm de protecție de la soare, în caz contrar s-ar putea confrunta cu problema de deteriorare a petelor de varsta.

machiaj de mireasa ar trebui să fie naturale și ușor: rimel, tonusul facial, Ruj de buze cu particule strălucitoare, ușor mai subliniat colțuri ale creionate ochilor - care, probabil, e tot.

Pe ce termen să se căsătorească?


Mijlocul sarcinii este cea mai buna perioada pentru o căsătorie. Primele luni de interese pot umbri toxicitatea, ultima - oboseală constantă formate și greutatea. Prin urmare, de obicei, al doilea termen dă femeilor cele mai satisfacatoare.

O viață de familie fericită și o mare bucurie de maternitate!