Nunta - vis Cartea - interpretarea viselor

nuntă

Căsătoria - în visele oamenilor sunt mult mai probabil indică dorința de a scăpa de căsătorie. Femeia visează instabilitatea prevestitoare căsătoriei. Mirele / mireasa poate fi considerată ca Anima / Animus visătorului, în acest caz, experiența căsătoriei este caracterul plăcut condiționată. unirea spirituală sau dorința lui. moartea ideii.Căsătoria, văzută într-un vis - este o mulțime de bucurie, distracție (în cazul în care toți sunt îmbrăcați în haine strălucitoare).

Dacă visezi sunteți prezidând acest triumf - vă pândesc grijă.

Căsătoria între un bărbat cu o tânără fată - un semn bun, succesul în afaceri.

O femeie se casatoreste cu un vechi om - o problemă de sănătate.

Atunci când o căsătorit sau o văduvă este văzut într-un vis pe care ea se mărită - în viitor este de așteptat de probleme de familie, certuri, conflicte.

Divorțul pentru bărbați căsătoriți - la problemele din familie.

Accident în timpul căsătoriei - suferința morală.

Dacă visezi intra într-o căsătorie - un vis, în funcție de starea de spirit și starea dvs., poate herald ca a primit un cadou, și vine durerea logodită într-un vis - a bucuriei.

Pentru un om să se căsătorească într-un vis de o fată tânără și frumoasă - pentru succesul în afaceri, pentru soția altui bărbat - un avertisment împotriva dorințelor penale ascunse.

În cazul în care fata a avut un vis pe care ea se căsătorește - în curând noi schimbări în viața ei; pentru o femeie căsătorită acest vis promite o mare familie probleme, costuri financiare suplimentare și munca manuală.

Casatoreste-te cu un văduv - un pericol, un străin - un necaz pentru văduve căsătorie cu un bărbat tânăr promite supărare sau ceartă.

Pentru a vis de nunta lor - la fericirea de familie, pentru a fi la nunta altcuiva - la împlinirea dorințelor, la nunta lui iubite - suspiciuni și, din păcate secrete.

Pentru necăsătorit participa la nunta - la nuntă ambulanță, pentru căsătorit - la copii, pentru a fi la nunta este doar pentru bărbați sau femei - la confuzia în viața ta.

A se vedea în vis nunta miresei - pentru bucurie, pentru a fi mireasa - barfelor.

Un om a vis de mireasa altcuiva - la o întâlnire fericită mireasa lui - la pericolul.

Pentru nunta de vis - o nouă cunoștință; să se căsătorească - la bucuria. Pentru iubitorii de nunta intr-un vis - prevestește o nuntă rapidă.

Divorțul într-un vis - la mari schimbări în realitate, știri, vă așteaptă o nouă conexiune de dragoste.

Ceremonia de nunta - este dispozitivul afacerilor dumneavoastră, bucurie, plăcere (dacă toată lumea în haine strălucitoare).

Dacă visezi vă țineți această sărbătoare - vă așteptați grija și atenția altora.

Căsătoria între un bărbat cu o fată tânără - succes în afaceri.

O femeie se casatoreste cu un vechi om - boala probleme.Atunci când o femeie căsătorită sau văduvă visează că ea se mărită - în viitor, aceasta va acoperi rușinea va fi certuri în familie, etc ...

Divorțul pentru căsătorit - la turbulențele din familie.

Un accident în timpul unei nunți - suferință.

Tânără într-un vis se vede pe sine ca o mireasă în doliu - o dezamăgire în dragoste.

Oaspeții în haine închise la culoare sau negru - la chinuit.

Căsătoria (căsătorie, dar nu nunta) - unirea cu totul. Nevoia de a recunoaște un două principii: masculin și feminin. Necesitatea de a intra în poziția soțului (w), pentru a stabili un raport. Reflecție gânduri inutile despre căsătorie.

Un vis în care a văzut că a fost nefericită înainte de căsătorie - înseamnă că în căsătorie va fi prea nefericit.

Pentru o femeie căsătorită - visul este favorabil.

Dacă o femeie visează că ea se va căsători cu un om bătrân - aceasta înseamnă boala și eșecul.

Divorțul - pentru o viață lungă căsătorit.

Daca visezi ca divortul de sotul ei - o realitate pentru un divort timpurie.

Dacă visul de divorț orice cuplu - vei fi fericit în căsătorie.

Căsătoria face - se întoarcă la îndatoririle sale.

Pentru o femeie să viseze că ea se căsătorește cu decrepitul omul cel vechi - ceea ce înseamnă că toate celelalte probleme vor fi adăugate și a bolii.

În cazul în care, în timpul ceremoniei de iubitul ei în trecere negru de, uita la ea cu reproș - ea prevestește o răcire prietenii ei.

A se vedea, o ceremonie de nunta de vis - înseamnă bucurie și plăcere, dacă numai într-un vis oaspeții sunt îmbrăcați în haine strălucitoare și distractiv.

haine negre pe un partid - promit tristețe.

Dacă sunteți un ministru la ceremonia de nunta - în realitate, veți experimenta plăcerea și auto-îngrijire.

A se vedea un accident în timpul unei nunta - prevesteste suferință.

Dacă o femeie tânără se vede mireasa, dar nu foarte fericit - ea prevestește dezamagirea in dragoste. Acest vis este favorabil pentru persoana, fericit în căsătorie. Dar orice femei căsătorite vis de propria lor nunta - obligă-o să abandoneze vanitatea și meschinărie.

Un vis in care sunt prezente la ceremonia de căsătorie - ceea ce înseamnă că veți găsi rapid o cale de ieșire din circumstanțe, care pot provoca anxietate și obstacole pe drumul spre succes.

Dacă este prezent îmbrăcat în toată lumina și-a exprimat bucuria cu privire la ceea ce se întâmplă - în realitate, veți experimenta bucuria, și poate chiar distractiv. haine negre - dimpotrivă, prevesti tristețe.

Dacă o fată se vede ca mireasa, dar este trist - ea promite să-i în viața reală, dezamăgire în dragoste.

Sa visezi ca te vei căsători văduv - prevesteste probleme, ca și în cazul în care pentru un om bătrân, atunci orice altceva poate fi adăugat la boala.

Dacă sunteți cine te căsătorești, cum ar fi ca un actor celebru - atunci hobby-ul tau curent va face sa te pocăiești.

Casatoreste-te cu un doctor - un semn de posibile fraude în viitor.

Dacă în timpul nunta aleasă îmbrăcat în negru - trece te nemulțumit de a mea, atunci, în realitate, vii prin răcire de la prieteni.

A se vedea în mine angajatul vis de biroul registraturii și brakosochetat cuplu de tineri - oameni atât de strălucitoare și proeminente în realitate se întâmplă pentru a experimenta o mulțime de momente plăcute în societate.

Mireasa, care visează că procesiunea nunta lor traversează Cimitirul - va fi lipsit de soțul ei într-un accident.

Accidentul, care a avut loc în timpul căsătoriei - prevestește suferință.

Fiu al căsătoriei - este foarte favorabil pentru femei, familia fericită. În general, pentru căsătorit se intenționează să inducă o respingere a meschinărie și deșertăciune.

Scrierea în celibatul său somn - ceea ce înseamnă că, în realitate, tu podsterezhet femeie viclean.

Casatoreste-te - până la lacrimi sau pierderi.

Căsătoria să ia - succesul în afaceri; a reveni la îndatoririle lor.

Casatoreste-o mireasa in alb - pentru boala sau moartea.

Căsătoria - un simbol al faptului că dintr-o țară îndepărtată pentru un străin va veni și va avea asupra vieții tale o influență puternică.