Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

Nunta - cel mai fericit eveniment din viața a doi oameni, dar se întâmplă că căsătoria se încheie tragic. Din păcate, avem 10 dintre aceste povești.

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

2. Nunta, timp în care încalcă terasa, astfel încât cuplul și optzeci de invitați au fost în apa murdară a lacului. Hoffman și tineri casatoriti Marli Van der Walt, împreună cu optzeci de persoane care au venit la nunta lor, erau în apa rece murdară a lacului, dupa terasa de pauza de lemn pe care au fost ședinței. Îngrozit trecătorilor care apar în scufundat lac pentru a ajuta la oaspeți, printre care se aflau mama legat de scaunul cu rotile de mireasa, bunica mireasa vosmidesyativosmiletnyaya și un copil mic. Cu toate acestea, totul a mers relativ bine - doar o singură persoană rănit în incident. Nunta Hoffman și Marli Van der Walt a avut loc într-o rezervă de munte Dreygno Peaks în provincia din Africa de Sud KwaZulu-Natal. În ciuda înot în apă murdare, tineri căsătoriți, treizeci și opt și treizeci și patru Hoffman Marley sigur că acest incident nu a putut umbri nunta lor. Când toată lumea a ieșit pe teren, cuplul a cerut ca sesiunea foto a fost reluată imagini, iar oaspeții a revenit la cina de nuntă întrerupt.


Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

3. Mireasa, care a fost arestat pentru a fi expuse la san in timpul nuntii. Se crede că nunta - aceasta este cea mai fericită zi din viața ta, dar o lesbiană mireasa a fost arestat pentru a fi în sânii dezveliți ceremonia de nunta. Sharon Hankoks a petrecut noaptea nuntii lor în închisoare, după o ceartă cu un bodyguard la bar, care a avut loc ceremonia de nuntă. In timpul cearta, ea a criticat la el, înarmat cu pantofi de pe „stud“ și a demonstrat adversarul piept goale. Patruzeci de ani de lesbiene Sharon Henkoks conectat prin căsătorie cu aceeași vârsta lui Nikola Khatin. În timpul petrecerii de nunta Hankoks baut aproximativ opt halbe de bere întuneric (mai mult de 4,5 litri) și împerecheat cu David Jenkins, un munte de om „Chempers“ bar din Swansea, în cazul în care celebrarea evenimentelor solemne. Bouncer a încercat să încurajeze regina furios de a comanda, dar în cele din urmă a cerut ca oaspeții au părăsit barul. Ca urmare, doamnele au atacat namila serios. Khatin l-au atacat din spate, și Hancox a început să-l bată cu pantofii în instanță roșu pe kabluke- „stud“. Hancox a fost acuzat de agresiune și a fost condamnat la douăsprezece luni de probă și șaizeci de ore de muncă neremunerată din greu în folosul societății. În plus, ea trebuie să plătească £ 100 de compensare și £ 150 amendă pentru daune.

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)


6. Mirele, care a dat foc la sala de banchet, pentru ca un laș. japonez arestat sub suspiciunea de incendiere, după un hotel aprins, care a avut loc un banchet. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiu, care a avut loc dimineața devreme la hotel în Prefectura Yamanashi. Tridtsatidevyatiletny Tatsushiko Kawata a fost de gând să se căsătorească, deși el avea deja o soție. „M-am gândit că, dacă am dat foc la hotel, nu trebuie să se căsătorească“, a declarat poliția japoneză. Kawata și logodnica lui au fost invitați la nuntă mai mult de optzeci de persoane. S-ar putea să fie ușor de răspuns „Nu“, și nu pentru a face un foc?

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

7. Nunta, care a pierdut cunoștința în prima pagină, apoi mama miresei, și în cele din urmă unul dintre invitații au primit SMS-uri că tatăl ei a murit. Aceasta nu este o nunta, este un fel de judecata de apoi! În primul rând a devenit albastru și a început să se înece optsprezece luni pagina băiat. El a fost deja dus la spital, atunci când, în timpul unei ședințe foto a lesinat semidesyatishestiletnyaya mama miresei. Echipa de paramedici, care a luat copilul în spital, și a condus înapoi la patul de spital o femeie de vârstă mijlocie. Câteva minute mai târziu, unul dintre invitații au primit un mesaj care a murit tatăl ei. In timpul receptiei de nunta cuplu taie capul un pic băiat când a căzut capacul de sticlă fel de mâncare pe ea. Câteva ore mai târziu, capul tăiat fiica lor. Apogeul a fost faptul că, atunci când, după primirea nunta mireasa a decis să meargă la spital pentru a vizita mama în drept, el a constatat că mașina lui a luat un camion de remorcare. Dar Pol Kassidi si mireasa lui Wilma căsătorit în Biserica Sf. Maria din Melton, încă râzând și merge la toamna pentru a merge la o luna de miere în Statele Unite.

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

8. Mireasa, care a aruncat un buchet de nuntă, a fost lovit de avion. ritual tradițional de a arunca în mulțime de buchet de mireasa a transformat o tragedie în timpul nunta în Italia, când buchetul a fost cauza prăbușirii avionului. Mireasa si mirele a angajat un mic avion pentru a acoperi peste oaspeții și tradiția de a le arunca buchetul miresei. Flori, cu toate acestea, au fost într-un motor de avion, făcând-o să izbucnească în flăcări și a explodat. Avionul sa prăbușit în clădirea hotelului. Unul dintre pasagerii avionului a fost grav rănit. Dar, mai mult de cincizeci de persoane au fost în clădirea hotelului, au fost în condiții de siguranță și sunet, precum și un pilot de avion. Isidoro Pensieri, o mireasa care a aruncat buchetul, a suferit multiple fracturi si a fost dus la spital din Pisa.

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

9. limuzina de nunta, care a fost furat în timpul ceremoniei de nunta. limuzina de nunta a fost furat in timpul unei ceremonii de nunta din Massachusetts. El a fost parcat la biserica, unde a avut loc ceremonia de nuntă. Șase groomsmen mireasa, așteptând rândul lor să intre în biserică, a sărit din mașină atunci când hoțul cu un ciocan spart geamul în mașină și a început să amenințe șoferul. Cele mai elegante rochii și flori, au pătruns în biserică și au luat parte la ceremonie. Mireasa incidentului au învățat numai după nunta a avut loc. Având jurăminte solemne schimbate, mirii Jillian Sherlock și Nikhil Pereira a părăsit biserica - și a constatat că clădirea este înconjurată de poliție. La banchetul de nunta unui cuplu a adus o limuzină diferită. Șoferul unei mașini furate, care mai târziu a fost găsită abandonată lângă biserică, nu a fost rănit în atac.

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

10. Nunta în spiritul cowboy, care a fost întrerupt de poliție foarte reale. Vizitatorii, înarmați cu pistoale de jucărie în timpul unei părți într-un spirit cowboy, a primit un șoc teribil atunci când partidul sa rupt de poliție armate reale. Roy și Val Worthington de Castle Donington în Leicestershire, care a sarbatorit o aniversare de nunta cu familia si prietenii la pub local, a trebuit să-și întrerupă o vacanță de când clădirea poliției armate au luat cu asalt câine și a aterizat în apropierea unui elicopter de poliție. Unul dintre localnici s-au grabit să cheme poliția când a văzut un om afară, care se îndrepta spre pub cu un pistol. Arma era o jucărie, iar oaspetele a fost de gând să o petrecere cu ocazia nunta de argint de Roy și Val Worthington. Poliția, cu toate acestea, încercând să justifice acțiunile sale. Reprezentantul forțelor de securitate a declarat următoarele: „un elicopter de poliție a fost în apropiere. Nici o acțiune împotriva participanților partidului nu a fost acceptat. "

Nunti, care sa încheiat în mod tragic (11 fotografii, clipuri video)

Ca și postul? Chips de suport, faceți clic pe: