O metodă simplă de corectare a vederii este de a restabili viziune

 1. Aici veți găsi răspunsul la întrebarea „Cum de a restabili viziune? "
 2. Proiectul de restaurare viziune ÎMPREUNĂ vă ajuta în restaurarea (necesită înregistrarea pe site-ul web)
 3. Faceți cunoștință cu experiența corectarea altor utilizatori pot vedea experiența
 4. Pe site-ul nostru puteți discuta, face prieteni, să monitorizeze progresul lor și, desigur, să învețe din experiența de succes (necesară înregistrarea
pe site)
 • Diferite secțiuni ale site-ului vorbesc despre fapte interesante și utile despre sănătate și viziune
 • Este dificil de a transmite sentimentele pe care le-am experimentat atunci când scap de miopiei și a realizat că am fost capabil de a restabili vedere la 100%, și cât de ușor și rapid sa întâmplat. În viață nu de multe ori experimentat o astfel de bucurie reală și o dorință sinceră de a împărtăși. Când m-am recăpătat viziune în mintea mea a devenit în mod constant „float“ întrebare: de ce, în cazul în care este ușor de a restabili viziune, medicina noastră nu promovează această metodă? Există mulți oameni care au devenit de fapt o vedere mai bună, folosind aceste sau alte metode, și persoanele care suferă de viziune slabă este mult mai mare. Dar medicina continua sa pledeze pentru operații costisitoare, prescrie ochelari și lentile. Și la pus pe „ac“ al unei persoane continuă să pompeze bani de la el, ceea ce duce omul de adevărata cunoaștere. Sunt recunoscător pentru Vladimiru Georgievichu Zhdanovu și Mirzakarimov Sanakulovich Norbekovu care ma inspirat pentru a căuta căi de metoda non-chirurgicale. La rândul său, vreau să-l împărtășesc cu voi, sigur calea ta va fi diferit, poate inventa propria sa metodă, dar acum principalul lucru să creadă. care a restabili viziune cu ajutorul exerciții reale.  Așa cum a fost

  În cazul în care pentru a începe și cum să se ocupe de  Deci, după ce a citit acest text, vă recomandăm să pagina de „teoria“. Acolo, veți câștiga cunoștințele necesare pentru a restabili viziune. Este foarte important pentru înțelegere a modului în ochi, și cu ajutorul cărora vă puteți îmbunătăți vederii. Le-am luat de la prelegeri Jdanov VG La rândul său, astfel încât, dacă este necesar să faceți referire la originalul. Verificați aceste cunoștințe, nu pot, deoarece interiorul ochiului nu arata in interior, lucrul cel mai important, fac exerciții, m-am bazat pe ele și prezentând structura ochiului în nici un alt mod, am fost în stare să obțină un rezultat pozitiv.

  Apoi treceți la pagina „practică“, în cazul în care am detaliu exercițiile, care sunt făcute. Nici un alt exercitiu nu am folosit pentru a procesa vitamine și medicamente, de asemenea, a continuat să conducă viața normală. Deși mulți sunt sfătuiți să bea afine, propolis se scurge în ochi, poate că nu va fi de prisos. Dar poți face fără ea!

  Deci ești înarmat cu cunoștințele și instrumentele necesare pentru a recupera, puteți începe să se angajeze, și anume Face tot ce este scris în secțiunea „Practice“. În această lucrare veți avea nevoie de câteva fișiere. Le veți găsi în secțiunea „Fișiere“.

  În plus, am descrie procesul de restabilire a vederii sale, sub forma unui jurnal în „experienta mea“. Valoarea sa este că am stabilit acum (ține un jurnal în fiecare zi). cu sentimente reale și gânduri. La urma urmei, când am simțit o îmbunătățire reală a vederii, și anume primele două zile, am decis să țină un jurnal și să înregistreze tot ceea ce este legat de procesul de îmbunătățire. Sunt sigur că citesc jurnalul, și după începerea mesajului său, va fi nu numai interesant, dar, de asemenea, extrem de util pentru tine.

  În cele din urmă, un avertisment foarte important am auzit prelegeri Jdanov VG că exercitarea nu se poate face în termen de 6 luni de la intervenție chirurgicală la ochi, pacienții cu dezlipire și așa mai departe. Dacă ați avut o intervenție chirurgicală, nu începe cursurile mai devreme de 6 luni. Încă o dată Vă atrag atenția, că, în nici un caz nu sugerează să se ocupe de la metoda mea, ci doar vorbesc despre experiențele lor. Dacă aveți orice probleme rău pentru sănătate, cel mai bine este să se consulte cu un specialist, sau cel puțin a asculta prelegerile Jdanov VG Din moment ce am plângeri cu privire la ochi, în plus față de viziune slabă, nu am fost pe deplin „forțat“ să lucreze, văzând în mod clar un obiectiv - „100% viziune“

  După familiarizarea cu toate aceste secțiuni, puteți trece la restaurarea vederii! În plus, puteți afla ce corectarea vederii cu laser și de a face alegerea potrivită. Eu sincer vă doresc succes.

  Îți place? Spune-i unui prieten!