O pisica are diaree cu sange - cauze, ce sa faca daca o pisica are diaree cu sânge

O pisica are diaree cu sange - cauze, ce sa faca daca o pisica are diaree cu sânge
Atunci cand pisica a avut loc diaree cu sânge - trebuie să evite în mod serios și să caute imediat ajutorul unui medic veterinar. Diareea la pisici - un fenomen destul de frecvent, dar este diaree cu sange este una dintre cele mai periculoase. Acesta poate fi periculos, deoarece este în mod necesar rezultatul unei boli pisica.Diareea este deosebit de nefavorabilă în combinație cu alte manifestări: vărsături, și creșterea sau scăderea temperaturii corpului, letargie, apatie. Într-un caz particular, este necesar ca animalul să arate medicului. Numai în metodele de cercetare profesionale poate determina cu exactitate cauza de diaree cu sânge și de a ajuta animalul nefericit.

O pisica are diaree cu sânge - Cauze

Cauzele de diaree cu sânge la pisici poate fi o varietate de evenimente. Acest simptom se aplică la mai multe boli. Cele mai importante în timp de astăzi dintre acestea sunt:

  • boli ale tractului gastro-intestinal;
  • boli bacteriene;
  • boli de rinichi;
  • ileus. inclusiv acute;
  • boli ale ficatului, tractului biliar;
  • infecții virale;
  • viermi și alți paraziți.


O pisica are diaree cu sange - cauze, ce sa faca daca o pisica are diaree cu sânge
Mai sus este o listă de boli care apar frecvent, însoțite de diaree cu sânge. Este necesar să se evidențieze boala care afecteaza intestine. În cazul în care dizenterie este deteriorarea țesutului intestinal, astfel încât acesta este cel mai vulnerabil la toate tipurile de bacterii și infecții.

Astfel, substanțele nocive din intestin deteriorate pot intra cu ușurință fluxul sanguin al animalului, și nu va fi otrăvirea sângelui, ceea ce poate constitui o amenințare nu numai pentru sănătate, ci și viața animalului. Acest exemplu, din nou, pentru a reaminti proprietarilor de pisici să fie vigilenți și să nu fie tratate cu nepăsare în astfel de lucruri nesigure, cum ar fi diaree cu sânge.

Ce se poate face în cazul în care o pisica are diaree cu sânge

O pisica are diaree cu sange - cauze, ce sa faca daca o pisica are diaree cu sânge
Singurul ajutor pe care sigur puterea de a avea animalul de companie atunci când el are diaree cu sânge, este de transport de urgență la o clinică medicală și de aprovizionare cu restrictionarea. Cat nevoie pentru a opri alimentarea imediat, cât mai curând observați debutul simptomelor simptome de diaree cu sânge. Noi putem oferi doar o pisica apă normală înainte de a ajunge în mâinile unui medic veterinar.