O pisica are diaree cu sânge, cauze și tratament

O pisica are diaree cu sânge, cauze și tratament
În cazul în care o pisica are diaree cu sânge, indică adesea o boală cronică gravă. Faptul că pisicile sunt destul de pretentios la mancare, la fel ca și diareea au rareori se întâmplă, și sânge în scaun a spus că a fost greșit.Nu încercați pentru a vindeca o pisica la domiciliu, deoarece căile de atac populare devin adesea doar o cauza de agravare a bolii, care poate duce la deces. De ce nu există diaree?

Diaree sau diaree - defecare frecvente la care scaun foarte apos care duce la deshidratare severă. Diareea - este o consecință, nu numai de intoxicare, acesta poate fi un indiciu al multor boli infecțioase, care nu se poate transforma o ureche surdă.

Cauzele de diaree cu sânge

O pisica are diaree cu sânge, cauze și tratament
În primul rând, trebuie remarcat faptul că diaree cu sânge - un bun motiv să sune alarma. Cea mai sigură soluție este de a vizita imediat un medic veterinar. Cauza diareei poate fi o problemă cu mucoasa - protejeaza intestinele de la acizi care digeră alimente. Pentru cauze comune sunt atribuite:
  • un număr mare de boli infecțioase;
  • panleucemiei sau feline răpciugă;
  • intoxicații alimentare, produse de curățare de uz casnic;

ar trebui să se acorde o atenție specială, mai presus de toate, al doilea motiv. Feline rapciuga - o boală foarte gravă pentru animale de companie cu blană și pune viața în pericol. Ea suferă cea mai mare parte pisoi tineri în vârstă de câteva luni la un an. O astfel de boală, în cele mai multe cazuri, duce la moartea animalului, deoarece provoacă procese inflamatorii foarte puternice ale intestinului. pisici adulte prea poate bolnav rapciuga, ci ca o regulă, acestea se confruntă cu ea timp de câteva zile, cu toate acestea, continuă să fie purtătoare ale bolii. Pentru un om rapciuga feline nu este în pericol - virusul se transmite numai intre pisica.Când intoxicații alimentare ca intoxicații cu substanțe chimice, cu excepția diaree cu sânge pot fi observate vărsături profuze. Aceste simptome indică o intoxicație puternică, astfel încât în ​​această situație, o vizită la medic ar trebui să fie obligatorie și maximă operațională. Particule de adiție ale sângelui, diaree cu mucus apare.

Tratamentul de diaree cu sânge

O pisica are diaree cu sânge, cauze și tratament
Deoarece diaree cu sânge - aceasta este doar o consecință a bolii care trebuie tratată, mai presus de toate, este ceea ce a provocat sânge în scaun. În special merită să fie atenți în tratamentul pisicilor gestante. În cazul în care pisica este în așteptare pentru posteritate, atunci ar trebui să puternic de multe ori o duc la spital pentru cercetare și să asculte toate indicațiile unui medic veterinar. Cele mai frecvente și corecte acțiuni atunci când ar trebui să fie incluse diaree cu sânge:

  • aderarea la dieta foame, care ar trebui să dureze șase până la douăsprezece ore. Se recomandă a da animalului numai apă fiartă, care este tocmai să nu conțină bacterii dăunătoare și virușii. După dieta ar trebui să fie hrănite porțiuni mici, la prima mâncare pentru pisici favorit, și apoi puteți crește treptat;
  • ar trebui să ia sorbenți. Excelent dovedit Carbon activat, smectite și Enterosgell. În același timp, cea mai simplă pisica pentru a da Smecta;
  • Pentru a facilita mai rezonabile pentru a lua Nospanum sau papaverină. Cu toate acestea, spre deosebire de papaverina, la Nospanum la pisici pot fi hipersalivație. Papaverină este luat sub formă de comprimate și picurator subcutanate;
  • Probioticele pot cauza florei intestinale la o stare normală. instrumente excelente dovedite, cum ar fi laktobifadola pentru pisici și Vetom. Vetom recomandat in special, se pregătește perfect „sol“ pentru soluționarea de bacterii benefice in intestin;
  • Ar trebui să ia antibiotice, cum ar fi ersefuril sau Tilozină;
  • nu strică să se scurgă cu glucoză;
  • pentru a restabili sânge trebuie să ia medicamente speciale hemostatice: Acid aminocaproic, vitamina C, Dicynone, gluconat de calciu și Vikasol;

În cazul în care pierderea de sânge este mare, dacă aveți diaree, transfuzia de sânge trebuie să fie efectuată. Chiar și o ușoară lipsă de sânge se va accentua în continuare starea de sănătate a animalului.

picurător Diareea este nevoie urgentă, deoarece poate ajuta cu corpul, puteți trage toate toxinele. Mai mult decât atât, prin corpul de curgere facut mese si nivelul sanguin este redus.

Este obligatoriu să ia bani ar trebui care promovează coagularea sângelui. Restul tratamentul diareei cu sânge este aceeași ca diareea convențională. Metodele descrise mai sus-ajutor tratament pentru a curăța sângele, și diareea sunt cel mai bine tratate cu o dieta foame.

Este de asemenea important pentru a ajuta la veterinar cât mai curând posibil, pentru a pune diagnosticul corect. Trebuie să știi exact când a început diaree cu sânge, de câte ori pisica a mers deja la toaletă, există alte simptome, cum ar fi vărsături și așa mai departe. D. Toate acestea vor ajuta medicul să înțeleagă problema mai repede, și, prin urmare, să înceapă mai repede tratament.

Share on Facebook