O pisica are diaree cu sânge, ceea ce sa întâmplat

Nemulțumiri boala frecventa kishechnika- in randul animalelor domestice. Și, de regulă, nu aduce multă îngrijorare. Dar daca o pisica are diaree cu sânge, nu trebuie să zăbovi!O pisica are diaree cu sânge, ceea ce sa întâmplat

Cauzele diareei sunt vaste. Pentru a conduce ei și intoxicații alimentare și alergii, și doar de stres. Atac de diaree nu este gravă în cazul în care scaunul este vopsit în mod normal, care este de culoare maro. Dar daca o pisica are diaree cu sânge, nu pierde timpul! Animalul dvs. are nevoie de ajutor profesionist de urgență.

Diaree cu sânge pisica apare in leziuni ale mucoasei profunde si indica hemoragii interne. Dacă sângerarea a avut loc în stomac sau secțiunile superioare ale intestinului - CAL va fi negru, cum ar fi gudron. venele de sânge roșii indică leziuni ale intestinului inferior. Ambele cazuri sunt foarte grave. Determinarea exactă a cauzelor de diaree cu sânge depinde de succesul tratamentului pisicilor.Cauze comune:

Paraziți. În acest caz, scaunul va fi prezența notabilă de mucus. În general, prognoza pentru pisici favorabile. După tratamentul comportament corect și purificarea casei din ouă de paraziți, de sănătate va fi restaurat.

răpciugă felin (panleucemiei) - o boală virală acută însoțită de o inflamație a intestinului. Cel mai adesea afecteaza pisicuțe de la două luni la un an. În cele mai multe cazuri, aceasta duce la moartea rapidă a animalelor tinere fragile.

Infecțiile bacteriene pot însoți alte boli ale organelor interne. Hemoragie internă este de penetrare periculoasă a infecției în fluxul sanguin si sepsis.

Intoxicație cu substanțe toxice, în cazurile severe, duce la intoxicații severe și diaree cu sânge în pisica. La animalele de risc care merg pe stradă. Dar, chiar și în timp ce stau la domiciliu, pisica poate fi otrăvit sau plante de apartament curățare de uz casnic. Asigurați-vă că pentru a spune veterinar. dacă aveți suspiciunea că pisica este otrăvit. Aceasta poate necesita introducerea unui antidot special.

diaree cu sânge neîncetată deshidratează și slăbește pisica. paliditatea, febră, febră, vărsături vorbesc despre starea de deteriorare a animalului. Încercarea de a trata pisica singur în această situație - doar pentru a pierde timp prețios. Nu ar trebui să dea nici un medicament înainte de examinarea medicului. Acesta va fi util să se ia cu ei la proba scaun de recepție pentru studiu.

Tratamentul unor astfel de condiții la pisici se face întotdeauna cu un picurător. Administrarea intravenoasă de medicamente pentru a ajuta la reducerea inflamației, cât mai curând posibil pentru a restabili volumul de sânge și de a elimina deshidratarea. În cazurile cele mai grave, pisica poate avea nevoie de o transfuzie de sânge.