ochi de îngrijire, cum să păstreze frumusețea ochilor

În timpurile moderne, este destul de dificil de a găsi o persoană a cărui activitate nu ar fi conectat la un calculator. Toate acestea, desigur, bine - tehnologie avansată, automatizarea multor procese și, în consecință, a economisi timp. Dar, la fel ca orice întrebare, aici, își are „capcane“. Lucrul toată ziua la calculator, ochii noștri trebuie să fie o mulțime de timp în suspans. Rezultatul este că de multe ori există o senzație neplăcută de ochi uscat, roșeață, oboseală, și pot să apară chiar și vedere încețoșată. Cum de a proteja ochii și de a salva frumusețea lor, claritatea imaginii si nu fac riduri inutile, lucru pe computer? Răspunsul se află în îngrijirea zilnică și grija celor dragi ochii lor.Munca mea este, de asemenea, strâns legată de activitatea de pe calculator și, uneori, trebuie să-și petreacă pentru ei mult mai mult timp decat expertii recomanda. Desigur, ochii acestei reagiruyutnezamedlitelno: există disconfort, roșeață, uscăciune și alte simptome neplăcute. Într-o zi, privindu-se în oglindă dimineața, am decis că nu mai poate continua, și este timpul să facă ceva despre el, în timp ce mea de zi cu zi „cu ochii roșii“ nu se transforma in cronica. Acționând ochi de îngrijire Am început cu gimnastica pentru ochi.

Gimnastica pentru ochi.

Gimnastica pentru ochi este limitată la un set destul de standard de exerciții. Cele mai populare si eficiente dintre ele - să clipească. Asigurați-vă aproximativ 20-30 clipește rapid, apoi se pot relaxa - uite pe fereastră de la etaj sau să închidă ochii pentru câteva minute. Apoi se repetă intermitent. Blink nu ajuta doar să facă față oboselii ochiului, dar, de asemenea, purifica membrana mucoasă a ochiului.

Pentru a finaliza următorul set de exerciții trebuie să închideți ochii și orbește face o astfel de mișcare ca și cum am privi în sus, în jos, dreapta, stânga. Ar trebui să se rotească, astfel, globii oculari sub pleoapele închise. După mai multe repetiții, deschide ochii și de a face aceleași lucruri, dar numai de data aceasta cu ochii deschiși.

Un alt exercitiu bun pentru ingrijirea ochilor - pentru a găsi un anumit punct în depărtare, și câteva minute să se uite la ea, apoi se trece la un punct, care este situat în apropiere și să se concentreze pe ea. De exemplu, la locul de muncă meu este situat lângă fereastră. Când vreau să dau ochii tăi o perioadă de odihnă, aleg un obiect în afara ferestrei și privi la ea. Apoi găsește un obiect pe o distanță de aproximativ, de exemplu, la birou (poate fi o imagine, o floare pe pervaz, etc.) și vizualiza în detaliu - încerc să-l văd, chiar și cele mai mici detalii.

In concluzie, gimnastica, închideți ochii și să stea acolo pentru un timp. Astfel de exerciții simple, ar trebui să fie făcut de mai multe ori pe zi. Dacă ezitați să faceți exercițiile în fața altora, du-te în hol sau o altă cameră de birou. Chiar mai bine - a inițiat și deprindă întreaga echipă pentru a încărca împreună.

Cel mai dificil lucru în performanța de gimnastică pentru ochi - este, în opinia mea, nu uita despre asta pentru o zi plină. Anterior, am fost întotdeauna așa, încât m-am gândit, „Acum, sarcina este încă finalizată, și să fie sigur de a face gimnastica.“ Dar, după o sarcină urgentă apar în mod necesar de afaceri mai urgente, și așa mai departe până seara. Ca urmare, taxa pentru tot timpul am fost de a face mai mult decât o dată. Și este în cel mai bun caz. Și nu este de ajuns pentru ochi, în mod constant de lucru la calculator. Soluția pentru mine a fost programul pentru ochi «EyeLoveU». Esența este că, la intervale regulate, pe ecran apare o fata pic amuzant, care arată ce ar trebui făcut un fel de exercițiu pentru ochi, deci despre gimnastica nu este uita exact.Organizarea locului de muncă.

la locul de muncă organizat în mod corespunzător - de asemenea, o parte foarte importanta a sanatatii ochilor. După ce ochi de îngrijire ar trebui să fie cuprinzătoare. Încercați să poziționați desktop-ul, astfel încât lumina a căzut de pe partea stângă. Ei bine, în cazul în care stânga este o fereastră - lumina naturala este mult mai bine de iluminat artificial. Dar, în acest caz, trebuie să vă asigurați că lumina nu era foarte luminos, pentru că Lumina directă a soarelui ne face sa ne privi chiorâș, contrastul imaginii este redusă. Din cauza de toate acestea, ochii obosesc mai puternic. Pentru a rezolva această problemă va ajuta jaluzele sau perdele strânse care vor face lumina mai atenuate și difuze.

Monitorul ar trebui să fie eliminate din ochii de aproximativ 50-60 cm, așezați centrul ecranului la nivelul ochilor. Asigurați-vă că pentru a viziona monitorul curat și ștergeți-l tampoane în mod regulat, deoarece petele și petele de pe ecran afecta negativ viziunea noastră.

În cazul în care, după un timp de lucru la calculator începe să observați că ochii obține mai mult decât de obicei obosit, încercați să modificați setările de afișare: reduce sau a mări contrastul, modifica luminozitatea, etc. Uneori ajută la reducerea tulpina ochi.

Masti si comprese pentru ochi obosiți.

ochi de îngrijire, cum să păstreze frumusețea ochilor
Ingrijirea ochilor, pentru aceasta, inclusiv măști de ochi. Probabil masca reteta familiară de castravete. Dar, în ciuda simplității sale, această rețetă rămâne una dintre cele mai eficiente în lupta împotriva ochii obositi. Eu iau de obicei, un castravete din frigider, deoarece Îmi place efectul revigorant si revigorant de frig. Punerea felii de castravete timp de secole, câteva minute am fost culcat cu ochii închiși. Este mai bine să facă această procedură în dimineața, după ce te trezești. Dupa procedura, fata va arata mult mai proaspăt, și ochii - odihnit.

Este, de asemenea, se confruntă cu foarte revigorant si in jurul ochilor - frecarea unui cub de gheata. Am devenit atât de obișnuiți cu această procedură că, în cazul în care nu șterge fața cu gheață dimineața, voi nu pentru o lungă perioadă de timp să se simtă până la sfârșitul trezirii. Îmi place foarte mult să gătesc cuburi de gheață de la infuzii de patrunjel. Patrunjelul reduce umflarea pleoapelor, cercurile intunecate de sub ochi și elimină efectul de ochi roșii. pătrunjel proaspăt pentru a turna apa fierbinte si se lasa sa stea o vreme. Apoi se strecoara si se toarna vodichku rezultat matrițelor, în care îngheța gheața.

Se poate face pur și simplu, comprese patrunjel. Brew pătrunjel, la fel ca în metoda anterioară, umeziți tampoane de bumbac în bulion și atașați la pleoape timp de 10-15 minute.

Confruntarea cu cercurile intunecate, pungile de sub ochi și pleoapelor pentru a da elasticitate pentru a ajuta la masca de cartofi. Pentru prepararea ei este necesară pentru a freca cartof crud pe o răzătoare. Suspensia rezultată a înveliți în tifon și se aplică pleoapelor. Culcă-te cu ochii închiși timp de câteva minute.

Pentru a elimina inflamatia si roseata secolului I folosesc ceai de mușețel - Brew mușețel uscat (comercializat in farmacii) cu apă clocotită și se lasă timp de 20 minute, apoi aplicat tampoane pleoapelor vata imbibate in tinctura. Ajuta foarte bine, ochii roșii într-adevăr dispare.

Un alt mod foarte simplu pentru a ajuta ochii obositi - comprese pe ochii refrigerate ceai prepara tare. Această metodă ajută pentru a scăpa nu numai de inflamație și oboseala ochilor, dar, de asemenea, previne aparitia ridurilor.

Câteva mai multe sfaturi despre ingrijirea ochilor.

Lucrul într-un birou cu un climat uscat, mă simt de multe ori uscăciune și durere în ochi. Face cu ea mă ajută să se confrunte cu pulverizare dintr-un recipient umplut cu apă termală. După câteva minute, o senzație neplăcută în ochi trece.

Este, de asemenea, un rol important in sanatatea ochilor joaca un regim alimentar adecvat și variat. Alimentele trebuie să fie prezent necesare pentru vitaminele A oculari, C, D, B2 și altele.

Nu uitați să beți multă apă curată. În ziua trebuie sa bei aproximativ 2 litri de apă (nu inclusiv ceai, cafea, sucuri și alte băuturi). Apa protejează organismul de deshidratare si ajuta la mentinerea pielea mai elastica. În plus, acesta promovează eliminarea reziduurilor, care are un efect pozitiv asupra întregului organism.

Salvați ochii sănătos și frumos posibil, respectând în același timp regulile de bază de îngrijire a ochilor, ceea ce face exerciții și un stil de viata sanatos.