Ochii din vis ce visează (interpretarea vis Interpretare Magin), Magin

De ce vis de ochi în vis? Potrivit cărții Visul vorbește despre îngrijire, trebuie să obțină anumite informații, precum și dorința de a altora de interes personal.Vazand elevi - să înțeleagă esența problemei. Fără elevi - să fie vigilent, în timp ce pierde ceva foarte important. Un om fără ochi sau ochii închiși - în imaginile de vis apar ca un avertisment că nu observați o mulțime de lucruri care se întâmplă chiar lângă tine. Trei ochi pe fata visat - un vis spune despre competitori clarviziune, sau nevoia de a fi mai conștient de tine. În mod similar, interpretarea ar fi în cazul în care visul de patru sau, în general, o mulțime de ochi. Dar, văzut în frunte un al treilea ochi - este darul previziunii, intuiție puternică, la care ar trebui să fie în viitorul apropiat, pentru a asculta decât oricând.

A se vedea, cu ochii în oglindă - pentru a afla ceva despre propria persoană. Omul cu ochii de vis - este onestitate și deschidere, posibilitatea de a arăta încredere. Omul - la apariția de simpatie. Am visat ochii copilului - credulitate excesivă, naivității. Femeile - la minciuni și intrigi, visul necesită precauție, verificați informațiile pe care le va scădea în viitorul apropiat. Ochii fetei vis - a trucurilor, lingușeala, dezinformare. Ochi iubit sau iubit - în interesul individului. A se vedea ochii omului mort - a avertizat asupra pericolului, informațiile obținute este capabil de vătămare, precum și visul poate să vă spun doar ceea ce aveți nevoie să vă amintiți decedat. Stranger - invata ceva nou.

Potrivit ochii vis Interpretarea pisica (pisica sau pisica) - punctul de la necesitatea de a profita de farmecele prejudiciului și deochi. Contrastantă valoarea „pisoiului alb cu ochi albastri“ sunt interpretate ca necazurile pentru o mai bună, să ia experiența și lecțiile învățate din cauza de probleme. câine ochii vis - poate fi sigur că te uiți atent la prieteni. Șerpii - ai fost sub influența omului rău, care a complotat rău. Pește - demonstrație indiferență față de ceea ce se întâmplă. Leo - informațiile obținute vor fi de mare importanță. Rat. chiar și cu ochii roșii - el avertizează desenele sau modelele inamice, care trimite un sentiment de răzbunare și resentimente. În general, ochii animale înseamnă o veste că este important să se utilizeze fie imediat, fie - să fie vigilent, ca simbolurile însoțitoare.

În rai - un vis avertizează împotriva actelor de erupții cutanate; și interpretare poate fi atât - un ochi aproape pe tine.

Stânga - informații false. Dreapta - informații corecte.

Desenați culoarea ochilor de vis - pentru a încerca să rezolve caracterul unei persoane sau intențiile sale față de tine. Blue eyes vezi - simpatie și de locație. Ochii Blue Man - profețește favoare, situație de succes, succesul loc de muncă. Fata cu ochi albaștri promite surprize plăcute neașteptate, și cadouri. Sugar sau copil cu ochi albastri - visul spune că poți avea încredere în condiții de siguranță în parteneri, și programat timp pentru a începe să pună în aplicare. Ochi căprui de Interpretare vis se interpretează ca - bârfe și înșelăciune. Brown-ochi fata - credulitatea ta echivalează cu apologia criminali, feriți-vă, de planificare ceva; De asemenea, poate difuza visul că intenția ta este rău. Omul cu ochi caprui - dezinformare, poate nu intenționată, ci se bazează pe o sursă pe care nu se poate. Albastru - credulitate excesivă nu este un loc, să fie în gardă. Ochi negri vis - nu sunt de bun augur. Negru fără elev - furie eclipsat mintea, iar el conduce acțiunile tale. Gri - lipsa de încredere în sine și atractivitatea ei pentru sexul opus. Visase cu ochii rosii - pasiune, agresiune și pericol. Violet - ispititoare, nu este însoțită întotdeauna cu o puritate de intenție. Ochii albi pentru a vedea - ceva nou și neașteptat, să fie pregătit pentru surprize. Galben - intimitatea, acceptarea, divulgarea secretelor și un anumit sens. Ochi verzi pe vis Interpretare Magin - reciprocitatea sentimentelor; seductie. bărbați verzi - pradă tentației. Diferite ochi (colorat, de schimbare a culorii, culori diferite) - încearcă să te confunde. Bright - expresie crescută a interpretării viselor, care nu ar trebui să fie ignorate. Alte culori decât în ​​viață (schimbat culoarea) - vis încearcă să atragă ochii la ceva important, împingând visul pe, și veți înțelege ce este în joc.

Ochii mari visau - să aibă toate șansele în seducția sau înțelegerea ascunse, interzise. Mici (mici) - dificultăți în obținerea de informații sau de cochetărie. Îngust - încercați să nu confesa secretele tale în viitorul apropiat, ei vor folosi împotriva ta.

vis ochi frumosi - pentru a atrage sexul opus, ochi frumoși erau o altă persoană - se interesați. Pictate - pentru a atrage atenția oamenilor. Teribil văzîndu - ceea ce înseamnă complexe și îndoială; celălalt - un vis avertizează în legătură cu manifestările de curiozitate.Sticla - crezi doar că sunt conștienți de toate cazurile, și toată lumea înțelege. ochi strălucitori (lumină, strălucire care vine) - iluzia de intenții bune.

Ochii Sad - de îndată ce știți ceva ce nu-ți place. Tearful - dureros mesaj. Shining - la o veste bună.

Sore ochii pentru a vedea într-un vis (supurație, probleme) - vi se pare dificil să se separe adevărul de minciună, și, uneori, pur și simplu nu vor să știe adevărul. Umflarea sau lipite între ele - ceva te deranjează să aruncați o privire sobru la situația. Footy - în mod deliberat a crea un misterios, pentru a deruta. Skew - la iritabilitate, respingere. Sângele din ochi (sânge, pete de sânge) - controlul asupra vietii tale legate.

deschis larg - ați evalua corect starea actuală a lucrurilor. Deschide un cadavru (descoperit situată în sicriul) - pentru a înțelege situația, când este deja prea târziu. Înota sub apă cu ochii deschiși - urmați calea cea dreaptă, observând și analizând nu numai cele mai importante, dar, de asemenea, fără a pierde chiar și lucrurile mici.

Ce ai făcut în somn?

Conform cărții de vis să se uite în ochii cuiva - pentru a încerca să afle unele informații sau relevante pentru tine. A se vedea omul - interesat de sentimentele, gândurile și emoțiile apelate. A se vedea tipul în ochi - o interpretare similară cu om, dar, de regulă, mai multe conotatii romantice. A se vedea o persoana iubita care le place - așteaptă reciprocitate. A se vedea cât de aproape de ochi în sine - în realitate, nu de mult pentru a vedea ce este evident. Închide ființă vie - du-te la înșelăciune, fals în mod deliberat. Închideți omul mort - să accepte pierderi. Dar dacă ei înșiși sunt închise (sau nu deschis, greu pentru a deschide) - ascunde ceva de la tine, și indiferent de modul în care ați încercat să doznatsya adevăr, din păcate, toate eforturile au eșuat. Roll - indignare și refuzul elementar de a asculta pe alții, ai pus la un dezavantaj. Înșurubați deoarece parasolare (lumina puternica) - distrasă de gustul plăcut și nu văd importanța.

„Ce vis să fie transformat într-un om cu ochii de dans închis?“ Nu fi atât de încredere, voi care încearcă să se îndrepte zadurit în scopuri personale.

Poke ochii cuiva (stoarce) - interpretare vis nu este foarte bun - du-te de dragul micimea secrete disimularea, obliga pe cineva să te tolereze. Ranesti - pentru agresiune, nu observați că, în primul rând strica propriile lor vieți. Blind pe corp un ochi - ceva de la tine ascunde, din cauza a ceea ce vezi se întâmplă dezechilibrată.

Paint ochii într-un vis - să facă eforturi pentru a atrage atenția asupra lor. Pentru a face buzele și chiar - pentru a seduce sexul opus. Paint umbre - lasa in mister. cerneala Dye - un comportament brusc, temperamentala ascunde adevăratele motive. Paint creion (pentru a rezuma, dermatograf pentru a picta, desena săgeți) - pentru a sublinia o anumită caracteristică a talentului său, uneori, chiar și un puf.

ochii Kissing (sărut) - prezintă interes și simpatie.

Se spală - pentru a încerca să se uite la unele lucruri minte mai deschisă decât înainte. Trageți care s-au (get) - fără părtinire.

Picura în ochi (pentru a îngropa medicina) - vyznavat informații suplimentare, indicii, sunteți interesat în acest caz.

Desenați conturul ochiului - să se bazeze hotărârile lor pe un truism, detașare de realitate, uitând celelalte surse de unde ai putea podcherpnut nici o cunoaștere mai puțin valoroase.

Ceea ce era în ochi sau pe ele

Vis, ceva în ochi (grăunte, înfundat) - ceva interferează uite la situația în mod obiectiv, nu trăiesc în pace. Ac - pentru a afla ceva care va aduce durere. Par - probleme. Am nisip (boabe) - câteva informații importante care treceți.

„Foarte des Nu pot deschide ochii în vis, ceea ce ar putea fi?“ Indicatorul evident al ignoranței în realitate.

Viermi în globul ocular (vierme) - aveți consilieri proaste care distorsionează realitatea. Gândacii - te manipula.

Machiaj - o lightheadedness bate joc și tentant să se ascundă gândurile și intențiile. Trase săgeată de pe secole - să fie în măsură să evidențieze punctele cheie. Eyeshadow - mister deliberat, mistificarea, Datura. creion cosmetice - dorința de a părea mai bună decât este în realitate (mai mult pe stick-ul - aici). Mascara - Activitatea unceremoniously cu scopul de a iasă în evidență din mulțime.

- Genelor gânduri și sentimente ascunse.

Ridurile - minciuni, de multe ori intenționată.

ochi negru pe Interpretare vis (Fingal) la - complexe împiedică să trăiască și să se bucure de o existență completă. Vanataie cealaltă persoană - bârfe și calomnii. Orz - ceva ce supărat. Walleye - apeluri false. Puroi - mânia nu vă va permite să acționeze cu dreptate.

Dressing. închide ochii (legat) - Acum nu poți judeca sobru de ceea ce se întâmplă în lipsa unor informații fiabile, și să păstreze în minte, cineva este profitabil.

alte vise

Cristalinul - un consilier bun, o sursă sigură de informații. Medicamente - boala, necesitatea de a Reverificare auzit.

Chirurgie pe organul de ochi - interferența cuiva în raționamentul dumneavoastră personal, care vă va stabili pe cont propriu drumul. Pentru o mai bună sau mai rău, învățați cum descifrare alte semne de somn.

Dropped globul ocular din soclu - o pierdere. Aparuta - până la lacrimi. Hurt (durere ascuțită) - la știri amar.

Bate în zona ochilor - schimba lumea, datorită intervenției altora. mușcături de insecte - avize false.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în:
  • Ochii din vis ce visează (interpretarea vis Interpretare Magin), Magin
    Un om într-un vis ce este un vis (pentru interpretare Interpretare vis MAGIN)
  • Ochii din vis ce visează (interpretarea vis Interpretare Magin), Magin
    O pisică într-un vis ce este un vis (pentru interpretare Interpretare vis MAGIN)
  • Ochii din vis ce visează (interpretarea vis Interpretare Magin), Magin
    Snake într-un vis ce este un vis (pentru interpretare Interpretare vis MAGIN)
Ochii din vis ce visează (interpretarea vis Interpretare Magin), Magin