Oferta de vis carte să se căsătorească ce vis propunere în căsătorie într-un vis

Femeia, care a văzut într-un vis un iubit, pe care își propune să se căsătorească, se pot pregăti pentru o mare schimbare în viața ta. Pentru a afla ce visele sunt rugați să mână și inima, să fie cât mai detaliate posibil să ne amintim un vis, de livrare emoțională și starea de spirit generală. Complet restaurat în memoria de vis, îl puteți viziona în interpretarea cărții de vis.Dacă ați avut un vis în care ați făcut o ofertă să se căsătorească, atunci viața ta se va schimba radical în viitorul apropiat. Pentru femeile căsătorite acest vis cartea de vis este interpretat ca un avertisment - ar trebui să fie prudent și să nu atragă o mulțime de atenție persoanei. O fată tânără care oferă mână și inima lui într-un vis om complet necunoscut, prin carte de vis promite o întâlnire rapidă cu îngustat lui.

Oferta de vis carte să se căsătorească ce vis propunere în căsătorie într-un vis

Un vis acel vis care face propunerea de căsătorie cu un inel, înseamnă că aceste sentimente și iubire pură. Vis promite carte că în curând veți experimenta o furtună de emoții - acea persoană va fi într-o viață care posedă atenția, sau poate inima. Și la început vei simți că ai pentru acest om nu este sentimente destul de bune (acestea sunt mai mult ca furie, iritare, resentimente), dar în curând vei înțelege în emoțiile lor și totul va cădea în loc.

De ce visul unei oferte de a se căsători. Acest vis este o nouă etapă în viață. carte de vis interpretează visul în două moduri, în funcție de sentimentele pe care le experimentat într-un vis. În cazul în care propunerea de a lega soarta lor într-un vis pe care a provocat scandal, atunci relația actuală cu prietenul tău va veni în curând la un sfârșit, dacă sunteți fericit această propunere - că visul de Interpretare vis este o întorsătură neașteptată în relația ta de dragoste.De ce vis chiar propunere de căsătorie

Dacă visezi să se căsătorească nu oferă destul de un străin, vis-carte promite că în viitorul apropiat va face o propunere serioasă și interesantă, care promite nu numai pentru achiziționarea de bogăție materială, independența financiară, dar, de asemenea, duce la o stare de mare.

Aflați detaliu ce visele sunt rugați să predea și inima, vă puteți aminti reacția lui în somn în această privință. În cazul în care, în timpul recunoașterii ați fost confuzi și nu știu ce să spun - de Interpretare vis, acest lucru înseamnă că alții te percep ca o persoană lipsit de griji, care nu este în măsură să-și îndeplinească promisiunile.

Oferta de vis carte să se căsătorească ce vis propunere în căsătorie într-un vis

În cazul în care, ca răspuns la furnizarea de arme și de vis a inimii, o fată tânără răspunde pozitiv, aceasta înseamnă că, în realitate, visul ei promite respectul și recunoașterea altora, datorită calităților lor personale.

Dacă visezi mână și inima vă cerem, cartea de vis promite că în viitorul apropiat, pe drum vor exista probleme minore și obstacolele pe care le va opri pe calea realizării obiectivului, și singurul întărite și de a face mai puternic. Un om care are un vis în care se uită așa cum a solicitat de către mâinile și inimile vărul său îndepărtat, înseamnă că, în următorii câțiva ani, va rămâne un burlac.

Bună dimineața tuturor. M-am oferit să se căsătorească cu fratele unui prieten apropiat de sora mea, și eu, se pare, a fost tăcut simplu, dar gata să renunțe, atunci când ea a observat că familia mea are „răspuns“ răspuns pozitiv pentru mine, iar eu, după ce „ei“ (invitații ) a plecat, blestemând întreaga familie. Cum poți să-i dea, am o persoană preferată și eu sunt loial lui, și au spus că e un băiat bun, suntem fericiți pentru „tine“. După aceste cuvinte, doar m-am dus undeva și ceva timp mai târziu, am găsit mort. Am rămas acolo și nu se mișca, iar ei s-au plâns și țipând. Și așa că am brusc trezit cu lacrimi în ochi. Nu este un vis, ci un film cum ar fi! Ce a fost? Nu știu, și nu vreau să știu. Faptul că astfel de lucruri. Să fie ceva care este destinat, și așa cum am vis. Doamne ferește. Toate cele bune!

Am visat că preferatul meu mă face o ofertă și deține o pânză, similar cu o frânghie și eu iau această bucată de sfoară și sunt de acord. Am imbratisat, dar i-am spus, vin data viitoare cu un inel, iar el sa ridicat și a plecat undeva. Tolley pentru un inel, sau omis cu totul dispărut. Nu știu unde, m-am trezit. Ce înseamnă?