OneNote on-line

Utilizați aplicația online OneNote (denumit anterior - Web App OneNote) pentru a crea note de rețea într-un OneNote notebook-uri, care pot fi adăugate de oriunde și partaja cu ușurință cu alții. Cu Office 365 Office Online, toți utilizatorii pot vizualiza fișiere Office și să facă unele modificări.Aplicația OneNote online, puteți aplica mai multe etichete la note pentru a le organizare mai convenabil și acțiuni suplimentare. De exemplu, puteți marca nota ca întrebări, sarcini sau contacte. Aflați mai multe despre diferențele în utilizarea de notebook-uri în browser și în OneNote aplicație clasică.

OneNote Online suportă numai pe bază de conținut add-in pentru Office. Conținutul integrează funcția de adăugare ca un conținut web care poate fi prezentat într-un document. Pentru mai multe informații despre tipurile de programe de completare pentru Office.

OneNote online, puteți selecta trei stiluri de markeri și cinci stiluri de numerotare. Pentru a modifica nivelul de listă pentru listele cu marcatori și numerotate existente într-un caiet, precum și listele create în online OneNote, utilizați butoanele „Creșterea Indentați“ și „Micșorați indentarea“. Aflați mai multe despre diferențele în utilizarea de notebook-uri în browser și în OneNote aplicație clasică.

Aplicația OneNote online, puteți tăia, copiați și inserați conținutul notebook-ului. Puteți copia text dintr-o OneNote online, și încorporați-l într-o aplicație OneNote clasică, și vice-versa. Aflați mai multe despre diferențele în utilizarea de notebook-uri în browser și în OneNote aplicație clasică.

Nu este disponibil în OneNote Online. OneNote aplicație clasică, pot fi decupate tot ceea ce este vizibil pe ecran, trimite o pagină web sau un document întreg într-o secțiune sau notebook-ul pentru a face scurte note în secțiunea „Note marginale“, care sunt salvate și stocate automat ca parte a notebook-ului.

Aplicația OneNote Online, puteți edita notebook-uri simultan cu utilizatorii din alte locuri, este folosit ca online OneNote, precum și o aplicație OneNote clasică. Aflați mai multe despre care lucrează împreună într-un OneNote notebook-uri.

Aplicația OneNote Online, puteți adăuga cu ușurință conținutul unui nou sau existent notebook-uri, crearea de noi pagini sau secțiuni în noi secțiuni în caiete. Paginile și secțiuni puteți edita, format, și muta sau a copia între notebook-uri. Aflați mai multe despre utilizarea notebook-ului OneNote Online.Serviciul de alocare a fișierelor cu stocare cloud, sincronizare de fișiere, și software-ul client personal nor - Dropbox.

Cu aplicația OneNote Online, puteți descărca fișiere încorporat pe computer pentru a le deschide. OneNote aplicație clasică, puteți pune practic orice fișier de calculator pentru orice parte a notelor care va salva o copie a fișierului în notebook-uri. În OneNote, aveți posibilitatea să inserați chiar întâlniri detaliile Outlook și sarcini, precum și trimite pagina OneNote de e-mail în Outlook. De asemenea, puteți crea sau importa foi de calcul Excel și desene Visio direct în OneNote și edita informațiile direct în note. Fișierele sunt afișate ca S-au introdus pictogramele de pe pagina Note. Dublu-clic pe orice pictogramă pentru a deschide fișierul.

Nu este disponibil în OneNote Online. OneNote aplicație clasică, puteți nota o formulă matematică într-o întâlnire, conferință sau o clasă, și OneNote va fi capabil să calculeze instantaneu rezultatele pentru tine.

Nu este disponibil în OneNote Online. Recunoașterea imaginilor text (OCR), care convertește textul sub formă de imagini, cum ar fi documentele scanate, în caractere de text reale disponibile numai în OneNote aplicație clasică.

În OneDrive aplicația OneNote Online afișează scrisul, dar formulele sunt afișate ca substituenților. În SharePoint, puteți vizualiza scrierii de mână, formula este afișată sub formă de agregate, iar cifrele sunt ascunse. OneNote online nu poate fi introdus sau editat Cererea. În OneDrive pot selecta și elimina cifrele date și formulele scrierii de mână de umplere. În SharePoint, puteți selecta și șterge substituenților pentru aceste obiecte.

Nu este disponibil în OneNote Online. OneNote aplicare clasic poate desena lin, curat și editați cu degetul, stilou sau mouse-ul. Dacă preferați să scrie, în loc de tastare, OneNote poate converti scrisul de mână. Dacă deschideți notebook-ul din biblioteca de documente SharePoint, toate formulele și datele scrierii de mână în notebook-uri sunt afișate sub formă de agregate.

Posibilitatea de a lega crearea de note la fișierele disponibile în OneNote Online și link-uri către fișierele sunt ascunse. Cu toate acestea, link-urile sunt stocate în notele, astfel încât să le puteți deschide într-o aplicație OneNote clasică.

Aplicația online OneNote verifică automat ortografia pe măsură ce tastați și subliniază textul roșu ondulate scrise cu erori. Aplicația include măsuri generale AutoCorrect, de exemplu, corectarea erorilor standard sau convertirea caracterelor la simboluri. În plus, puteți seta limba proofing sau dezactiva verificarea ortografică pentru textul selectat. Aflați mai multe despre diferențele în utilizarea de notebook-uri în browser și în OneNote aplicație clasică.

Apendicele Online OneNote notebook-uri, display-uri protejate prin Information Rights Management al GIR (GIR). Cu toate acestea, aceste notebook-uri nu pot fi editate în browser. Aplicația OneNote online este, de asemenea, imposibil de a crea notebook-uri, care sunt protejate prin Information Rights Management al IRM. Aplicația OneNote online poate notebook-uri nu sunt deschise, semnate sau criptate cu o parolă digital. Caracteristici avansate de securitate a documentelor (de exemplu, crearea de notebook-uri, protejate de SMR privind accesul la protecția datelor și parola de aplicație) sunt disponibile numai în OneNote aplicație clasică.