Opinii Spitalul Clinic Belgorod Regional din regiunea Saint Ioasafa Belgorodskaya

Olga → Către: Impresia angajaților este foarte bun. Toate stabilit de catering, curățenie, trecând prin procedura, ultrasunete, etc. Vreau să mulțumesc angajaților (asistente medicale, medici, însoțitorii) OPB-2 Perenatalnogo Center. prelat Iosaf


În procesul: Impresia inițială a fost stricat în unitatea de terapie intensiva. De mai multe ori au cerut să se schimbe scutece, deoarece El a rămas în sânge. catetere urinare, de asemenea, turnat cu iritație mare, și nu doar la cerere. M-am trezit la ora 13 și la ora 20 a început să spună, te ridici, du-te la (6 metri) se la toaletă, spălați sânge, fără a face obezboltvayuschego injecție. Când încercați să te ridici de durere teribilă și, în același timp, sângele s-au grabit la cap, am crezut că am un accident vascular cerebral.
Un personal de resuscitare, atât la grădina zoologică uitam pe tot parcursul.
După: Pe parcursul celor trei zile ale lipsei de lapte natural copilul în mod constant plânge. Ea vine dupa o cezariana sa fie pe zi de mână și noapte, pentru a calma. Din cauza acestui cuplu nespala de zile, picioarele lui s-au umflat și mai mult. bezishodnosti Durere în abdomen și în jurul corpului, pentru că a strigat sfarcurile copii ronțăit la sânge, iar muncitorii au spus că laptele este (o jumătate de linguriță colostru). Impression: durerea și oroarea situației.
Copilul a pierdut 400 de grame. Impresia generală dezgustător.
Lucrătorii.

Ugryumova Tatiana → Sus: Medicul meu - Pasiko Vladimir Nikolaevici. Young dar calificat de specialitate. Foarte atent. În fiecare zi, am inspecta, a răspuns la toate întrebările complet. Întotdeauna am venit la Casa cu un zâmbet și susținut. Ascultați cu atenție toate experiențele, vor numi o examinare suplimentară. Șef al Departamentului, Tatiana Aleksandrovea, de asemenea, o persoană minunată. Cu atenție am reacționat la situația mea. Înainte de decizia finală privind funcționarea și data, ea mi-a cerut.
În procesul: Operațiunea a fost realizată de către medicul curant - Pasiko Vladimir Nikolaevici. Când se pune pe masă în timp ce mă pregătesc, el a întrebat cum să cheme pe fiul? Nu l-am uitat. Mulțumesc mult. În timp ce situată în terapie intensivă, a venit și a întrebat cu privire la sănătate. Doar a venit la mine anestezist comunicat. Și vă mulțumesc foarte mult. Și doctorul pentru copii, de asemenea, a venit și mi-a spus despre fiul meu. Și apoi mă relaxez și se gândesc doar cum să treacă prin toate senzațiile după o intervenție chirurgicală.
După Galina Maximovna - ginecolog, care ma urmărit. oameni minunati. Un fel, atent. In fiecare zi de inspecție. Chiar Pansament în sine a făcut. Vă mulțumesc foarte mult pentru o astfel de recuperare rapidă.

Svetlana → Până la atitudinea medicilor și personalului medical minunat. Foarte prietenos, amabil și profesionist.

Irina → În procesul: prima dată de apă -Bar de noapte a izbucnit la domiciliu, a luat urgent soțul ei la HRC, de la primirea la rodzala sunt bine! și că, în calitate de citit aici. Desigur, prima dată când am venit cu trei pachete și imediat a dat soțul ei a început să se certe, atunci, desigur, a existat un scandal, dar de ce caută ei înșiși problema? puteți găsi întotdeauna vina. a luat doar ceea ce este necesar în sala de livrare, de odihnă în liniște soțul apoi predat cât mai devreme post-natale. în roddzale, în două cazuri, moase medici mari! au fost echipe diferite. mea.
După: Sunt recunoscător medicilor și întregul personal. Nu a fost de așa natură încât nimeni nu s-ar fi ajutat sau ignorate. peste tot există oameni răi, precum și toate :) bun

Oksana → Sus: E în regulă.
În procesul: Nașterea a luat doctorul meu, moașa a fost prea, dar a fugit de la unul la altul rodzala, în mod inutil. paralel era încă 2 sau 3 rodov.Familiya Listvanovich doctor (nume și patronimic nu poate aminti). Dumnezeu să binecuvânteze medicul meu și moașa, întreaga viață a voinței lor să-și amintească și să dea mulțumiri! Ei au salvat literalmente băiețelul meu! Am avut entanglement cordonul ombilical în jurul gâtului, iar nodul din cordonul ombilical! Întregul proces de a da naștere le-au calmat, am ascultat medicul le-a spus cum să respire când dyshat.Ya a încercat ea nu a putut face mult rău firimiturile.
După: Foarte bun doctor Varaksina, neonatolog foarte competent, cu copiii toate fac un tam-tam ca la svoimi.Medsestrichki - umnichki, chiar și pe timp de noapte a venit, întrebând dacă totul este OK ..

Marina → Pentru: Stepanenko canotaj bani cu o lopată. Și cine nu va da pe laba în general, nu se aplică. Minciuna copil fată care 5 kg, astfel încât ea nu a făcut cezariană ia spus că ea va da naștere, în cele din urmă a fost chinuit și nu ar fi avut o operatie cezariana, iar copilul a fost culcat în unitatea de terapie intensiva, care mai departe cu ea și copilul nu știe.
În acest proces: Acum tratăm consecințele.
După: Vă cer fetele nu dau naștere aici.

Olga → Către: Laid în OPB1. Doar impresii pozitive. Am urmărit doctorul Maria V., un doctor foarte bun cu atenție. politicos, politicos și pur și simplu o persoană drăguță. Raportul este excelent, toate fetele vor să spun vă mulțumesc foarte mult.
În procesul: afișările nu uita! Vreau să mulțumesc întregii echipe pe care am avut la naștere. Mulțumiri speciale pentru a spune Maria Viktorovna pentru răbdare și înțelegere ei. Am mai ales doresc să subliniez medicul-resuscitator-anestezist Degtyarev Irina Pavlovna. Ea a fost cea care mi-a lăsat o amintire minunată a nașterii. Am avut o cezariană planificată și treceam foarte puternic, dar Irina Pavlovna a făcut tot ceea ce nu am gândesc la rău. Ea a făcut un număr foarte mare de fotografii de copilul meu, și.
După: După livrare, a lovit OPS-4, am urmarit departmen Dina Alekseevna. om minunat, știi. asistente medicale pentru fete prea mare! fete Atent, sensibile și pur și simplu distractiv. Vă mulțumesc foarte mult!


Natalia → Pentru: huchu să le mulțumesc tuturor personalului OPB-1 și să evalueze calitatea personalului excelent. Cu o echipa de profesionisti nastere klalifitsirovannoy pentru femei este fericirea, nu este un test. Mulțumiri speciale Sotnikova Irina Alekseevna pentru atenție, otzyvchivost.Obraschalas bunătate foarte atent și
El explică fiecare acțiune pentru care ea este foarte recunoscătoare. # 128519, # 128512, # 9786; Toate asistentele și medicii sunt foarte atenți Este cu siguranță merită Cap Dep. OPB1.

→ După Dragoste: situată în det-1 după naștere. Atitudinea este, de asemenea, nu-i rău, cu copilul culcat în secția, nu un medic pediatru a fost mulțumit. Nici măcar memorat numele ei, am vrut să rapid departe de acolo. Dar a fost transferat la patologia nou-nascuti cu icter. Condițiile sunt, doar medici foarte buni punct de vedere moral dificile și nepoliticos

Svetlana Beshmelnitsyn → Sus: Personal excelent. Am mai ales doresc să subliniez primul medic-resuscitator-anestezist Degtyarev Irina Pavlovna. Cu ea am început să se întâlnească în pachetul obstetricale, oameni prietenosi minunat, atitudine super-. A fost cezariană fără anestezie generală. Ea mi-a spus copilul și a pus la sân, și sa mutat mai aproape, astfel încât am putut agăța de obrazul, care deține mânerul de copil în timp ce acesta nu a luat departe de tipul de cameră, imagini ale unor astfel de imagini care durează o viață întreagă.
În procesul de: fete, au posibilitatea de a da naștere în Belgorod, ul. Nekrasov, d. 8/9

Alexander → În procesul: Nu știu, ca doctor am suferit. Dupa ce a petrecut o noapte de nesomn înainte de livrare, în general, nu cred, nu ar putea împinge normal, dar medicii și moașele profesionalismul doar ma salvat. numele medicului (o tânără, foarte drăguță, cu păr blond), din păcate, nu-mi amintesc (((doar spun că e un doctor bun - nu spun nimic pentru un moment de la mine se îndepărteze, coase foarte bine, și chiar a venit la postpartum afla cum lucruri! ar trebui să adaug că nimeni nu a plătit nici.
După: Nu atât de bine, cum ar fi în OPB sau sala de livrare, dar nu așa de rău. Raportul dintre medici si asistente medicale este absolut neutru.

Maru → [ședere cu plată]

În procesul: Prin piept nu pune copilul
moașa Groaznic prins. Nu-mi amintesc numele, el a țipat la mine și a arătat Pier lor psihi- nu va lua de livrare, precum și un impuls, la sfârșitul explicat (pentru a trage capul la abdomen). Era o femeie frumoasă -Bună ziua! Deși din punct de vedere moral mai ușor bylo.ot medicul nu a fost confundat în acest proces. dar coase bine, vă mulțumesc. Sub anestezie generală, pentru un motiv oarecare.
După: OBS 4: super-Alekseevna- Dean! Pentru prima dată când am întâlnit un ginecolog înțelege cum să fie rănit zhenschine- nu a ridicat vocea, nu numai de sprijin. profit gât Redus (redus devreme nu a avut timp să iasă rămășițele) mii țipând în durere (bine, nu a putut (((de ajutor), sprijin din partea ei din nou!
Moașă Ale: omul de aur. După anestezie de livrare si foarte sete, bine, am văzut. Din acest piept puternic umflat. un pic mai mult și să fie rupt)! Acest om rastsedil ma zdrobit ea și smocuri! Eu însumi.

Dmitri → În procesul: o fabrică pentru producerea de copii sănătoși cu handicap Porojan iresponsabilitatea lor. soția sa a adus seara a existat un mânji mic facut UZI a spus bine, vom viziona la ora 5 am început să sângereze din nou Uzi pun o picurare sângerare observată continuă pentru cină decide ce este al Cezarului, dar s-a mutat la 2 ore până când nezashel plin de om și mulțimea nespuse de medici, care are nevoie așteaptă de urgență atomi de Caesarea sunt nemântuiți, rezultatul de copii gemeni fată și băiat pune în.
După: [cenzurat]

Irina → Sus: Relația ta este excelent.
În acest proces: Am avut o cezariană planificată, mi sa făcut zam.zav.otd. Strukov SA doctor foarte bun, totul a mers bine, o fată sa născut este sănătos cusătură, perfectă, fără posledstviy.Sutki petrecut în terapie intensivă, ea a venit să mă viziteze și acolo. Ogoromnoe spasibo.A ei, de asemenea, vreau să spun mulțumesc anazteziologu Irina Pavlovna pentru sprijinul pentru ceea ce au fost luate în considerare dorințele mele în detrimentul de specialitate narkoza.Ochen bun.
Dupa: Doctorul am avut zav.otd Zoe Kovboevna specialist excelent, a venit în fiecare zi pentru a ocoli și tot medicul interesovalas.Detsky este de asemenea foarte bun, a răspuns întotdeauna toate întrebările și ea este foarte mult vorbit despre detey.Tak pe care mi-a placut.

Hope → La: Laid în OPB-1 de două ori, prima pe conservarea, a doua deja înainte de naștere. A doua oară a venit la același medic ca și prima dată - Zarudskoy Oksana Miroslavovna. Trei luni mai târziu, ea a amintit, și eu, și sarcina mea. Un mare vă mulțumesc pentru ea! Asistentele sunt adecvate, postul poate fi abordat din orice plângere, în orice moment al zilei. În general, în OPB mi-a placut, atitudine bună, să efectueze o examinare completă, CTG în fiecare zi.
În acest proces: Imi pare rau, nu-mi amintesc numele nimănui, din cauza șocului, probabil, generic). Cel mai placut moașa, Julia pare. În general, medicii au lucrat profesional. Nu-mi place faptul că, pentru o lungă perioadă de timp de așteptare până când ei se luptă voință, ca urmare a copilului a fost mai mult de 12 ore fără apă. Epiduralku acum nu ar face acest lucru, dar a fost alegerea mea, și în conformitate cu indicațiile. Ca urmare, fixat o mulțime de lucruri pentru a stimula contracții. Dar, în cele din urmă am dat naștere în sine, un copil sănătos, datorită eforturilor medicilor.
Dupa: In impresiile postpartum nu au fost foarte luminos, mai ales în comparație cu OPB și camera de livrare. Raportul dintre asistente medicale - nu, dar munca lor se face. Medicii sunt normale, dar fără entuziasm. Am înțeles că o mulțime de mame, iar personalul foarte mult, dar pentru că primele zile după naștere - cel mai dificil, și poate fi politicos pentru a avea acces la femei recent livrate. Am avut leucocitoza, antibiotice atât de înțepat, în cazul în care nimeni nu a spus că copilul trebuie să se acorde bifidumbacterin. Rezultatul - câteva luni.

Julia → În procesul: În postpartum, de asemenea, totul este minunat. Sunt situată la etajul 1. Doctorul meu Vladimir foarte atent și sensibil, sa dovedit că era de serviciu în tipul de cameră atunci când am dat naștere și a luat naștere, și apoi l-am lovit la etajul 1 în postpartum, la externare-o pentru o lungă perioadă de timp mi-a spus, amintiți-mi să dea naștere o astfel de mare, eu, și fără consecințe, pe scurt, probabil, am știut tot spitalul. Pediatru la toate de la Dumnezeu, poate. Vă mulțumesc Natalia A ..

Natalia → [ședere cu plată]

Pentru: Laid în secția 3-a. Totul este perfect: nu a fost necesar să se aștepte aproape la admitere, rapid emise a trimis imediat la diferite anchete, apoi examinat de un medic departament Alina Vladimirovna și mai târziu doctorul cu care am intrat într-un contract - Firsov S. Am ajuns la 40 de săptămâni, ea a vrut să dea naștere, deși avea puține contraindicații. Am decis că există încă o săptămână să aștepte calm debutul travaliului, doar uitam de stat.
În procesul: livrările efectuate în temeiul contractului este cale de ieșire pentru cei care doresc nasterea cel mai natural, dar se teme să dea naștere la domiciliu (ca mine, de exemplu, =). Puteți asculta muzică, du-te ca te rog, soțul meu a fost mereu acolo și de a ajuta. Chiar și a permis poziții speciale pad și muz.kolonku relaxare. Personalul medical a venit doar pentru a verifica starea și comportamentul de inspecție și așa soțul meu și am fost singur - glumit = îmbratisari).
Eu cred că orice intervenție medicală efectuată a fost necesară, și chiar dacă acestea sunt, în esență „accelerate.
După: Oficiul la etajul 3 (nu-mi amintesc numărul).
pediatrii bune explica întotdeauna totul despre copil (dacă nu întrebați), politicos și prietenos.
Miere Personalul ginecologi - în căutarea cu care să comunice, dar, de asemenea, o impresie bună în ansamblu.
O mare parte (ca peste tot în medicina noastră) depinde de ceea ce el trata oamenii - în cazul în care, fără aplomb și prietenos - respectă aceleași criterii.
Nemulțumit că evacuate cu inflamație. Deși am fost acolo timp de 5 zile, și ca toate procedurile.

Lyudmila → [ședere cu plată]

Elena → [ședere cu plată]

După: Capul în după naștere medic pediatru Elena dur, întrebările pot să nu se răspundă, totul este normal, cu unele ambiție. Neplăcut pentru a comunica cu ea.