Orzul în fața tratamentului copilului, cauze, simptome - ce să facă

Înainte de a trata orz în fața copilului, chiar și la domiciliu, trebuie mai întâi pentru a asigura acuratețea diagnosticului. Ulcerele sunt diferite, iar fiecare dintre ele vor fi tratate printr-o anumită metodă. Principalele simptome ale bolii de orz de ochi la copii se manifestă după cum urmează: • edem (cel mai adesea un copil sare de orz pe pleoapa superioara), sa răspândit în curând la aproape întregul ochi;
 • mâncărime și de ardere: Prichindelul va trage în mod constant mâner pentru ochi, să-l zero;
 • toane, lacrimi, pierderea poftei de mâncare, somn săraci;
 • chemoză - severă secol roșeață, sa răspândit rapid în întreaga conjunctivei;
 • umflături pe marginea secolului inflamat: inițial are un caracter local, acesta este un mic, dens la atingere cucui, dar apoi se răspândește rapid în jurul ochilor și a format capul unui abces;
 • ziua 4-5-lea (in tot acest interval este diferit) orz deschis;
 • se întâmplă, de asemenea, că nu a avut loc la unii copii autopsie: abcesul rezolva problema in sine;
 • edem apoi scade treptat;
 • cele mai lungi simptome - înroșire a pielii din jurul ochilor;
 • În cazul în care abcesul este rulat în interiorul secolului, acesta este un orz intern, pentru care trebuie să urmăriți cu atenție astfel încât să nu se rupe în conjunctivă, ceea ce poate duce la o infectie comuna a globi oculari;
 • dacă orz și îngheață ca o lungă perioadă de timp a rămas de obicei dens forfetare, cereale, orz, este frig, ceea ce este mai bine să se consulte un medic.

Un specialist este mai bine să se adresa în orice caz. Numai el poate numi doar un tratament corect de orz în copil, ceea ce va duce la o recuperare rapidă fără consecințe și complicații. La acasă, va fi foarte dificil de făcut.

Simptomele de copii blefarită aici

Ulciorul la copii pot să apară din cauza mai multe motive. În primul rând, este un contact al ochilor cu mâinile murdare, freca ochii lor atunci când copiii, pentru că vor să doarmă sau ochii tocmai am primit ceva. factor de risc în acest caz, este, de asemenea, o depreciere vizuale la copii, din cauza care copiii ating adesea ochii.

În al doilea rând, ulciorul la copii pot apărea ca urmare a umiditate ridicată sau de răcire - de exemplu, în cazul în care copilul a fost mult timp în vânt rece ochii plini de lacrimi.

În al treilea rând, după cum sa spus, apariția de orz poate provoca un sistem imunitar slăbit, care la copii este destul de comună.În al patrulea rând, boala poate coexista cu boli ale tractului gastro-intestinal sau de metabolism. Faptul că aceste boli determina organismul sa deficit de vitamina, care, la rândul său, slăbește funcția sa de protecție.

În al cincilea rând, pentru a provoca apariția de orz în fața copiilor pot modificări hormonale. Acest lucru este valabil mai ales în timpul adolescenței, atunci când există o reorganizare a sistemului endocrin al organismului, iar secretul devine mai vâscos, care împreună cu blocarea glandelor sebacee de pe fata duce la blocarea glandelor sebacee în ochi.

Principalul motiv pentru apariția ulciorul este o infectie bacteriana - Staphylococcus aureus. Această infecție este foarte frecvente la copiii mici, precum și cele ale căror sistem imunitar este slăbit.

Este important să ne amintim că auto-tratament de orz ar putea duce la complicații severe. În nici un caz ar trebui să o încerce să stoarcă un abces format pe pleoapa. Generalitatea rutelor de aprovizionare cu sange pot intra in infectii sange in sistemul nervos central.

Amintiți-vă că comisia de manipulare mecanică non-profesională a feței poate duce la dezvoltarea unor boli, cum ar fi meningita, tromboza sinusurilor venoase.

Inflamația poate raspandi la alte tesuturi ale secolului, ceea ce duce la formarea de celulită sau abces. Prin urmare, nu este necesar să se recurgă la un medic nu este recomandată tratamente. Fără îndoială, este necesar să se refuze din utilizarea machiaj in timpul tratamentului.

După ce caută ajutor medical, puteți obține consiliere cu privire la un astfel de tratament conservator de orz:

 • suprafață de orz pot fi tratate soluții alcoolice zelenki, iod, tinctura de gălbenele sau alcool etilic
 • unguent antibacterice ar trebui să în spatele pleoapei de mai multe ori pe zi. În această boală, orice agenți antibacterieni adecvați, cum ar fi hidrocortizon, unguent tetraciclină. Accelerarea procesului de vindecare va ajuta la lubrifia secolului afectat pe timp de noapte
 • picături pentru ochi antibacteriene contribuie la suprimarea infecției și inflamației în ochi. În acest scop, poate fi utilizată soluție Sulfatsil-sodiu, penicilină, eritromicină, prednisolon

Asigurați-vă că pentru a discuta cu medicul dumneavoastră posibilitatea de tratamente termice. De obicei, este recomandat să se folosească căldură uscată (pungă granule preîncălzit, sare), în primele zile de apariție a edemului. Acest lucru va accelera maturarea orz.

Cu toate acestea, după apariția purulente „cap“ de la expunerea la căldură trebuie evitată, deoarece aceste proceduri pot duce la răspândirea infecției în țara vecină secolului departamente.

În unele cazuri, poate fi nevoie de îngrijire chirurgicală cu apariția de orz. Cel mai adesea, motivul pentru tratament la chirurg devine abces secol de formare. In acest caz, chirurgul efectuează mici incizii țesuturi și evacuarea puroi. După efectuarea unui mini-operație atribuite, de obicei, nu numai terapia cu antibiotice, desigur local, dar, de asemenea sistemice pe termen scurt.

remedii populare

In plus de droguri, cu permisiunea medicilor pot beneficia de unele remedii populare - cum ar fi:

 • căldură uscată (aplicată oul cald ulcer sau punga de sare pe o tigaie fierbinte);
 • ierburi (loțiuni de patlagina, musetel, succesiune, Galbenele - acestea diferă un efect anti-inflamator mare);
 • vitamine;
 • plajă.

Acum, că știi ce să faci în cazul în care un copil în ochi a sărit orz. Adresați-vă medicului dumneavoastră, du-te prin cursul tratamentului necesar, dar cel mai bun mod de a preveni aceasta boala. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a proteja un copil de hipotermie și în orice mod posibil de a consolida imunitatea.